32

2.1K 159 83
                                    

Baekhyun dizisinin son bölümünü izlerken sehpanın üzerinde duran telefonun titremesi ile bütün dikkati dağılmıştı.

"Off bir bitmediniz."

Sıkıntılı bir şekilde iç çekip telefonu sehpanın üzerinden aldı. Daha sonra gelen mesajı okumak için Whatsapp'a girdi.

Mesaj Chanyeol'den gelmişti.

Park Chanyeol: Bugün liseden arkadaşlarımla biraraya geleceğiz. Sende benimle gelir misin? Gideceğimiz yere damsız girilmiyorda. 😳

Gelen kişileri tanıyorsun zaten. Sehun, Luhan, Kai ve Kyungsoo gelecek.  Kyungsoo'yu görmek istersin uzun zamandır görüşmediğinizi söylemişti.

Belki biliyorsundur, onlar Kai ile çıkıyorlar.

Baekhyun, Chanyeol'un son yazdığı şeye gözleri ardına kadar açılmış bir şekilde baktı. Kyungsoo şerefsizi, Kai ile çıktıklarını söylememişti. Ama şu an takıldığı başka bir konu vardı. Kyungsoo ve Kai konusu az bekleyebilirdi.

Baekhyun: ben senin damın mıyım Chanyeol?

Park Chanyeol: öpüşüme karşılık verince öyledir diye düşünmüştüm.

Baekhyun: dilini yemek boruma kadar sokunca başka çarem kalmamıştır belki ha?

Park Chanyeol: her neyse Baekhyun 1 saat sonra alırım seni.

Baekhyun: geleceğimi söylememiştim.

Park Chanyeol: lütfen Suho'yu kuyruk yapma.

Baekhyun: Chanyeol gelmiyorummmm.

Chanyeol kişisi çevrim dışı.

Park Chanyeol'ü Uyuz Yoda olarak değiştirdiniz.

Baekhyun bir süre daha inat edip üzerini değiştirmesede bir süre sonra inadından vazgeçip kalkıp hazırlanmaya başladı. Oraya gitmesinin tek nedeni Kyungsoo'yu özlemiş olmasıydı.
Evet evet kesinlikle oraya Kyungsoo için gidiyordu.

Hazır olduğunda aynada ki görüntüsüne baktı bir süre. Eh fena görünmüyordu.

Cüzdanını ve telefonu alıp ceketinin iç cebine koyduktan sonra televizyonun fişini çekti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cüzdanını ve telefonu alıp ceketinin iç cebine koyduktan sonra televizyonun fişini çekti. Chanyeol nerdeyse gelmek üzereydi.

Birkaç dakikanın ardından nihayet zil çaldığında heyecandan terleyen avuç içlerini pantolonuna sildi. Nefesleri iyice derinleşmeye başlamıştı. Bir süre kapının ardında durup elini göğsünün üzerine koyup nefes alışverişlerini düzene sokmaya çalıştı.

Lanet olsun niye bu kadar çok heyecan yapmıştı ki?

Nefes alışverişleri bir süre sonra düzene girdikten sonra, Chanyeol'ü daha fazla bekletmemek için kapıyı açtı.

"Biraz daha açmasan endişelenmeye başlayacaktım." Chanyeol heyecanla hızlı hızlı söylediğinde, Baekhyun gülmemek için iç yanağını ısırdı.

Uzun olan kendisini süzerken, Baekhyun da heyecanla ona baktı bir süre. Hayranlığını belli etmemeye çalışmak o kadar zordu ki. Derin bir nefes aldı. Bu gece oldukça zor geçecekti anlaşılan.
O deri ceketin altında ki seksi bedenin Baekhyun'u heyecalandırmaması söz konusu bile değildi.

"Gidelim mi?" Chanyeol parlayan gözlerini Baekhyun'un gözlerine dikip sorduğunda Baekhyun anahtarını alıp "Gidelim" diye mırıldandı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Gidelim mi?" Chanyeol parlayan gözlerini Baekhyun'un gözlerine dikip sorduğunda Baekhyun anahtarını alıp "Gidelim" diye mırıldandı.

✳✳✳✳

Yolculuk Chanyeol'un sorduğu sorulara karşılık Baekhyun'un 'Evet' yada 'hayır' cevapları ile geçmişti. Chanyeol  için bu durum oldukça can sıkıcı olsada Baekhyun onun kıvranmasını izlerken oldukça eğleniyordu.

Sonunda araba durduğunda Baekhyun, Chanyeol'ü beklemeden arabadan aşağı inip mekanın girişine doğru ilerledi. Fakat gördüğü tabela şoka uğramasına neden olmuştu. "Beni gay bara mı getirdin?" Diye sordu oldukça şaşkın bir şekilde. Chanyeol gülümseyerek başını aşağı yukarı salladı. "Eh gay olduğumuz için sorun olduğunu düşünmüyorum."

"Üstelik damın olarak" Baekhyun karşıda duran 'DAMSIZ GİRİLMEZ' yazısını gösterip sordu. Bu durum, Chanyeol için oldukça komik olsa gerek kendini daha fazla tutamayıp kahkaha attı.

"Hadi gidelim." Elini uzatıp Baekhyun'un elini tuttuğu sırada söylediğinde küçük olan sert bir şekilde elini çekti.

"Beyler girecek misiniz yoksa girmeyecek misiniz?" Kapıda duran iri yarı adamlardan biri sorduğunda Chanyeol bu kez Baekhyun'un elini çekmesine fırsat vermeden sıkı sıkıya tutarak onu içeri çekti.

İçeri girdikleri an sarhoşluktan yalpalayan bedenler, yoğun bir koku ve duman karşılamıştı onları. Baekhyun tam o an buraya gelmeyi kabul ettiği için kendine lanetler etmeye başlamıştı. 

"Bak işte oradalar." Chanyeol karşı tarafta, taburelerin üzerinde oturan arkadaşlarını gösterdiğinde Baekhyun bu kez gerçekten ellerinin ayrılması gerektiğini düşünmüş olacak ki sert bir şekilde kenetli ellerine baktı. Chanyeol onun kızgın bakışlarını takip ettiğinde ellerine baktığını gördü.  Bunun üzerine kırılgan bir nefes aldıktan sonra elini Baekhyun'un elinin üzerinden çekti.

Küçük olan rahatlamış bir şekilde, ardında kalan bitkin Chanyeol'u umursamadan kalabalığı yara yara arkadaşlarının yanına gitti.

Kyungsoo aniden kalkıp Baekhyun'a sarılırken diğeri hiç oralı olmamıştı. "Sevgili yapmışın" diye mırıldandı Kyungsoo'nun kulağının arkasına.

"Eh yapmış bulunduk." Kyungsoo Baekhyun'dan ayrılırken söyledi.

"Bizede aynısından verir misin?" Chanyeol'un derin sesi duyulduğunda Kyungsoo gülümseyerek Baekhyun'un poposuna vurdu. "Bakıyorumda sende de eskiye dönüş var Baek." Kyungsoo'nun söylediği şeyin üzerine ortamda bir sessizlik olmuştu. Bütün herkes Baekhyun'un söyleyeceği şeye kulak kesilmişti.

"Benim eskiler" dedi Baekhyun. Gözlerini önce arkadaşlarının ardından Chanyeol'un gözlerine dikti. "Benim eskiler, adı üstünde eskide kaldılar"

Chanyeol'ün elinde ki bardak sıkmaktan paramparça olup avuç içlerinde kesiklere neden olurken Baekhyun umursamaz bir şekilde kendini, yarı çıplak striptiz yapan adamın yanına attı.

Eh nede olsa burası gay bardı.

❇❇❇

yengec_yay

Ve
@yaren2555

Arkadaşlarıma selam olsun.♥

❇❇ Sadist'te okuyun lütfennn▪▪


LOLLİPOP(ChanBaek) TextingWhere stories live. Discover now