[2]

639 17 0
                                    

Eve gittik ve hazırlanmaya başladık.Garip bir şekilde çok yakışıklı olmak istiyordum.Dina her zamankinden daha güzel olmuştu.Hazırlanıp çıktık.Eve varana kadar fazla gerilmemiştim.Ama Rachel'ın evi tam bir cennetti.

Ama Rachel'ın evi tam bir cennetti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ağzımız açık kalmıştı.Ev 1-2 saat içinde tıka basa doldu kocaman evde adım atacak yer kalmamıştı.Rachel'ı bulmaya çalıştık.Evden çıkmadan önce üstümdekinin güzel olduğunu düşünmüştüm.Oraya gidince ise kendimi evsiz gibi hissettim.Rachel yanımıza geldi ben ise çaktırmadan ordan sıvışmıştım.Rachel beni bu kıyafetle görmemeliydi.Lavaboyu bulana kadar 40 oda dolaşmıştım resmen.En sonunda buldum ve aynaya baktım hem kötü görünüyordum hem kötü hissediyordum.Nedeni ise Dina ile sevgiliyken Rachel'a kendimi beğendirme çabamdı.Tam dışarı çıkıcakken Rachel kapıyı açtı.Ben aynı anda "Ah Rachel"dedim.O da gülerek bana "Sen burda ne yapıyorsun?" dedi.Gene dilim tutuldu ve kekelemeye başladım "Hhhh-iiiiççç"Güldü ve omzuma yavaş bir yumruk attı.Beni yatak odasında önemli bir şey konuşacağını söyleyerek davet etti.

Eski SevgilimWhere stories live. Discover now