[15] Final

250 7 4
                                    

Yataktan çıktım. Çıktığımda o kişinin yüzünü gördüm o kişi Bob'du. Bana iğrenç bir şekilde sırıttı. Benden sonra Rachel'da çıktı. Bob' a doğru koşmaya başladım tek düşündüğüm Dina idi.

 Bob' a doğru koşmaya başladım tek düşündüğüm Dina idi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bob'a vurmaya başladım. O anda kafama gelen sert bir darbeyle yere düştüm. Bob bana vurmaya başladı. Ama düşündüğüm tek şey Dina oldu. Onun dudakları. Onun kaşları. Onun elleri. Onun gözleri ve tamamıyla o. Onu düşündükçe sanki güçleniyordum. Kafamdan gelen kanları umursamadım. Bob'a vurmaya başladım. Rachel ise eline bir taş aldı ve o taşı bana attı. Ona baktım. Bob tekrar beni yumruklamaya başladı. Rachel eline bir taş daha aldı. Bob beni tutarken Rachel elindeki taşla yanıma geldi. Bob gülmeye başladı. Rachel "Merak etme Dina'ya kavuşacaksın" dedi. Ona :

"Şeytanlarla dolu bir yerden meleğin yanına gitmiş olurum" dedim

Taşı kafama vurdu. Ama ölmedim son gücümle Bob'a yumruk attım. Yerde bulunan küreği alıp karnıma vurdu. Rachel ise dona kalmış gibiydi. Karnımda oluşan acıyı hiç sayarak elindeki küreği burnuna sertçe vurdum , bayılmıştı. Rachel küreği elimden alıp bana vurdu. Yere düşmüştüm. Bob'un cebinden silahını aldım. Ama Rachel silaha kürekle vurup elimden düşürdü. Kürekle kafama vurmuştu yüzüm kan içinde kalmıştı. Sonra yerde yatan benim üstüme oturarak " Dina'ya selam söyle" dedi.

Ona "Neden sen söylemiyorsun?" dedim
ve onu üstümden alıp ittim. Silahı almıştım ama beni duvarı yapıştırıp küreği karnıma sapladı. Silahı karnına tuttum ve bir el ateş ettim. Yere düştüm ve canım acıyordu. Rachel ise son nefesini veriyordu.

Uyandım. Yine partiye gelmiştim o an öldüğümü anladım. Rachel'ı takip ettim. Elinde kürek vardı ve beni getirdiği odaya o küreği koydu. Sonra Bob'un yanına gitti ona bir miktar para verdi ve odaya koyduğu küreğin aynısını ona verdi. Rachel arkadaşlarının yanına giderken Bob bizim gideceğimiz odanın yanında bekliyordu. Sonra Rachel benim yanıma geldi ve beni aldı . Sonrasını biliyordum yani bildiğimi sanıyormuşum. Dina gelmişti kapıyı açtığı an Bob onu tuttu ve ben küreği salladığım an yüzüne kürekle vurdu sonra onu çevirip yatırdı. Aslında benim küreğim Dina'ya değmemiş bile.

Aslında aslında ben sadece bana vermek istedikleri vicdan azabıyla yaşamışım.

O an kanım dondu ve ağlamaya başladım. Bütün sahneler gitti, heryer bembeyaz oldu ve biri gözümden akan yaşı sildi arkamı döndüm Bu Dina'idi. Bana sarıldı. Bende ona öyle sımsıkı sarıldım ki kemikleri kırılabilirdi.

Ona "Daha fazla sıkarsam canın acıyacak"dedim ve güldüm Bana:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ona "Daha fazla sıkarsam canın acıyacak"dedim ve güldüm Bana:

"Burada Acı Yok Aşkım" dedi

Eski SevgilimWhere stories live. Discover now