22 Kapitola

211 11 3
                                    

Vyšla jsem z koupelny, ruku jsem męla položenou na břiše a zamířila jsem  do kuchyně. Ze včerejška na dnešek jsme se s holkama rozhodly že přespíme u Julie (až teď jsem si to uvědomila ale to jméno kdyžtak vyslovuje Džuli 😅 ale pokud chcete tak normálně jak se to píše)
No a co jiného než ranní nevolnosti mě mohlo potkat.
S povzdechem jsem si sedla na židly a hlavu si položila na stůl.

,, to přejde, neboj. Do dopolesne to bude dobrý a budeš se moc jít podívat s Torim na Grace" sedla si vedle mě Zoe zatímco Julia připravovala snídani.

,, to doufám. A to mě dneska chtěl Marcus ještě někam vzít. Vubec ho nechápu. Předevčírem jsme se pohádali a včera ráno mi volal, a ptal se jestli dneska večer něco mám" zvedla jsem konečně hlavu a zvedla se od stolu. Došla jsem k lince vedle Julie a ze skřínky nad její hlavou jsem si vyndala skleničku. Napustila jsem do ní vodu a šla zase zpět ke stolu.

,, Martinus je to samý. Včera večer se mě ptaljestli mám na dnešek plány. Tak jsem řekla že jsem s váma ale do šesti budu doma. Vypadlo z něj že pojedeme na nějakej výlet." pokrčila rameny a napila se kafe co před ni Julia položila.

,, třeba to má být omluva za to jejich chování, třeba? " navrhla jsem jednu z mnoha možností proč by to dělali. Ale muže jich být hodně.

,, ehm.. Omluvíte mě" zvedla jsem se ze židle a rozběhla se na záchod, kam jsem hodila zbytek večeře.

,, kolikrát ještě budeme poslouchat tyhle hrozný dávící zvuky? " slyšela jsem Julii. Jsem si jistá že právě protočila očima.

,, věř mi, že ještě dlouho" odpověděla Zoe.

,, já vás slyším" křikla jsem z koupelny. Na to se obě dve začali smát, musela jsem se k nim přidat.

***

,, hodláš tam jen tak stát, nebo uż si konečně něco vybereš?" šťouchla mě Julia do boku a popohnala k posteli. Leželi na ní dvoje šaty a jedny si mam vybrat, co si na sebe dnes večer vezmu. Vubec se nemužu rozhodnout. Nám takovej divnej pocit  jako by mi chtěl Marcus něco říct. A co hůř, moje hlava si to nepobere jinak, než jako to že se semnou chce rozejít.

S povzdechem jsem přišla k posteli co nejblíž a nakonec jsem se rozhodla pro jednoduché černé štay s vázáním za krkem.
Zoe která jde dnes taky s Martinusem někam pryč si vybrala šaty rudé spíš vínové barvy.

            Vicky                       Zoe


Ani jedna jsme nechápaly, co se muže dít. Ale Zoe si to vyložila tak, že s ní chce prostě strávit volný čas.
A já, já má prostě špatný pocit.

,,tak se běž obléct, a ty Zoe taky. Kluci pro vás přijdou za hodinku." podala nám šaty a odehnala nás do koupelny.

,, jste okouzlující holky" rozplývala se Julia nad námi když jsme vyšli z koupelny. Se Zoe jsme se po sobě podívali a usmáli se. Ona upřímně a já nuceně.
Nechala jsem si od Julie nakulmovat vlasy, které mi potom hodila do zadu a dva tlutší pramínky na každé straně, sepla sponou.

𝐓𝐨𝐠𝐞𝐭𝐡𝐞𝐫, 𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐕𝐢𝐜𝐤𝐲✔ [Marcus&Martinus]Kde žijí příběhy. Začni objevovat