Arany lepel (2.Fejezet)

49 5 0
                                    

Az előző fejezetek tartalmából:

Valentos öt felé szakította ősi erejét gyermekeiben akiket "Mor Agars"-nak neveznek. Amikor Valentos még nem volt király és éppen REGE kikötője felé hajózott csatlakozott hozzá egy idegen akit Zarauya-nak hívtak.
Lucy-t a legkisebb leányát megtámadták az éjszaka közepén egy zöld lepke szerű varázslatot vágott egy csuklyás alak a torkába.
Robert és Samantha a két legidősebb testvér az Andruák fő falujába lovagolt seregükkel, hogy segítsenek nekik legyőzni az őket zaklató trollokat és szövetségeseiket akik az Andruák kék szemeit akarják megszerezni.
Tomas a középső fiú testvér játszani kezdett Lucy-vel és legkisebb öccsével Benjaminnal amikor is megtámadták Babilont. Kalózok repülő hajóval lecsaptak. Amikor apjához ért Tomas meglátta ahogy egy kalóz elvágja apja torkát.

***

Helena Braveford szemszöge

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Helena Braveford szemszöge

     Miután kémekkel elszöktem Electronic-Sem-ből és elbújtattak a Babiloniak azt hittem sosem leszek már boldog. Egy idegen helyen, ismeretlenként semmim sem volt, amíg Valentos rám nem talált. Gyönyörű dióbarna szemébe néztem és egyből elvarázsolt. Attól a ponttól kezdve tudtam, hogy egész életemben itt lesz, hogy megvédjen a világtól. Most pedig aranyban tündöklő halotti lepellel takarom őt le. A fekete egybe ruhámba kapaszkodott Benjamin, aki törölgette szemecskéit. Leültem és az ölembe vettem. Mellettem ült Lucy, és Tomas. Tomas-tól megszoktam a komoly, érzelem mentes arcot, mint aki folyamatosan bosszúra vágyva mereng a semmibe. Lucy viszont mindig életvidám volt. Most pedig csak úgy, mint bátya érzelem mentesen merengett a semmibe. Megszólalt a Szent Fény Pap Mágus:
- Valentos egy igazi kincs volt a világunk számára. Bebizonyította, hogy származásunk nem befolyásolja erőnket, és kitartásunkat. Az erő, ami benne lakozott oly hatalmas volt, hogy az idegen kézben mindannyiunk halálát jelentette volna, de ő gondoskodott róla hogy ez nem történjen meg. Épp ezért nemzett öt gyönyörűséges gyermeket, akikben öröklődött Meredy szent fénye. – mondta majd Tomen-hez sétált. – Tomen, mivel te vagy jelenleg Babilon legidősebb férfi örököse ezért te leszel bátyád, Robert távollété alatt az ideiglenes vezetőnk. – mondta, mire Tomen felállt és kirohant a teremből. Gyorsan levettem magamról Benjamint, majd utána rohantam, de mire kiértem eltűnt. Leugorhatott a fellegekben lévő templomból. Utána küldtem az intézőimet, akik nekilendülve ugrottak le a szakadékról.

Elmúlt ez a nap is. A felderítők megtalálták a fiamat, akit egy életre szobafogságra ítéltem, mintha ez számítana. Hisz ha király lesz, még ha ideiglenes is az eddiginél is kevesebb szabadsága lesz. Pedig aztán Tomas imád elszökni itthonról. Bárcsak tudnám miért kapott ő kevesebb szeretett... Talán ő az egyetlen gyermekeimből, aki a leginkább hasonlít rám.
Az este sikoltásokra ébredtem. Rohantam a háló ruhámban az üres folyosókon. Visszatértek a Dead Port-i kalózok? Biztosan nem hisz vissza vertük őket. Belépek Lucy szobájába és csak annyit veszek észre, hogy a levegőben lebegve átalakul. Fülei megnyúltak, bőre fényesebb lett, a barna haja szőke lett mint a tej. Elf? A lányom egy elf lett? 

A Múlt Örökösei - 1: Sagar Lázadása [Epic Fantasy]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora