14

2.6K 210 144
                                    

"O piçe bu yaptığını ödeteceğiz Baeki kalk hadi." Kyungsoo bininci kez arkadaşını ikna etmek için aynı şeyi söylediğinde Baekhyun halen daha somurtuk bir şekilde oturmaya devam ediyordu.

"Bir insan başka bir insandan neden bu kadar nefret eder anlamıyorum?" Baekhyun bir milyonuncu kez aynı şeyi söylediğinde Kyungsoo göz devirdi.

"Şu gitmekten vazgeçtiğimiz partiye gitmeye ne dersin? Kafamız dağılır ha?"

"HunHan'ın 5. Yıl dönümü partisine mi?" Baekhyun'un sesi aniden neşeli bir tona büründüğünde Kyungsoo gülümseyip başını salladı.

"Kalk hadi Pcy kişisini doğduğuna pişman etmek için hazırlanman lazım."

⭐⭐⭐

"Mükemmel görünüyorsun

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Mükemmel görünüyorsun."

"Hayır gelinin kız kardeşine benzedim." Baekhyun somurtup aynaya döndü. Siyah deri bir pantolonun üzerine kadife bir ceket giyinmişti. Sadece bir ceket. Altında hiçbir şey yoktu.

Kyungsoo, Baekhyun'un makyajını sade tutup boynuna bir kaç yıldız serpmişti. Göğsünün açık kalan yerlerini ise simlerle süslemişti. Kabul etmek istemesede mükemmel görünüyordu.

"Gidelim hadi."

Kyungsoo da hazır olduğunda Baekhyun'un elini tutup onu dışarı sürükledi. Onları bekleyen taksiye bindikleri gibi partinin yapılacağı alana varmışlardı.

İçeri girdikleri sıra herkesin gözü Baekhyun ve Kyungsoo'ya takılmıştı.

Baekhyun birkaç çocuğun kendisini gördüğünde ıslık çaldığına yemin edebilirdi.

Onlar tam partinin içine doğru ilerleyecekken o sırada başka dikkat çeken bir isim olan Pcy elinde motorunun kaskı ile içeri girdi.

İçeri girdiği an gözleri Baekhyun'un gözleri ile buluşup ardından onu şöyle bir süzmüştü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İçeri girdiği an gözleri Baekhyun'un gözleri ile buluşup ardından onu şöyle bir süzmüştü. Yanlarından geçerken ise Baekhyun'un koluna dirseği ile vurmuştu.

Doğrusu Baekhyun Pcy kadar döneğini ilk defa görüyordu.

"Ona bakmayı kes ve gülümseeee." Kyungsoo yavaşça Baekhyun'un koluna bir çimdik attığı sıra diğeri Chanyeol'un siyaha boyanmış saçlarına bakıyordu. Hangi erkek saçlarını haftada bir boyama ihtiyacı duyardı ki?"

"Hadi gidip şuradan içecek bir şeyler alalım." Kyungsoo karşı tarafta duran içecek dolu standı gösterdiğinde Baekhyun yavaş adımlarla ona eşlik ediyordu.

"Ne içersiniz güzellikler?" Üst sınıflardan Wu Yifan yanlarına gelip kolunu Baekhyun'un omzuna attığı sırada diğeri sırtını delip geçen bakışları hissetmişti. Fakat kendine verdiği bir söz vardı.

"Sen ne içiyorsun?" Yifan'ın elinde bulunan bardağı işaret etti. Diğeri gülümseyerek bardağın dibinde kalan tüm içeceği bitirdi. "İkimiz için aynısından hazırlayacağım."

Yifan içeceklerleri hazırlarken Baekhyun yanlarından ayrılan Kyungsoo'ya bakıyormuş gibi yapıp alttan alttan Chanyeol'e baktı. Gözlerini bir an çekmeden onlara bakıyordu.

Bir saniyelik sürede göz göze gelmişlerdi.

Baekhyun umursamıyormuş gibi yapıp tekrar Yifan'a dönerek gülümsedi. Yifan'ın bükülen yakasını düzeltmek için uzandı. "Teşekkür ederim." Yifan, teşekkür edip gülümseyerek elinde ki meyve kokteylini uzattı. Baekhyun meyve kokteylini alarak Yifan'a biraz daha sokuldu.

O sırada cebinde ki telefonu titremişti.

Pcy: aranızda ki mesafeyi güvenli bir hale çıkar.

Bbh: anlamadım.

Baekhyun gülümsemek istese de yapamadı, bu sebeple dişlerini sıktı.

Pcy: Yifandan uzaklaş Bbh hemen.

Bbh: yapmazsam ne olur.

Pcy: son kez söylüyorum Bbh uzaklaş.

Baekhyun gelen mesajı görünce inatla biraz daha yaklaştı Yifan'a. Uzanıp alnına yapışan saçlarını geri gitti hatta.

O sırada kolunu tutan bir el hissetti.

Chanyeol sert bir şekilde onu kendisine çekip dudaklarını dudaklarına yapıştırdı.

Chanyeol sert bir şekilde onu kendisine çekip dudaklarını dudaklarına yapıştırdı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Bir daha ki sefere dediğimi yap Bbh."

LOLLİPOP(ChanBaek) TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin