7. - Michael

1K 87 3
                                    

Ik sloeg hem. Hard ook nog. Lina keek me aan met groten ogen. "Michael." Was wat ze fluisterde. Ik keek haar aan, en zag dat ze heel erg geschrokken was. Maar ze keek even naar beneden naar Luke. "En jij klootzak. Rot eens een keer op." Zei ze en schopte nog eens zacht tegen hem aan. Wat Luke deed kreunend. Vanalles en iedereen stond rond ons heen. Vele omdat ik nog nooit zo ver was gekomen en Luke te kunnen slaan. Maar andere weer omdat Luke meestal niet word geslagen. "Wat in hemelsnaam is hier gebeurd?" Riep Mevrouw Vos. Ik keek Lina aan en zuchten. "Michael sloeg Luke!" Riep Ashton uit. Lina keek alleen maar bozer. "Alleen maar omdat dat deze klootzak Michael de hele tijd moet hebben." Mevrouw Vos keek Lina onderzoekend aan. "Clifford en Venderwaal mee komen." Ik keek Lina aan en precies op het zelfde moment liepen we aan.

Nu zaten we bij de directeur. "Wat als we van school moeten?" Vroeg Lina. Ik lachte. "Lin geloof dit is jou eerste keer, waarschijnlijk hoef je alleen maar mee te helpen in de kantine." Dat leek haar een beetje gerust te stellen. "Ik vond het wel stoer hoor, maar ook heel dom." Zei ze. Ik knikte. "Dankje!" Ze lachte even. "Ow en waar heb je die Tattoo's laten zetten?" Verbaast keek ik haar aan. "Waarom wil je dat weten?" Ze haalde haar schouders op. "Ik wil er ook een!" Ik begon te lachen. "Dat is niks voor jou dat doet veelste pijn bij jou." Lina keek me een beetje boos aan, maar dan gaat de deur open en komt mevrouw Vos naar ons toe. "Miss venderwaal jij komt er vanaf met een waarschuwing. Maar Clifford wij weten niet meer wat we met jou aan moeten." Zuchtte ze. Ik keek even rond en knikte. "Ik denk dat het, het beste is als je van school gaat Michael." Naast mij schud Lina haar hoofd. "Nee alstublieft geef hem nog een kans." Zei ze. De directeur stond in de deur openig. "Waarom zouden wij dat willen doen? Misss venderwaal. Michael maakt zijn eingen leven kapot." Lina schudden boos haar hoofd. "Luke zit al dagen achter zijn kont aan." Ik wil iets zeggen maar ik krijg een boze blik van der. "Waarom geef je nu Hemmings te schuld?" Riep de Directeur boos. "De schuld?" Begon Lina. "Hij is een lul, hij zegt altijd iets als wij aan lopen. Dat Michael Homo is, of een sukkel. En dan zeg je dat Michael alles doet. Misschien moet je je ogen eens goed open doen." Schreeuwde ze. Ik trok haar terug. "Doen even rustig."

Ik krijg nog een kans, alsof ze dachten dat ik dit nooit meer ging doen. Lina heeft alleen geen woord meer tegen mij uitgesproken ze zit al twee uur lang in haar kamer. Ze moest een maand lang samen met mij in de kantine helpen. Maar dat was niet degene waarom ze het zo erg vond. "Lina eten kom je?" Riep ik en zet de schaal met zuurkool schotel op de tafel. Ze komt haar kamer uit en pakt twee borden en bestek uit de la. Alleen ziet ze er niet uit. "Lin wat is er nou?" Ze keek me boos aan. "SNAP JE HET DAN NIET? DIT IS ALLEMAAL JOU SCHULD. IK KOM ER NU PAS ACHTER DAT IK JE HELEMAAL NIET KEN." Schreeuwt ze. Ik staar haar aan en knik. Ik schep voor haar op en ze gaat op de bank zitten ik schep voor mijzelf op en loop dan naar mij kamer. Even later hoor ik haar even roepen, maar ik reageer niet. Ze had gelijk niemand kent me echt.

---***---
Eey hopelijk hebben je weer genoten? Ik hoop het. Ik heb wel een beetje gelachen vooral met dat van tattoo. Ik heb er zelf een dus ik weet hoeveel pijn doet. Hoop dat jullie het leuk vinden.
Als jullie iets willen vragen mag dat altijd. Hou van jullie xxxx

College Girl❌ Michael Clifford #wattys2015Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu