Noaptea alba.

387 26 2
                                    

📢📖➕18

Când m-am trezit eram legat cu niște cătușe cu puf de pat și eram doar într-o cămașă și o pereche de boxeri.
Pe ușă intră Beka.
-Cât e ceasul?
-Tu stai legat în pat și întrebi cât e ceasul?întreabă el începând să rada zgomotos.
-De ce nu.
-E 11 noaptea.
-Am dormit ceva.
-Acum să înceapă distracția.
-Cred că mă mai culc puțin.
-Poate altădată, acum avem treabă . Spune el rânjind pervers.
-Ce e în ea?
-Ai să vezi.
-Dezleagă-mă .!.
-Nu.
-Bine atunci.
-Așa ușor renunți ?
-Nu merge, nu merge, asta e.
Beka se puse peste mine și începuse să mă sărute sălbatic eu răspunzând la sărut. Începuse să îmi deschida nasturi de la cămașă pana ia desfăcut și a rupt cămașa. Începuse să îmi lase semne și mușcături pe gat si pe piept.Gemetele mele se auzeau în toată camera. Îmi dase jos pantaloni și începuse să îmi lase semne și pe picioare.
Încet fără să își dea el seama am început să desfac cătușele, aveam o agrafă în par și asta ma ajuta mult. Când am reușit să le desfac mi-am așezat mâinile în asa fel în cât sa nu se vadă. Beka se ridică și începuse să mă sărute din nou. Când nu era atent l-am împins astfel el ajungând sub mine și i-am prins repede mâinile cu cătușele .
-Se pare că pisica cuminte mușcă tare.
-Nu mă subestima, scumpule.
-Nici nu o făceam.
-Acum să vedem, cât poți rezista.
-Cu o bunăciune ca tine în fața mea nu aș putea rezista.
Încep să îmi frec fundul de erecția lui care deja se observa prin pantaloni. Îmi era mai ușor pentru că nu avea o cămașă pe el. Am început să îl sărut și să î-mi plimb mâna peste pătrățelele lui și să mă frec mai apăsat de erecția lui. Am auzit cum îi scăpaseră câteva gemete.
I-am dat jos pantalonii și a rămas doar în boxeri și am început să mă frec iar de erecția lui.
În momentul următor se auzi un scârțâit puternic și când m-am uitat de unde vine am văzut că Beka rupse cătușele.
Beka mă trânti sub el rapid și a început un sărut foarte sălbatic.
Îmi dăduse jos boxerii și începuse să îmi facă un oral.
-Beka ah ahhh uhh nghmm nu mai rezist ahhhhh uh.
În momentul următor mi-am dat drumul în gura lui.
-Ce dulce ești.
Cred că m-am înroșit atât de tare încât eram mai roșu la fața decât o roșie.
Beka luase lubrifiant și începu să își toarne în palma, își introduse un deget înăuntrul meu și începu sa îl miște înăuntrul meu la fel a făcut și cu următoarele degete care le-a introdus, începuse saw miște cele trei degete tot mai repede până a atins punctul sensibil și ma făcut sa gem foarte tare.
-Acum începe distracția iubire.
-Să te vad! Dă tot ce ai mai bun.
-Fi pregătit.
Beka își dăduse boxeri jos lăsând la vedere ditamai monstrul. Luase un prezervativ și îl puse și își turnase și lubrifiant începand sa îl ungă. Acesta se poziționase la întrarea mea.
-Cât a trecut de la ultima partidă ?
-Aproape 5 ani.
-Recuperăm noi zilele astea, ani ășta.
Intrase încet în mine, și o durere puternică se făcu simțită imediat,când a intrat cu totul durerea sa intensificat tot mai mult.
Niște lacrimi mi se prelingeau de față , din cauza dureri câteva lacrimi au început să îmi curgă din ochi.
Beka îmi șterse lacrimile și începuse să se miște încet în mine. Începuse cu mișcări încete și foarte adânci după ce m-am obișnuit cu senzația a început să se miște mai rapid. Camera era plina de gemetele mele de plăcere .
Începuse să se miște tot mai repede în interiorul meu.
-Uhhh ahh Beka nghhhh uhh mai repede ahhhh.
-Cum dorești iubire.
Se mișcă mult mai repede și foarte haotic provocându-mi o plăcere .
Când eram pe punctul de a ne da drumul sa orpt dintr-o dată și a luat o cutiuță mica care o deschise și spune.
-Iubirea mea, te iubesc atât de mult în cât mi-aș da viața pentru tine,Yuri Plisetsky îmi faci placerea de a fi soția mea pentru totdeauna și partenerul meu de dragoste?
-Daaa, dar întra o dată înapoi.
Beka îmi puse un inel pe deget și intrase brutal în mine pana ne-am  dat drumul, a ieșit din mine și și-a dat jos prezervativul aruncandu-l în coșul de gunoi, apoi ca să își pună altul.
-Pregătit pentru runda doi?
-Mereu.

🌙👉👌☀️
    ♂️♂️
Așa am ținut-o pana a doua zi dimineața până la ora 11.Atunci ne am culcat și m-am trezit  a doua zi la ora 8. Când am vrut să mă ridic o durere ma fulgerat, nu era atât de dureros, dar din păcate era puțin. M-am dus jos îmbrăcat doar într-o cămașă și am făcut cafea punând-o în două pahare, le-am luat și am vrut sa merg la Beka.Dar el a aparut in spatele meu, și ma îmbrățișat pe la spate.

-Neața

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Neața.
-Neața, cum te simți, nu te doare nimic?
-Puțin fundulețul.
-Pup să treacă?
-Altă dată .
-Bine.
-Ce facem azi?
-Putem să mergem la un film, apoi la un restaurant, și apoi ne putem plimba cu motocicleta. Și noaptea în pat, spune el și îmi făcu cu ochiul. Ce spui?
-E perfect.

Și asta am si făcut toată ziua, totul a fost perfect cam așa am ținut-o toată săptămâna, facand tot feluri de lucruri, dar nenorocirea a venit vineri dimineață.
M-am trezit și am simțit cum îmi vine să vomit și am plecat repede la baie unde am vărsat. Nu îmi dădeam seama de la ce putea fi dar apoi ma fulgerase un gând.
Nu am făcut-o protejați ultimele 2 runde. Beka dormea așa că m-am dus repede la farmacie de unde am luat un test de sarcină și m-am întors rapid acasă. Am intrat în baie încet, nu vroiam sa îl trezesc. Am făcut testul și el arăta că ................

Legătura dragostei rupteWhere stories live. Discover now