<<Το πρώτο μας ξύπνημα>>

78 6 0
                                    


Τι ωραίο θέαμα είχε έξω απο το μπαλκόνι μου.. Ένας τόσο σέξυ άντρας οπου πριν κοιμόταν δίπλα μου και τώρα είχε μόλις βγεί απο τον μπάνιο του και με κοιτάει με αυτό το πονηρό του βλέμα. Πώς να πείς όχι σε ένα τέτοιο άτομο?

<<Το πρώτο μας ξύπνημα..Αγάπη μου, τι θα κάνουμε σήμερα?>>  τον ρώτησα

<<Το πρώτο απο τα πολλά κοριτσάρα μου..Δεν ξέρω μωρό μου, έχω μάθημα σε λίγο μέχρι το μεσημέρι.. Σε λίγο θα έρθει η Μπρέτα να καθαρίσει το σπίτι και να ετοιμάσει πρωινό και μεσημεριανό. Εσύ τι θα κάνεις?>>

<<Εγω αγάπακο μου, θα καλέσω ταξί και θα πάω να πάρω τα πράγματα μου απο την εστία σε λιγό όπου δεν θα είναι εκεί και ο Σέργης>>

<<Ελπίζω πως θα λείπει, δεν θέλω να έχουμε άλλα>> είπε και ήπιε την τελευταία του γουλιά απο τον καφέ του και άρχισε να ντύνεται.

Με φίλησε και αποχαιρετηστήκαμε αυτός για την δουλειά του και εγώ για να μαζέψω τα πράγματα μου. Αύριο δίνω το τελευταίο μάθημα πρίν το πτυχίο μου και τελιώνω επιτέλους.

Πριν το καταλάβω είχα φτάσει στη εστία μου.

<<Παρακαλώ μπορείτε να περιμένετε να φέρω τα πράγματα μου και να με πάρετε πίσω?>> 

<< Ναι κυρία μου.. Φυσικά>>

Πήγα πάνω και ανοίγωντας την πόρτα είδα ένα θέαμα που δεν περίμενα να δώ..

Ρούχα, εσώρουχα, τσιγάρα, ποτά και φαγητό είχε πάνω στο τραπέζι. Προχώρησα μέσα προς το δωμάτιο για να πάρω τα πράγματα μου και τότε αντίκρισα κάτι περίεργο. Τον Σέργη γυμνό με μιαν άλλη κοπέλα, όμορφη μπορώ να πώ δίπλα του και αυτή εξίσου γυμνή.

Πήρα τα πράγματα μου ήσυχα και αποχώρησα. Σε όλη την διαδρομή σκεφτόμουν αυτό που είδα. Ήταν κάτι που δεν περίμενα απο τον Σέργη ότι θα έκανε, αλλά δεν μπορώ να πώ. Ούτε εγώ ήμουν σωστή απέναντυ του και δεν ξέρω όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Ελπίζω να μην το μετανιώσω αυτό.

Συγηρισα τα πράγματα μου και έβαλα το μπικίνι μου και κάθησα στην πισίνα.

<<Κυρία, ήρθε ο κύριος Μπρόντυ και σας ζητά να πάτε στο καθηστηκό.>> 

Πήγα στο καθηστηκό και εκέι είδα τον Μπρόντυ να με περιμένει για να φάμε.

<<Πω πω πω.. τι κορίτσι έχω εγώ.. μην κάνεις τέτοια φόρισε κάτι απο πάνω. Mην με αναστατώνεις τώρα που θα φάμε. Μετά αν θέλεις πηγαίνουμε για λίγο πάνω.>> μου είπε ο Μπρόντυ και χαμογέλασε πονήρα κλείνοντας μου το μάτι.

<<Πήγα και έφερα τα πράγματα μου, τα συμμάζεψα και ναι.. τελείωσα απο εκεί.>> του είπα δίνοντας του ένα φιλί στον λαιμό και κάνοντας του μασάζ στον αυχαίνα του.


YOU or THE RICH LIFE✨🌹 §COMPLETED§Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα