[10]

179 7 0
                                    

Kalktım yanımda Rachel ve muhteşem yemekleri vardı. Hemen salamlara saldırdım ama Rachel elime yavaşça vurdu ve "Sofra kurucam bekle"dedi. O an o kadar tatlıydı ki ona "Tatlı varsa almıyım gülüşün yetti" dedim. Bana baktı ve gülümsedi. O günden sonra her şeyin güzel olacağına inandım yani inanmak istiyordum. Evet Rachel bana masaya oturmamı söyledi ve teker teker bir sürü yemek önüme geldi yemekler geldikçe olan her şeyi unutuyor gibiydim ama Rachel gelmeden yemeğe başlamam lazımdı ve çok zorlanıyordum Rachel'da bunu farketmiş olucaktı ki "Hadi durma ye" dedi. O an açlıktan ne yediğimi bile hatırlamıyorum ama Rachel masaya oturduğunda pek bişey kalmamıştı ve ben hala yemeğe devam ediyordum ağzım tıka basa doluydu sonra Rachel bana bakıp güldü. Bende ona gülümsedim ama yemekten çok belli olmamış olabilir.Yemekten sonra normal bir şekilde midem bulanmaya başlamıştı. Banyoya gittim.

Kusmaya başladım ama kustuğum yemek değil Dina'nın kanıydı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kusmaya başladım ama kustuğum yemek değil Dina'nın kanıydı. Kanı görünce geriye doğru düştüm ve aynada Dina vardı ama bu sefer elbisesi siyahtı.Garip bir şekilde korkmadım çünkü garip hareketler yapmıyordu. Aynanın içinde konuşmuyordu sağa sola dönüp duruyordu ve yüzünde hüzünlü bir ifade vardı. Birkaç dakika sonra kendimi toparlayıp aynaya dokundum işte o an Dina durdu ve yüzüme baktı elimi zor tutuyordum. Elimin önüne gelip oda elini koydu. Gülmeye başladım be oda gülmeye başladı.Sonra bana güzel bir gülümseme attı ve kayboldu. Aynayı elledim ve Dina dedim ama geri gelmedi. Sonra kustuğum kana baktım garip bir şey yazıyordu. Dikkatli bakınca büyük harflerle ÖZÜR DİLERİM yazıyordu. Eski Dina geri gelmişti ve onu çok özlemiştim. Hemen Rachel'ın yanına gittim.Ona Dina ile konuştuğumu söylemedim. Çünkü daha emin değildim deki olabilirdim.Bu yüzden Dina ile daha fazla konuşmam gerekiyordu daha fazla kontak kurmamız lazımdı.

Eski SevgilimWhere stories live. Discover now