[3]

554 21 2
                                    

Sonra ise çıkıp gitti.O an aklımda iki şey vardı 1-Ne söyleyeceği 2-O odayı nasıl bulacağım ,terimi sildikten sonra odayı aramaya gittim bu sefer yaklaşık 10 oda sonra buldum.Rachel yatağında oturuyordu ve oyuncak bebeğinin saçlarını okşuyordu.Beni karşıladı ve bebeği bıraktı.Rachel "Hemen konuya geçeceğim ve tek kelime etme.Ben ve Dina çok iyi arkadaşız biliyorsun.Ama kendimi kötü hissediyorum çünkü seni seviyorum" o anda sevinçle hüzün göz yaşlarını beraber akıtmak istedim.Ona Dina dedim ve diğer sözümü söyletmeden "Sus.Biliyorum Dina'yı seviyorsun ama belki de ikimizi de seçebilirsiniz"dedi.Şok oldum ve hem saçma hem de mantıklı buldum.Sonunda teklifini kabul ettim.Keşke etmeseydim hayatımda yaptığım en büyük ve korkutucu hataydı bu.Parti çıkışı Dina ile Eve gittik.Parti de Dina'nın yüzünü bile görmemiştim.Dina mutlu gibiydi.Ben ise hem mutluydum hem de ona baktıkça içten içe ölüyordum.Yaptığımın bedeli olacağını da biliyordum.

Yaptığımın bedeli olacağını da biliyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ama vazgeçmiyordum.Eve gidene kadar Dina ile tek bir sohbet bile etmedik hatta uyuyana kadar hiç konuşmadık.İçim ürperiyordu o gece beni uyku tutmadı.Ayağa kalktım ve kapıya doğru gittim kapıda garip bir gölge vardı ve bir anda kapı çaldı açıp baktım bu Rachel'dı.Rachel'ı görünce hem şok geçirmiştim hem de vicdanım daha da rahatsız olmaya başlamıştı.Ona "Burada ne işin var DELİ MİSİN SEN ?!"dedim o ise sadece bana baktı ve sustu.Sadece beni görmek istediğini ve hemen gideceğini söyledi.Kötü şeyler olacaktı farkındaydım.

Eski SevgilimWhere stories live. Discover now