2. - Lina

1.2K 94 6
                                    

"Ik ben Michael." Zei de jongen met het groene haar. "Ik ben Lina!" En ik schudde zijn hand. Ik keek even naar achter naar Blaine. "Ow en dit is mijn oudere broer Blaine." Michael gaf Blaine ook een hand. Ik keek naar de woonkamer die best groot is, dan heb je ook nog een keuken, en dan twee slaap kamers. Sexy! Michael glimlachte licht, en wijst dan naar een van de kamers. "Dat is jou kamer!" Ik knikte en sleur al mijn spullen, naar de kamer. De kamer was niet groot, maar ook zeker niet klein. "Je hebt wel een grappige roommate Lina." Lachte Blaine als hij de deur dicht gedaan heeft. Ik rolde even met mijn ogen, en begin mijn spullen uittepakken. "Lin ik moet gaan! Ik hou van je." Blaine gaf me nog snel een knuffel en laat me dan alleen.

"Dus?" Mompelde ik naar Michael die naast me op de bank zit. "Dus?" Ik zuchtte even. "Zit je hier al lang?" Michael schudde zijn hoofd. "Een jaar maar!" Ik knikte. "Hoe gaat het te werk?" Michael glimlachte even. "Oké je hebt te bitches, ze dragen veel make-up en veel roze. Geloof mij met hun wil je niet omgaan!" begon hij. Michael pakte iets wat op een platteground lijkt. "Hier zitten meestal de freaks, ze houden van gescheidenis of scheikunde. Al die domme dingen dus!" Ik knikte en zuchtte even dit word hem niet! "Je hebt hier de sporters, of in jou geval de hunkes. Geloof me date ze niet want ze hebben geen hersens!" Ik begon te lachen. "Dat geloof ik wel ja." Michael keek me verbaast aan en lachtte dan even terug. "Ow en we moeten de cheerleaders niet vergeten, die altijd zo vrolijk zijn! Ofterwijl huppeltrutjes." Ik schudde even mijn hoofd. "Hoe kom je er op?" Michael haalde zijn schouders op.

Nadat hij de Fansgirls, de gays, de stupid de rockers en de piercers had uitgeled. Kwamen we bij het laatste aan. "Dan heb je nog de normale en de feest girls and Boys!" Ik laat weer even een zucht gaan. "Dus welke kant ga je op?" Ik haalde mijn schouders op. "Komt wel goed toch?" Michael knikte. "Wat kijk je opeens zo bescheten?" Michael kijkt me aan, en haalt zijn schouders op. "Vertel het maar als je er klaar voor bent, of wacht als je me beter kent!" Michael doet zijn duim ophoog en staat op. "Wat ga je doen?" Hij keek me aan. "Wat ben jij nieuwschierig zeg."

"En wat ben jij iritant zeg!" Michael begon te lachen. "Ik mag jou wel!" Ik knikte en glimlach even, en toch weet ik nog steeds niet wat hij gaat doen.

***-***

Eey toets,

Ik ben nogal onzeker over dit verhaal! Vinden jullie hem wel goed?

Ik hoop het wel

Lots of love Anouk

College Girl❌ Michael Clifford #wattys2015Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu