14 - Lina

865 72 0
                                    

Met knallende hoofd pijn werd ik maandag wakker. Ik had nog nooit van mijn leven zo gefeest. Maar ergens had ik er spijt van, ik had te veel gedronken. En ik kon Michael nu moeilijk vragen of hij een assprine wil halen voor mij. Als ik besloot het toch zelf te gaan halen zit Michael op de bank naar me te kijken. "Wat?" Spuugde ik naar hem toe. Hij begon te lachen. "Je ziet er uit alsof je net een spook hebt gezien." Zei hij. Boos keek ik naar hem. "Dat komt omdat ik jou nu zie." Snauw ik. Zijn gezicht betrok meteen. Het deed pijn ik zag het meteen.

Met hoofdpijn zat ik in mijn dagelijkse les. Ik had het gevoel alsof iedereen me zat aan te staren, en ik voelde me er niet fijn door. Maar ik moest het negeren. Hoe dan ook, niet op reageren Lina. We krijgen een berg huiswerk omdat het bijna vakantie was. En natuurlijk verwachten ze dat we het gaan maken. De bel gaat, en snel ren ik bijna uit de klas. Ik loop naar buiten, en zie iedereen me weer aan kijken. En dan zie ik Lisa zitten. "Lis waarom kijkt iedereen me zo aan?" Vroeg ik aan haar. Ze keek me aan. "Ga even zitten." Zei ze. Ik kniktte, en dan laat ze foto's zien. Ik had Lucas in elkaar geslagen.

"Heb ik dat gedaan?" Lisa kniktte. "Samen met Clifford." Verbaast keek ik haar aan. "Was hij ook?" "Dronken? Jazeker." Ik sloeg mijn ogen neer. Wat erg, dat ik het niet meer kan herrineren. Ik had dat nog graag willen onthouden. "Waar is Hemmings nou?" Vroeg ik. Lisa wijst naar een tafel helemaal achter in. Lucas had een blauw oog, en hij zag er gewoon niet uit. En dat kwam allemaal door mij en Michael. Ik heb nog nooit iemand echt pijnt gedaan. En nu zit hij daar. "Ow en Ashton is weer terug." Zuchtte Lisa. "Wacht wat nu al?" Lisa knikte. En op dat moment komt hij voorbij lopen en keek pijnlijk naar Lucas. "Ik heb medelijden." Zuchtte ik. Lisa lachte. "Niet doen."

Ik was al sinds dat ik geen les meer had Ed Sheeran aan het draaien. Hij liet me goed voelen wanneer niemand het kon. Hij liet me huilen, en lachen. En zelfs medelijden had ik door hem gevonden. Niemand wil mij storen als ik bezig met om een Ed Sheeran lied mee te zingen. "Thinking out loud." Zong ik. En dans mee op de ritme die ik totaal niet heb. Maar dan zie ik dat er iemand naar me keek. Snel zette ik de muziek of en keek boos naar Michael. "Wat?" Snauwde ik.

"Je broer Blaine is hier. Je moet weg van Campus, voor een paar weken." Ik kniktte en ren de woonkamer in. En spring in de armen van Blaine. "Wees nu nog maar blij, mama kon je vermoorden toen ze het hoorde. Kom even de langs de directeur."

College Girl❌ Michael Clifford #wattys2015Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu