Fara el îmi e mai bine

668 42 6
                                    

Au trecut deja 3 ani și 9 luni de când Haru a venit pe lume, are deja 3 anișori și e o scumpete de copil.
Deși avea doar 3 ani semăna foarte bine cu Otabek.Haru e și el pasionat de gimnastica și face acasă cu mine. Eu din cauza sarcini m-am retras și nu am mai patinat, dar aveam de gând sa reîncep din nou,am stat aproape 4 ani din cauză că trebuia să am grijă de Haru. După cum am mai spus Otabek nu a mai încercat să mă caute și nici eu pe el, mă descurc cu creșterea lui Haru și fără el , nu cred ca Haru duce lipsă de ceva, i-am dat tot timpul ce a vrut și nu cred că îi simte lipsa lui Otabek, până acum doar o dată a întrebat de el și îmi pot aduce chiar și acum aminte ce sa întâmplat a doua zi după ziua lui Haru de naștere.

---
Era ora 6, ora la care mă trezeam zilnic, după ce mi-am făcut rutina de dimineață am mers să-l trezesc pe Haru. Acesta stătea în pat, când m-am apropiat de el am observat ca el a plâns.
-Ce sa întâmplat dragule?
-Ieri la grădiniță niște copii au râs de mine pentru ca îți zic mami și pentru ca n-am tata. Mami n-am tata pentru că sunt băiat rău?
Atunci a fost cea mai mare lovitură pentru mine, Haru credea ca e rău și de acea nu are tată.
-Nu ești băiat rău, e o poveste pe care am sa ți-o spun când mai crești, dar tatăl tău te iubește mult și după ce își va termina treburile va veni.
-Mami ce treburi are tati?
-Unele importante,acum hai scularea să mergem sa ne îmbrăcăm, grădiniță nu așteaptă după noi!
-Bine mami.
---

De atunci nu prea a mai întrebat de el, foarte rar dar sper să uite de Otabek nu are nevoie de o persoana ca el în viata lui!
Cam totul sa schimbat eu nu mai stătea cu Victor și cu Yuuri m-am mutat singur într-o vila mare, ei mai veneau uneori în vizită .
-----
Acum eram în drum spre grădiniță, trebuia să-l iau pe Haru.
Ajuns acolo am parcat mașina și am întrat înauntru ca să-l iau. Acolo ca de obicei era și doamna educatoare care stătea pe hol aceasta îl chema pe Haru și el veni în fugă la mine.
-Mamiii, mi-a fost dor de tine.
-Și mie, ce ai făcut azi?
-M-am jucat cu copii.
-Bine atunci, haide sa mergem azi plecăm .
-Unde?
-Germania, o sa vi cu mine la un concurs.
-Mami ai început să patinezi iar, ce ma bucur, abia aștept.
-Bine micuțul, ești gata?
-Da.
Dupa asta am plecat acasă de unde am luat bagajele și ne-am dus spre aeroport, urmă să mergem cu un avion privat de al meu.
Haru stătea lipit de geamul avionului pana a obosit și s-a pus la mine în brate cu pretextul ca vrea o îmbrățișare dar a adormit, acesta a dormit tot restul drumului.
-----
Când am ajuns am luat mașina și am pornit spre hotel.
Când mașina se oprise în fata hotelului Haru se trezise și coborâse din mașină după mine când am dat sa intrăm în hotel am auzit pe cineva pronunțând-umi numele.
-Yuri?
Acea persoană era..............

Legătura dragostei rupteWhere stories live. Discover now