10 - Lina

957 80 3
                                    

Ashton mocht minaal een maand niet meer op de campus komen. Het was veelste te weinig al zeg ik het zelf. Maar  de directeur vond het genoeg. Alsof hij niet erg vond wat Ashton bij me had gedaan. Ik word opeens wakker geschud door Michael. "Lin het zou fijn zijn als je wel op de drums wil slaan." Lachtte hij. Met een rood hoofd knikte ik. "Sorry." Het liedje deden we nog een keer."That's what I like about you, you hold me tight, Tell me I'm the only one, Wanna come over tonight." Zong Michael. Ik kan niks anders doen dan glimlachen. Maar Michael was me in onze kamer alleen maar aan het negeren. Hij zeurde als ik hakken aan. Mee zong. En hier in de les leek alles normaal. L u l kan ik je zeggen.

En ja hoor meneer Clifford was me aan het negeren. Hij liep weg zonder maar een woord te zeggen. Alsof dat hij bang was dat ik flauw zou gaan vallen als hij zijn mond open heeft. "Wat heeft hij?" Vroeg Lisa. Ik haalde mijn schouders op, en keek haar aan. "Na dat Irwin weg moest deed hij zo." Lisa deed haar wenkbrauw omhoog. "Heeft Irwin iets gezegd tegen hem?" Ik schudden mijn hoofd. "Nee ik denk eerder Lucas." Lisa lachtte me nog steeds uit dat ik 'Luke' Lucas noemde. "We zien wel." En we lopen naar de kantine. We pakte onze eten en voor de eerste keer in een tijdje ging ik zitten bij ons in groep. "Zo is Clifford dood of zo?" Vroeg een meisje die ik niet eens ken. Ik negeerde haar. Ik keek naar de tafel van Michael. Hij zat bij hem. Lucas, en Calum. Maar hij leek het nou niet echt leuk te vinden.

Zijn ogen vinden de mijnen en ik zie pijn in zijn ogen. Daarna maakt hij zich uit zijn voeten. Zo snel als ik kan loop ik hem achter na. "Mike alsjeblieft blijf nou staan." Riep ik. Maar hij ging juist harder lopen. "Je kunt dit niet blijven doen Michael Clifford." Schreeuwde ik. Ik was boos, ik wilde hem terug de Michael die er voor me was met het JeweetwelgevalmetIrwin. En nu doet hij dit, hij liet me vallen. Iedereen had gelijk over hem, hij is raar. Misschien is het daarom wel waarom ik hem zo leuk vind.

De pauze was voorbij en nu had tussen uur. Ik besloot maar om vast huiswerk te maken. Ik moest een hele boekje maken over mijn favoriete film. Een boekje? Ja alle informatie iedereen die er in speel. Slaat nergens op. Maar ik heb een probleem. Harry potter? Of Lord of the rings? The hobbit? Waarom altijd toch zo moeilijk. Ik had gekozen voor The Hobbit voornamelijk door Kili aka Aiden Turner. Arme Kili Arme Fili, Arme Thorin. Ik heb gehuild om hem. Hard. Zelfs zo hard dat Michael heel snel kwam kijken of alles wel goed ging. Ik was nog geen woord verder gekomen dan gisteren. Fijn. Ik besloot maar eens te gaan rond kijken.

College Girl❌ Michael Clifford #wattys2015Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu