Chapter 15 - "99 problems"

1.1K 126 71
                                    

    

        Îmi petrecusem multe nopți gândindu-mă la ce ar fi cel mai bine să fac în legătură cu Liam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

        Îmi petrecusem multe nopți gândindu-mă la ce ar fi cel mai bine să fac în legătură cu Liam. De fiecare dată ajungeam la concluzia că e spre binele tuturor ca eu să renunț la el, așa că încercam să găsesc o altă variantă. Una în care noi să fim împreună. Și nu înțelegeam de ce naiba nu există.
         
        Liam era destul de greu de evitat, mai ales că apărea mai tot timpul când vorbeam să ieșim mai mulți. Știam că Raine era cea care îl aducea, iar asta mă enerva; deși Raine nu știa absolut nimic legat de mine și el. La lucru era și mai rău: eram nevoită să petrec mult prea mult timp cu el, iar şatenul, când vedea că devin distantă, încerca să mă facă să râd sau cel puțin să zâmbesc. Partea proastă? Îi reușea mereu.

       Soneria se făcu auzită din plin, iar eu am coborât în grabă pentru a-i deschide lui Billie. Bruneta, toată un zâmbet, intra în casă și îmi spuse imediat ce mă văzu:

       — Trebuie să îți povestesc ceva!

       — Bună și ție, i-am zis eu, urmând-o către propria mea cameră.

       — Draga mea Mackenzie, începu ea entuziasmată, ghici a cui iubită o privești acum. A lui Dylan!

         Mi-am mărit ochii la auzul vorbelor ei, aproape țopăind de încântare. Abia dacă îmi venea să cred că după atâtea speranțe și atâtea dezamăgiri, Billie era în sfârșit, fericită. M-am aruncat în pat și am rugat-o să îmi povestească totul, de la început.

                                ***

            — Așa că, la finalul cărții mi-am dat seama că Medelane, deși era îndrăgostită de Zane, nu era potrivită pentru el, rosti Ivy, privind melancolică coperta cărții. Pentru că uneori ai impresia că i-ai dăruit unei persoane întreaga lume, dar nu e așa. Uneori lumea ta...nu e și lumea lui.

          Ivy puse cartea pe o bancă, chiar înainte să se sune. Ceilalți membrii au plecat imediat după ce au auzit sunetul clopoțelului, iar eu am rămas să strâng cărțile pentru a le duce din nou la bibliotecă, gândindu-mă în același timp la concluzia lui Ivy.

         — Mack, spuse Raine, sprijinindu-se de tocul uşii.

        — Hei, am salutat-o. Ce e?

       — Voiam să vorbesc cu cineva despre un lucru...şi cred că tu ești cea mai potrivită persoană. Fiindcă tu ești cea deșteaptă.

           Am râs încet auzindu-i complimentul, apoi m-am așezat pe scaunul de lângă ea, îndemnând-o să înceapă.

       — Săptămâna viitoare ar trebui să plec pentru câteva zile, să văd o facultate din Los Angeles. Îmi doresc chiar...foarte, foarte tare să intru acolo. Dar simt că nu pot să plec...din cauza lui Liam. Simt că dacă plec, chiar și pentru câteva zile ne vom răci și mai mult.

When It's Over Where stories live. Discover now