Chapter 3.

51 3 0
                                    

Justin Bieber:

Csak ő járt a fejemben , már legalább 10 perce kiment , de nekem még mindig ő volt a gondolataimban.
Próbáltam felidézni gyönyörű vonásait , amit ugyan annyira még ment tudtam szemügyre venni. Abba biztos voltam , hogy az arca műtve volt. Az orrából volt faragva , a szája fel volt töltve a blézer alatt ugyan nem látszott , de biztos voltam benne , hogy mű mellekkel rendelkezik. Ezek ellenére is természetes szépségnek tűnt. Manapság már mindenki plasztikáztat. Az a csoda , aki nem. Szóval ez engem egyáltalán nem zavart. Gondoltam rákeressek Instagrammon vagy Twitteren , de nem volt hozzá bátorságom , majd talán később.

Szofia Rose Waldorf:

Az öcsém Nathan már 10 perce arról beszél, hogy nem tudja elviselni tovább az exbarátját Billt , akivel már két hónapja szakítottak , de lakótársak maradtak. Nekem erre nincs időm, de nem tudtam neki azt mondani, hogy mennem kell, mert a híres Justin Bieber vár rám.
Nathan volt az egyetlen egy olyan ember az életemben, akinek az összes lelki vívódásom elmondtam és minden rossz dologban számíthattam rá.
- Költözz hozzánk.- vetettem fel neki az ötletet.
- Tényleg?-kérdezett vissza kicsit meglepettnek tűnt nekem telefonon keresztül.- És elképzeltem, ahogy tágra nyitja a nagy kék szemeit , majd nagyokat pislog. Jót mosolyogtam.
- Olyan kis buta vagy, bármikor jöhetsz én már rég mondtam neked, hogy nálunk mindig van helyed. Mira is imád téged.
- De nem akarok a nyakatokon lenni.
- Sosem vagy a nyakunkon. Gyere nyugodtan. Mindjárt elküldöm az új címünket , de most le kell tennem , mert várnak.- Bontottam a vonalat.

Miközben sétáltam vissza az irodába írtam az öcsémnek az új címünket, szerencsére nem kell sokat utazni maximum 1 órát, ha igazán ügyes. Észre sem vettem, de már rég bent voltam és Justin tekintettével találtam szembe magam. Miért bámul állandóan kérdezgettem magamtól ezeket a kérdéseket.

- Bocsánat csak az öcsém hívott.- kértem elnézést.
- Baj van? - Scooter azonnal kérdezte. Tudok segíteni?
Milyen kedves gesztus ez tőle, ezért is szeretem igazán Őt.
- Nem, nincs pasi ügy. Tudod a szokásos kis örültségei.- Mondtam mosolyogva Scooternek miközben arra gondoltam ismét , hogy mennyire szeretem az Öcsémet.
Ha a családomra gondolok a szívem megtelik szeretettel. Szinte már fájó a szeretett , amit irántuk érzek.
- Szóval akkor szeretném elmondani az én szabályaimat Justin.- fordultam felé a kanapén miközben keresztbe tettem lábaim.
- Szeretném , ha olyan bizalmi kapcsolat alakulna ki köztünk, amikor már Te is érzed, hogy mindenben számíthatsz rám. Azon leszek, hogy minél hamarabb össze barátkozzunk, ne legyenek köztünk viták, nézet eltérések. Szeretném, ha Te is így tennél ugyanis bizalom nélkül nem fog működni köztünk a munka. Megpróbálok olyan interjúkat , tv műsorokat össze hozni, amiben ezeket a csúnyaságokat megpróbálhatod megmagyarázni vagy elmondani, de csak is kizárólag akkor, ha Te is szeretnéd. Ez nem ront a hírneveden semmit, az igaz rajongóid ugyan úgy szeretnek és támogatni fognak szerintem. De ezzel Te is nyilván tisztába vagy.
Szeretném , ha elmondanád , majd nekem a terveidet , hogy miket szeretnél, majd a közel jövőben , mik a céljaid, hogy állsz a munkával. Azt is szeretném, de nyilván tisztába vagyok azzal, hogy a magánélet az magánélet nem tartozik minden rám, ha bármilyen ismétlem bármilyen gondod van vagy problémád, amiben tudok segíteni vagy meg is oldható akár helyetted akkor azonnal hívsz vagy írsz. És én már ott is leszek remélhetőleg rövid időn belül. Szeretnélek olyan tanácsokkal ellátni , amik a későbbiekben , amikor rám már nem lesz szükség tudsz figyelni és vigyázni a magánéletre anélkül, hogy mindennap a címlapokon szerepelnél. Tehát fel tudod őket használni. Bár én azt szoktam mondani, hogy a rossz hír is reklám, de nem mindegy milyen formában van közölve és sajnos nagyon sok olyan újság és műsör van, akik ferdítik a valóságot.
Ha szeretnél bekövethetsz a személyes social média oldalaimon, ami kimerül az instagram alkalmazásban és a twitterben. Facebookon ne keress nem vagyok elérhető. Viberen és egyéb kommunikációs applikációval nem rendelkezem. Imessagen tudsz nekem írni illetve a munkával kapcsolatos dolgokat e-mailban fogjuk és tudjuk megbeszélni. Telefonon bármikor hívhatsz munka időn kívül is, de szeretném , ha nem 24 órás felügyeletben kéne állnom, mert nyilván nekem is van magánéletem. Ezek az én feltételeim.- Mondtam el a szokásos kis mondandómat, ami már szinte úgy hangozhat, mintha betanultam volna.- Van bármilyen kérdésed?- Tettem még hozzá a végére.
- Nahát , ez volt már az igazán precíz mondanivaló. Remélem nem mindenkinek ugyan ezeket mondod.- válaszolta Justin. Pontosan ezt
- Csak a munkámat szeretném végezni.- Lesütöttem a szemeim.
- Ne vedd sértésnek, de megkérdezhetem kikkel dolgoztál eddig csak a hitelesség kedvéért.- Ekkor már mosolygott.
Nem értem miért kíváncsi ezeket nem mondhatnám el. Az adatvédelem és a titoktartás miatt, de úgy gondoltam pár nevet mégis csak megoszthatok vele.
- Shawn Mendes, One Direction még fel nem oszlott a banda, Camilla Cabello , Rihanna, Post Malone és Selena Gomez. - még napestig sorolhattam volna a neveket. Talán Selena nevét direkt mondtam és direkt hagytam utoljára. Így láthattam a valódi reakcióját.

A végtelenbe és tovább...Where stories live. Discover now