4.- Lina

1.1K 93 2
                                    

Hier zitten we dan bij muziekles, iedereen kan iets. Michael kan zingen en gitaar spelen. Ellen een meisje met lang blonde haren en grote blauwe ogen doet de bassgistaar. Dan heb je nog Lisa feestgirl. En mij. Ik zit dus achter de drums.

"Weetje zeker dat je kan drummen?" Vroeg Ellen nog een keer. Ik knikte weer. "Jah." Zeg ik met een zucht. Michael lacht even. Boos kijk ik hem aan. "Nou begin maar!' Roept Meneer Brouwer. Ik begin met drummen en ik zie dat iedereen verbaast kijkt. Michael begint te zingen en ik krijg gewoon kippevel. Als we klaar zijn ga ik voor Michael staan. "Mag ik er langs?" Ik schud mijn hoofd en hij zucht even. "Hoe heb je zo leren zingen?" Michael haalt zijn schouders op en wil door lopen. "Niet zo snel Clifford! Je zou in een band moeten gaan spelen." Zeg ik vrolijk. Michael kijkt opeens onwijs chagerijnig. "Wat?" Michael duwt me aan de kant en laat me verward achter.

"Let niet op hem!" Zegt Lisa die opeens naast me staat. "Ik wil weten wat er met hem is." Lisa knikt. "Laten we het maar op houden dat hij ruzie kreeg met zijn beste vriend en zo alles is kwijt geraakt! Het verhaal is nogal saai." Verbaast kijk ik haar aan. "Ruzie met knuffelbeer Michael?" Lisa knikt. "Daar heb je de jongens die zijn vrienden waren." Ik kijk op en krijg de schrik van mijn leven. "Dat is Lucas Hemmings!" Zeg ik. Lisa kijkt me verbaast aan. "Lucas? Het is Luke hoor!" Ik kijk naar Lisa en schud mijn hoofd. "Zijn echte naam is Lucas!" Lisa kijkt me verbaast aan. "Jij hoort echt bij ons meid." Ik lach even. "Denk je?" Lisa knikt en sleurt me naar buiten.

"Venderwaal?" Hoor ik verbaast als ik mee word gesleurt. "Goedendag Hemmings!" Ik zag hoe verbaast. "Je kent me echt?" Vraagt Lisa. "Kende Lucas en ik zijn niet echt vrienden!" Lisa maakte het o gebaar. Uitendelijke stonden we voor een tafel. "Meiden, en natuurlijk onze jongens. Ik heb iemand gevonden die bij ons hoort!" Zegt Lisa upper vrolijk. "Jij bent Lina venderwaal, het groep 7 liefje van Luke!" Hoor ik opeens achter me. Fuck

College Girl❌ Michael Clifford #wattys2015Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu