7.díl

16 5 0
                                    

Konečně jsem si dodělala úkoly a mám volno. Udělám si popkorn, dojdu do pokoje a zapnu počíteč. Zavolám do naší skype skupiny a zvedne mi to Cami, u které je zrovna i Clare. Povídáme si jako obvykle o novinkách, známkách, škole, drbech, oblečení a klucích, no prostě o holčičích věcech. Zrovna mluvíme o Cami a Joelovi, když se mě Clare zeptá:,, A co ty Emi? Co hošani? Už jsi je u vás všechny očíhla? Je na Mayersce nějaký fešák?". S Cam vybouchneme smíchy, typická Clare. ,, Vlastně je tady spousta pěkných kluků. Populární parta se skládá z největších hezounků.", odpovím. ,,Jak se jmenují? Mají insta?", zeptá se pro změnu Cami. Nadiktuju holkám jejich jména a čekám na výsledné verdikty od holek. ,,Panebože, ten je ale sexy!", vykřikne ohromená Clary, ,,No, tak u mě je vítězem Ben, má strašně pěkné vlasy, jde vidět, že chodí na work a není až moc vysoký, což by se mi hodilo.", dodá a já protočím očima.
,,Ne? Vždyť vypadá jako krtek. Ten Finn vypadá teda o hodně líp, má větší rena, vystouplé žíly na rukou, má tetování na krku a nosí košili s džínama, co víc si přát?", odpoví Cami zasněně. Clary si nad Camiinou odpovědí ze zvyku povzdechne a dál to nijak nekomentuje.
,,No, tak to máš teda smůlu, protože Finn má holku a ne jen tak nějakou.", nedokážu to nechat bez poznámky.
,,Vždyť mám Joela! Na co ty hned nemyslíš?!", vyčte mi se smíchem na oplátku Cami.
,,No jo, no jo. Vy to vlastně berete vážně", řeknu a s Clare se obě uchechtneme. Odpovědí mi je: ,, Smrtelně vážně."
,,A, který se líbí tobě?", zapojí se do konverzace Clare.
,, Já měla jasno od prvního dne školy. Jako všichni tři jsou hezcí, ale nejsympatičtější mi příjde Will. Má hezké vlasy, upřímný široký úsměv a hezkou barvu očí.", odpovím zadumaně.
,,Jooo? To jsi musela být hodně blízko, aby jsi viděla přesný odstín jeho očí.", vrátí mi to Cami. Začervenám se, ale pokusím se o neutrální tón. ,,No, vlastně dneska jsem s ním mluvila. Povídali jsme si ohledně matiky."
Nadšená Clar vykřikne: ,,Kecáš?! A byla pusa?"
,,Clary! Bože, ne! Nic se nestalo, byl to jen krátký rozhovor. Nic víc. Podle mě to bylo poprvé a naposled, co si mě všimnul.", odpovím ji na to. Tím se téma o klucích uzavřelo a my si pak už jen povídaly o drbech. Nakonec se s holkama rozloučím a jdu spát, ještě však netuším, jaké zvláštní a neklidné sny mne čekají.

VIZEWhere stories live. Discover now