[11]

155 8 0
                                    

Yarın sabahın gelmesini istiyordum çünkü içimden bir ses bana yarını bekle diyordu. Sanırım Rachel heyecanımı anlamış olacak ki "Ne oldu?" diye sordu. Ona "Hiç" diyerek karşılık verdim. Bana bakmaya devam edince kumandayı alıp televizyonu açtım hem böyle sevincimi hem de heyecanımı saklayabildim. O kadar mutluydum ki anlatamam. Yarın olması için saat 7 de uyudum. Kalktığımda Cadılar bayramı partisini gördüm ve kendimi. Rachel ile konuşmalarımızı duyudum. Rachel'ın bana kürek verdiği zaman. Kendime bağırmaya başladım "HAYIR DUR YAPMA" diye ama gene Dina'ya vurmuştum ve o anı unutmak istedikçe tekrar görüyordum. Ama Dina'yı öldürdükten sonrasını da gördüm yani o kızın Dina'yı nasıl bulduğunu gördüm. Bunu görünce belki geçmişe gidip Dina Rachel'ı cidden öldürmeye çalıştı mı çalışmadı mı işte bunun cevabını öğrenebilirdim. Eğer Rachel yalan söylediyse bir ceset torbası daha gerekebilir.

 Eğer Rachel yalan söylediyse bir ceset torbası daha gerekebilir

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Birden bire tekrar uyandım. Yani gene bir rüyaydı ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü bana bunu Dina'nın gösterdiğini düşünüyorum. Kalktığım an banyoya koştum ve gene midem bulanmaya başladı ve tekrar Dina'nın kanını kustum. Aynaya baktığımda Dina tekrar oradaydı. Onu o kadar özlemiştim ki ona işaret yapmak için kustuğum kanın bir miktarını elime alarak cama SENİ ÖZLÜYORUM yazdım. Ne yapacağını merak ediyordum. Sonra yazdığım şeyi camın içine aldı ve kustuğum kandan bir parça alarak cama BENDE SENİ ÖZLEDİM yazdı. İnanamıyordum tam bir şey daha yazacakken Rachel kapıyı çaldı be Dina kayboldu. Hemen camı silip ağzımı yıkadım. Ama Rachel'a çok sinirlenmiştim çünkü Dina ile daha fazla konuşmak istiyordum. Kapıyı açtım Rachel "Sonunda" dedi. Onu umursamadan dışarı çıktım. Odama girip birkaç soru hazırladım çünkü Dina ile konuşacağım zaman her kelime birbirine karışıyordu. Bu sefer saat dörtte uyudum ama gece üçte kalktım. Belki olur diye gene lavaboya gittim. Bu sefer midem bulanmadı ama ne yaptıysam kan çıkarmayı başardım. Ama bu sefer Dina gelmedi. Hayallerim yıkılmıştı ama tekrar denedim kan kustukça boğazım yanıyordu. İkinci kusuşumda gene gelmedi ama ben pes etmedim ve birdahaki kustum. Gene gelmedi aşka vazgeçmedim ağzım kıpkırmızı olmuştu kan elime bulaşmıştı elimdeki kamla duvar NOLUR GEL yazdım ama cevap yoktu. Kusarken o kadar ses gelmeye başladı ki Rachel kapıyı çaldı ama ben takmayarak kusmaya devam ettim sonra bilincimi kaybettim ve bayıldım. Uyandığımda yanımda Rachel ve bir sürü doktor vardı. Kolumdan bana kan veriyorlardı. Rachel uyandığımı görünce çığlık attı ve ağlamaya başladı ben ise Dina gelmediği için ölmek istiyordum ölüp ona kavuşmak. Aklımda tek bir soru var ya tekrar gelmezse ?

 Aklımda tek bir soru var ya tekrar gelmezse ?

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।
Eski Sevgilimजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें