H4

94 4 0
                                    

'Zoals ik al zei babe; ik krijg alles wat ik wil. En wat ik nu wil, ben jij.' De meeste meisjes zouden nu smelten omdat de enige echte Levi hun zou willen maar ik niet. Ik ga heel dichtbij hem staan, onze lippen raken elkaar bijna 'En ik zei al; dat gaat nooit gebeuren "babe"...'

Dit was het moment dat ik voor heel even bang was, het was misschien maar een seconde maar ik ben bang geworden. En ik Sara ben nooit bang... Hij kijkt mij aan met vuur in zijn ogen alsof hij mij elk moment iets aan kan doen. Zijn hand is nog steeds vlak naast mijn hoofd, dus ontsnappen is geen optie. En dan maak ik een opmerking die alleen de "oude Sara" zou maken. 'Wat is er "babe"? Het spijt me ik ben niet zoals die andere sletjes die waarschijnlijk smelten voor je woorden ik..' en dan stop ik met praten. Wat ben ik aan het doen? Ik wil veranderen..

'Owh geloof mij babe ik had niks anders van je verwacht' zegt hij en dan voel ik zijn lippen op de mijne. Ik trek mij meteen weg en glip snel onder zijn arm vandaan. In schik loop ik weg, Levi probeerde mij net te zoenen! En ik duwde hem weg... 'Ik ben geen snelle opgever Saar!' hoor ik Levi nog achter mij roepen maar ik loop zonder om te kijken door. Blair heeft gelijk... Ik kom nooit meer van Levi af... 

*Voor de school*

'Daar ben je eindelijk Sara, ik vroeg toch om mij niet te lang laten wachten.' zei mijn moeder toen ik de auto in stapte maar ik reageer niet. 'Ey meisje gaat het goed?' Ik kijk op en knik snel mijn hoofd. 'Hoe was je eerste schooldag?' vraagt mijn moeder als we onderweg zijn. 'Het was uhh oke denk ik. Ik heb al wel vrienden gemaakt.' Mijn moeder kijkt mij met een glimlach aan, 'Terug komen was een goed idee Sara. We hebben je allemaal gemist' Ik kijk uit het raam en denk in mijzelf; Dat weet ik nog niet zeker.

S: B je moet nu komen!! NOODGEVALLLL!!!
B: Wat is er dan??!
S: Zodra je komt vertel ik je alles! Pls kom snel... 
B: Ben er over 3 minuten! X

"Ik moest het Blair vertellen, zij zit langer op school dan ik en ze heeft vast raad voor me. Ik zelf weet het namelijk allemaal niet meer. Waarom maakte ik die opmerking, waarom was ik voor heel even bang..."  Voor ik nog verder in mijzelf kan praten klopt iemand aan mijn deur en ik zie Blair. Ze komt naast mij zitten en zonder een woord geeft ze mij een stevige knuffel. 'Blair er is net zoiets raars gebeurd' zeg ik nadat we elkaar eindelijk los laten. En dan vertel ik alles; van  het moment dat ik tegen de kluisjes werd geduwd tot aan het moment dat hij zie 'Ik ben geen snelle opgever Saar'. De woorden blijven maar door mijn hoofd gaan. 

Blair was helemaal stil tijdens mijn verhaal en toen ik klaar was keek ze mij met open mond aan. 'Dushi je zit echt in de problemen. Als Levi een nieuwe "prooi" in ogen heeft dan doet hij er alles aan... En zei je nou dat je bang was en die opmerking.. Sara' voor ze verder kan praten begin ik al wat te zeggen. 'Ik weet het ook niet ik ben noooit bang, maar toen ik die blik in zijn ogen zag. Hij was woest alsof hij mij iets kon aandoen maar hij deed het niet. En ik weet ook niet wat er met die opmerking was. Het ging zo goed, misschien was terugkomen toch niet z'on goed idee.' Het laatste zeg ik iets zachter maar Blair had mij overduidelijk gehoord, want voor ik het weet staat ze op en loopt rondjes. 'Nee het is wel een goed idee dat je terug bent gekomen Sara, je laat je nieuwe jij toch niet verpesten door een die knappe loser?!'

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Het is nu ongeveer 22:00 uur en Blair is al een tijdje weg, ik besef mij nu pas een beetje dat dit helemaal niet goed is. Maar het boeit mij ook niet meer, fuck Levi ik moet mij focussen. Ik val toch niet meer voor zulke jongens dus wat kan er fout gaan? Dan hoor ik een appje komen op mijn telefoon;               (Br= Brandon) 

Br: Ey kleintje, mis je me al??
S: Hmm wie zou dit kunnen zijn
Br: Ik geef je een hint. Ik ben je "bestfriend"
S: Huh Blair heb je een nieuwe nummer?? 
Br: Auchh ik voel hem... :(
S: Hahah ly2 blondje!! Hoe kom je eigenlijk aan mijn nummer? 
Br: Via via :P
S: Via wie??? 
Br: Tjaa.. 
S: Owhja srry voor Blair ze kan soms
Br: Een dramaqueen zijn? 
S: Ey niemand praat zo over haar! Begrepen
Br: Het spijt me baas.... 
S: Hahaha, maar via wie??
Br: Goodnight kleintje!!

Ik snap echt niet hoe Brandon nog single kan zijn.. Hij is knap, lief, grappig en irritant. Ach ja ik vraag het morgen wel even op school, misschien heeft hij een meisje op het oog. Ugh school, hier kan ik nou echt niet aan wennen... 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(06:00) Biep, bi.. 

Ik klikte mijn wekker uit en sta op. Waarom ik zo vroeg op ben? Idk maar i like it. Ik ga rechtstreeks naar de badkamer en neem een lekker warm bad. Het is 06:45 zodra ik uit bad klim en naar mijn kleding kast ga. Blair en ik moeten vandaag echt naar de stad gaan. Denk ik bij mijzelf wanneer ik zoek of er nog iets leuks in mijn kast hangt. Uiteindelijk ga ik voor een zwart croptop, een spijkerjase en een rok. 

Hierna doe ik mijn make-up nog snel en mijn stijl mijn haar met krullen aan de onderkant

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Hierna doe ik mijn make-up nog snel en mijn stijl mijn haar met krullen aan de onderkant. Ik kijk op mijn telefoon en zie 2 berichten van Blair; 

B: Ey gurll!
B: Ready for school, ik kom je over 10 minuten op halen. Laat me pls niet te lang wachten..

10 minuten? Hoe laat is het wel niet? Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het 08:07 is, Blair zou hier dus elk moment kunnen zijn. Ik ren snel de trap af naar beneden en pak snel een appel voor ontbijt en geld zodat ik lunch op school kan halen. Voor ik kan beslissen wat voor schoenen ik aan wil doen hoor ik een auto toeteren. Shit.. Blair is er. Oke uhm ik trek deze wel aan snel trek ik zwarte veterlaarzen aan, pak mijn tas en roep nog doei door het hele huis. 

'Dus ready voor vandaag?' vraagt Blair aan mij als ik haar auto in stap. 'Pff hoe durf je dat nog te vragen aan me' zeg ik tegen haar en ze start de auto.
'Ik kon nog even een grotere ontbijt eten Blair we zijn 10 minuten te vroeg' zeur ik. 'Ja, maar als ik niet snel had gereden kwamen we te laat. Kom op niet zeuren en loop mee naar binnen' reageert Blair op mij. 

Net voor we naar binnen willen lopen word de deur hard open gedaan en val ik bijna de trap af tot twee sterke armen me opvangen... 

Ik hoop dat jullie het leuk vinden!! Ik beloof jullie dat er snel meer drama komt! Blijf promoten, stemmen en volgen
Love you al!!Xxxxx

Don't love the badboy... (on hold) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu