Deborah Sagar (6.Fejezet )

34 4 0
                                    

Előző fejezetek tartalmából:

Valentos meghalt miután kalózok támadták meg az égi fő várat. Maga mögött hagyva öt gyermekét, és bennük az örökített Mor Agars-t vagyis az ősi erőt.
Lucy-t a legkisebb kislányt egy éjszaka egy bérgyilkos megtámadta, és torkába egy varázslatot ültetett el amitől a kislány fél-elf lett. Anyja, Elena útnak indult északra, REGE-be hogy segítséget kérjen. De az út során a Sagar-i királyságban forradalom tör ki. A királyság el akar szakadni a Babiloni fővárostól. Helena, és Lucy egy Gublin család házába menekült tanácsosukkal az oroszlánképű Poliverrel. Helena úgy döntött hogy elindul a Sagar-i királyhoz.
Roberték megharcoltál az andruák a trollok és szövetségesek elleni csatát, amit elvesztettek. Az andrua falu teljesen elpusztult. A troll király pedig elmenekült.

***

     Sok évvel ez előtt egy leány Babilonban a nagy téli fagy idején kirohant három vándorhoz, akik Paludemből jöttek átutazóban. Megkérte had csatlakozzon hozzájuk, majd ez így is lett. Ám az útjuk során a három vándort megmérgezte a tél sötétsége, és a lány ellen fordultak. Végül ez a leány Electronis-Sem-ben kötött ki rabszolgaként. De azt nem tudja, hogy különleges erő lakozik benne. E leány neve: Deborah Sagar.

Deborah Sagar szemszöge – Electronic-Sem rabszolga öböl

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Deborah Sagar szemszöge – Electronic-Sem rabszolga öböl

     Hogy mire vagyok jó? Tökéletesítettem az electro mágiát, ami a birodalom egyik sajátossága. Úgy tartják itt hogy Júliától a szent robotika mágus istennőjétől származik. Rengeteg itt a vallásos mágus az tény, de még több a vas, az arcél, a neon és a sötét füstfelhők, amit a vasépületek hánynak ki magukból. Electronic-Sem délibb részén a sivatagos rabszolga öbölben semmi sem egyszerű az olyanoknak, mint nekem, akiket eladtak egy rabszolgatartónak. Mint kiderült a rabszolgatartóm a birodalom katonai alakulatának egyik kiképző mestere. A dolgom egészen egyszerű. Segédkeznem kell az őrrobotok készülésében. Ezek a robotok járják az összes várost a birodalomban vigyázva a szigorú törvényekre, amiknek nem betartását büntetik. Ezek mellet pedig az összes külhonit, aki más birodalomból jött. Electronic-Sem az egyik legborzalmasabb hely a mágusok számára, de főleg nekünk, rabszolgáknak pokoli. Minden nap dolgoznom kell, és szinte alig kapok valami élelmet. Kihasználnak, és legyengítik a varázserőmet. Épp annyit hagynak meg amennyi kell, hogy eltudjam végezni a feladatomat.

A cellámban szoktam aludni. Ma este viszont nehezen ment ugyanis az egyik kereskedő beszélgetéséből elcsíptem apám nevét. Timon Sagar-ét, aki a Babiloni Sagar királyság királya. Cellatársamnak, Kis Cincóginak elmeséltem a történetem. Hogy apám teherbe ejtette anyámat, majd magára hagyta őt. Azt ahogy elutaztam azzal a három vándorral, de hogy rossz vége lett és itt kötöttem ki. A kisegér viszont csak cincogott rám. Valószínűleg egy szavamat sem értette. Beletúrtam hát szőke hajamba, majd letettem a fejemet a hideg köre. Megpróbáltam elképzelni milyen lehet a szabadság, ami lehet számomra már sosem adódik meg.

A Múlt Örökösei - 1: Sagar Lázadása [Epic Fantasy]Where stories live. Discover now