<<Το 'Αδειο Δωμάτιο>>

99 7 0
                                    

Εφότου πήγαμε στην εστία με τον Μίστερ τέλειο και βάλαμε ένα κατακόκκινο κρασί σε ένα κρυστάλλινο ποτήρι, καθήσαμε στον διθέσεο μας καναπέ και αρχίσαμε να μιλάμε για ποιό προσωπικά μας θέματα.
- <<Αμέλια μωρό μου, εσύ όμως δεν μου είπες.>>Μου είπε ο καθηγητάκος καθώς αυτός έκανε τα μαλλιά μου πίσω απο το αριστερό μου αυτί και εγώ ξεροκατάπια το κρασί μου, ξέρωντας τι ερώτηση θα ακολουθούσε.
- <<Τι να σας πώ κύριε καθηγητάκο μου?>>Απάντησα μπάς και κερδίσω χρόνο μέχρι να σκευτώ τι ψέμα να πω.
-<<Δεν μου είπες..΄Εχεις αγόρι? Μένεις ή συγκατοικείς με κάποιον?>>Και φίλησε τον ώμο μου χαιδέυοντας την πλάτη μου.
-<<Εμ. Ναι. Με με.. >>  και κόμπλαρα. Τι να του έλεγα. Ότι είμαι με κάποιον δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια, μένουμε μαζί και τον απάτησα με κάποιον τουλάχιστο δεκαπέντε χρόνια ποιό μεγάλο?
-<<Αχάμ. Έχεις σχέση δηλαδή? Και γιατί δεν μου το είπες ποιο γρήγορα ρε Αμέλια? Φεύγω>> μου είπε και σηκώθηκε απο τον καναπέ και ετοιμάζοταν να βάλει το σακάκι του και να φύγει.
-<<Κάτσε Μπρόντυ, δεν έχω σχέση. Με τον καλύτερο μου φίλο απο όταν ήμασταν νήπια μένω. Αλήθεια σου λέω>>
-<<Και γιατί τότε κόμπιασες να μου απαντήσεις όταν ρώτησα?>> μου είπε μετανιώμενος και έβγαλε το σακάκι του και ήρθε να καθήσει ξανά κοντά μου.
-<<Επειδή όποιου λέω την αλήθεια δεν με πιστεύει και μετά.. ναι αυτό.>> Έτσι τουλάχιστον ήθελα να πιστεύω όταν τα έλεγα.
-<<Αμέλια μωρό μου, πραγματικά μου αρέσεις, το ξέρω ότι είναι πολύ γρήγορα ακόμη για να το νιώθω αυτό αλλά απο την πρώτη στιγμή που σε είδα στον δρόμο εκείνη την νύκτα όπου θα σε πατούσα με το αμάξι μου άρεσες και γιαυτό θα ήθελα να ξέρω διάφορα πράγματα για σένα.>> Έτσι μου είπε και ήρθε ξανά κοντά μου φιλώντας το χέρι μου.
Εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να τον δω στα μάτια εφόσον ξέρω οτι του είχα πει ψέματα και έτσι κοιτούσα το κατάλευκο πάτωμα με το ένα χέρι στο μέτωπο μου και το άλλο να το κρατάει ο Μπρόντυ και να μοιυ κάνει ερωτική εξομολόγηση.
Χωρίς άλλα λόγια ο Μπρόντυ με σήκωσε απο τον καναπέ και το μόνο που μου ξεστόμησε ήταν
- <<Σε θέλω τώρα μωρό μου>>.
Δεν μπορούσα να σταυρώσω λέξη εκείνη την στιγμή έτσι άρχισα να τον φιλάω με πάθος ξεχνώντας τα πάντα και όλους.
Το φιλί μας ήταν όλο και ποιο έντονο με αποτέλεσμα να είμαστε στο δωμάτιο μου και του Σέργη έχοντας στην αγκαλιά μου κάποιον άλλο.Πρώτη φορά στην ζωή μου. Με κάποιον άλλο πέρα απο το σώμα του Σέργη.
Μετά απο πέντε λεπτά βρεθήκαμε γυμνοί στο κρεβάτι και να μας τυλίγουν τα ολόλευκα σενδόνια οπου είχα και τον Μπρόντυ να φιλάει τον λαιμό μου καθώς τα πόδια του τυλίγανε τα δικά μου. Όταν φτάναμε στο τέλος αυτού που είχαμε αρχίσει με τον Μπρόντυ , ξαφνικά βλέπω τον Σέργη να μας βλέπει με δάκρυα, νέυρα και απογοήτευση στα μάτια του όπως και με το άλλο του χέρι να σκουπίζει τον παγωμένο του ιδρώτα. Γαμώτο, πόση ώρα μας έβλεπε? Και πετάχτηκα πάνω σπρώχνωντας τον Μπρόντυ και τραβώντας το σενδόνι για να κρύψω το γύμνο μου σώμα.
-<< Τι έγινε μωρό μου? Τι έπαθες ξαφνικά?>> Είπε ο Μπρόντυ ξαναφιλώντας τον ήδη κατακόκκινο μου λαιμό απο τα ρουφήγματα απο το στόμα του.
-<<Τί..Τί..Τίποτα απλάα.. απλάαα να μωρέ θέλω τουαλέτα.>> Έτσι βρήκα την δικαιολογία να βγώ να δω που είναι ο Σέργης.
-<<Εντάξη μωρό μου και εγώ θα κάνω ένα τσιγάρο.>>
Βγήκα έξω και τον έψαξα μέχρι και κάτω απο το μπαλκόνι, αλλά ο Σέργης δεν ήταν πουθενά.
Μετά απο λίγο χαιρετηστήκαμε με τον Μπρόντυ με δικαιολογία για να τον διώξω ότι έπρεπε να κοιμηθώ νωρίς για να ξυπνήσω επίσης νωρίς για να διαβάσω. Ήμουν τόσο εξαντλημένη όπου χωρίς να το καταλάβω αποκοιμήθηκα.
Πήγε 11 το πρωί. Ξύπνησα και ένιωθα τόσο μουδιασμένη λές και την προηγούμενη νύκτα έσκαβα κήπους.
Σηκώθηκα απο το κρεβάτι τεντώθηκα και αμέσως μετά πήγα να βρώ ρούχα στο διπλό  ξύλιξο ερμάρι οπου το μοιραζόμασταν με τον Σέργη, και τότε είδα ότι μεσα σε αυτό υπήρχαν μόνο δικά μου ρούχα και παππούτσια.  Έτρεξα στο μπάνιο και είδα οτι έλειπαν όλα τα δικα του πράγματα. Τα ξυριστικά του, η οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα του, η χτένα του και όλα τα προιόντα των μαλλιών του. Βγαίνωντας απο την τουαλέτα είδα στο βάθος της εστίας, εκέι όπου το είχαμε κάνει αποθήκα αλλά και τόπος για να γυμνάζεται ο Σέργης. Τέλοσπάντων ότι τα μηχανήματα αλλά και ο σάκος του ήταν εκεί. Δεν έλειπε τίποτα απο αυτά. Γιατί?
Πήγα έκανα ενα καυτό μπάνιο έβαλα τις κάλτσες μου που φτάνουν μέχρι το γόνατο και μια μακρυά μου μπλούζα μόνο, έκανα ένα ζεστό καφέ και ακούμπησα την πλάτη μου στον τοίχο έξω απο την κουζίνα βλέπωντας το πόσο μεγάλη είναι η εστία χωρίς τα πράγματα του Σέργη.
Πριν προλάβω να τελιώσω τον καφέ μου, ακούω τα κλειδιά της εστίας στην πόρτα.
-<<Ωχ, ήρθε ο Σέργης>> είπα και γύρισα προς την πόρτα..

YOU or THE RICH LIFE✨🌹 §COMPLETED§Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα