H9

45 3 3
                                    

'Waarom zou ik niet komen?' 'Ik had niet verwacht dat de badass Sara echt naar opdrachten luisterde.' Ik kijk Levi verveeld aan terwijl hij zijn sigaret op de grond gooit. 'Vertel wat je wilt, want het is fucking koud.' 'Had jij je maar niet zo bloot moeten kleden.' Ik kijk hem met open mond aan. Wie the fuck denkt hij wel niet te zijn?!

Ik draai mij op een loop weg, tot ik een arm om mijn heup voel die mij terug draait. 'Kom op, het was een grapje!' 'Ha-ha-ha' reageer ik sarcastisch naar Levi. 'Please vertel gewoon wat je van mij wilt. Ik wil weg.' 'Maar wat als ik je bij mij wil hebben?' 'Kan jij dromen 's nachts?' Levi kijkt mij niet begrijpend aan, 'Uh ja, hoezo?' 'Droom er maar lekker over dan, want jij en ik zou nooit gebeuren.'

Ik trek mijn los uit zijn hand en loop weg, na een paar stappen draai ik mij om en zeg: 'Ow trouwens, zeg maar tegen je vriend dat hij nog een date te goed heeft.' Ik geef een knipoog en loop weer verder, I will make you go crazy boy.

'En? Wat zei hij? Ik zweer als hij je heeft aangeraakt maak ik hem dood!' 'Hahahah rustig aan hij heeft niks gedaan.' zeg ik tegen Brandon en ik zie al dat hij rustiger wordt. 'Ik wil niet dat iemand je pijn doet.' hij kijkt mij aan en ik zie in zijn ogen dat hij serieus is. Ik glimlach naar hem en geef een kus op zijn wang. 'Waar heb ik die aan verdient?' vraagt hij met een lichte grijns. 'Omdat je te lief bent voor mij.' En dan loop ik verder en hij komt mij achterna, 'Maar wat wou hij zeggen?' 'Idk' 'Hoe bedoel je idk' vraagt Blaire die naast ons is gekomen. 'Zo als ik het zeg, hij deed heel vervelend dus ik liep al snel weg.' vertel ik schouder ophalend.

'Zo hoort een echte koningin zich te gedragen.' Ik kijk Brandon aan en vraag: 'Ow, en hoezo dan?' 'Nou een koningin moet loyaal blijven.' 'Voor de koning...' 'Jep!' 'Maar wie is mijn koning dan?' Ik kijk Levi aan en hij kijkt mij aan. 'Ugh jongens waarom zijn jullie zo weird asf?' Brandon en ik negeren Blair en blijven elkaar aan kijken. 'Nou, ik wacht nog steeds op mijn antwoord.' Tringgg Kut bel!

Samen met Blair lopen we naar ons laatste uurtje les, Frans. 'Wat was dat net?' 'Hoe bedoel je?' 'Sara please, niet dom doen.' 'Doe ik niet!' We liepen het lokaal binnen en gingen naast elkaar zitten. 'Vertel!' 'Wat valt er te vertellen?' 'Sara, Ik ken je te goed hé. Waarschijnlijk ging dit door je hoofd.' 'Nou wat ging er door mijn hoofd?' kap ik Blair af en wacht op haar reactie.
'Please me baby!!!' zingt Blair opeens en ik schiet in de lach. 'TURN AROUND AND TEASSEEE ME BABYYY' zingen we tegelijk terwijl iedereen moet lachen.

'I will please you, babe.' Ik draai mij om en zie Daan en ik zet een fake smile op. 'Ik hoorde dat je mij zocht.' Gaat hij verder wanneer hij ziet dat ik niks zeg. 'Oww, en van wie heb jij dat dan wel gehoord.' 'Levi.' Nooit verwacht dat hij het ook nog eens echt zou zeggen. 'Ja. Jij, ik vandaag na school bij de Starbucks.' Zei ik zo kort en duidelijk mogelijk. 'Hmm, en wie zegt dat ik dan kan.' 'Ik zou zeggen zeg je plannen maar af.' Ik gaf hem een knipoog en liep weg.

En daarna was het langste uurtje van mijn leven, Frans is zoooo vermoeiend! Tring! Ugh finally. Samen met Blair liep ik naar mijn kluisje, 'Dus Daan en jij?' 'Wat is er met die twee?' 'We gaan zo op "date".' Brandon keek mij stomverbaasd aan, 'Waarom zou je met hem op date willen?' 'Om Levi gek te maken natuurlijk.' Zeg ik alsof het de normaalste zaak ter wereld is.

'Hey short cake, gaan we nog?' Oké jongens, als er wat is app ik jullie. We gaan alleen koffie dus maak je maar geen zorgen Brandon.' 'Love you Saar!' 'Love you too Blair!' Ik gaf Blair nog een snelle knuffel en liep weg. 'En ik dan?' Ik draai mij om en zie Brandon met een pruillip naast Blair staan, ik lachte even en gaf hem een luchtkus. Hij vangt hem en zegt, 'Ik voel mij vereerd, koningin. Deze bewaar ik.' En hij deed hem in zijn zak.

Ik lachte nog even en loop daarna naar Daan toe. 'Eindelijk' 'Naha ik zie je attitude veranderen als ik jou was, grote vriend.' En ik loop voorop, 'Weetje meestal volgt het meisje de jongen.' 'Tja wat zou ik zeggen, ik ben niet zoals elk meisje.' Zei ik en geef een knipoog daarna stappen we beiden in zijn auto en rijden naar Starbucks.

Op naar onze "date"!

Hoihoi allemaal!
It's me again, ik wou alleen even zeggen voor het korte hoofdstukje. Maar het is zo bedoelt zodat de next chapter langer word.
Verder wil ik jullie bedanken voor bijna 300 oogjes!! Love it

Vergeet niet te stemmen en te volgen!!
Xxx

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: May 25, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Don't love the badboy... (on hold) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu