[14]

136 7 1
                                    

Tekrar uyandım bu sefer Rachel beni daha odaya götürmemişti. Hemen bir şey öğrenmek için Dina'nın yanına gittim normal arkadaşlarıyla sohbet ediyordu. Ben ise Tony ile konuşuyordum. Dina'nın yanına gelmişti Rachel ve güya "yanlışlıkla" kan renki içeceği üstüne döktü ve pardon dedi. Dina ise önemli değil dedi. Sonra Rachel "Pastayı sen kes canım ama ilk önce beni bul muhtemelen şu odada olurum" dedi gösterdiği oda beni götürdüğü odaydı. Dina ise kabul etmişti ve mutlu olmuştu. Rachel 'ı takip ettim. Sonra uyanmıştım. Aman Tanrım tam zamanında uyanmıştım ama bir ses duydum bu Dina'nın sesi idi bana "Gerisini ancak ölüler bilebilir" dedi. O an Rachel'ın yanına koştum her şey belliydi her şeyi o planlamıştı. Tam Rachel'a bunu anlatmak isterken ayak sesleri duyduk. Rachel "Hemen saklan" dedi.

Saklandım ama şimdilik.

İçeri biri geldi yatağın altındaydım o kişinin ayaklarını görebiliyordum. Kim olduğunu anlayamamıştım. Hala ilerliyordu. Üst kata çıktı. Dina'nın odasına girdi. Hala sadece ayaklarını görebiliyordum

 Hala sadece ayaklarını görebiliyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dina'nın bir fotoğrafını aldı. Benimle birlikte olduğu bir fotoğrafını. Sonra o fotoğrafı yere attı ve yarı kırık olan çerçevesini ayağıyla ezerek tuza çevirdi. O an sinir krizi geçirdim sanki ellerim titriyordu. Rachel bana bakarak sakin ol diyordu.

Ben ise asla sakin kalamazdım. Sanki kalbimi çıkarıp eziyordu. Asla sakin kalamazdım. Rachel anlamış olucak ki "Ne yapacaksın?" dedi. Ona "Yapılması Gerekeni" dedim.

Eski SevgilimWhere stories live. Discover now