Capitolul 11

1.3K 88 14
                                    

Capitolul 11

Sasuke's point of view

- Te duci să o ceri în căsătorie sau ce? mi-a zis Itachi cu batjocură.

- Vezi, Itachi? Tocmai de aia nu ai tu o prietenă ca lumea. In schimb ai numai târfe. Ca asta, i-am făcut semn spre tipa ce ieșise din dormitorul lui.

Purta o pereche de chiloți din dantelă neagră, pantofi cu tocuri foarte înalte și nimic mai mult. Nu mai văzusem niciodată o fată să stea cu atâta lejeritate dezbrăcată în fața unui tip cu care nu s-a culcat. O priveam șocat, dar ea a interpretat greșit, astfel încât s-a prins de sâni și m-a întrebat:

- Ce e, iubițel? Vrei și tu o porție? 

- Vreau un pahar dublu de whisky cu trei cuburi de gheață. Rapid.

A rânjit atunci când a auzit tonul meu indignat și s-a dus până în bucătărie, mișcându-și șoldurile ca o dansatoare la bară profesionistă. Am oftat și am continuat să încerc să-mi prind nenorociții de nasturi de la mânecile cămășii albastre pe care o purtam, dar fără niciun succes. Eram mai lipsit de îndemănare decât un urs polar și uram asta. Itachi s-a apropiat de mine, apoi mi-a ciufulit părul și mi-a prins nasturii în câteva secunde. L-am înjurat, enervându-mă mai mult pe mine decât pe el, mi-am pus sacoul care îmi întregea ținuta și i-am cerut părerea fratelui meu.

- Arăți bine, fetițo. Măcar atât după ce te-ai fâțâit toată ziua prin casă, întrebându-te cu ce te îmbraci. Unde dracu a dispărut Asul negru? 

- Nici eu nu știu, frățioare. 

Am dat peste cap paharul pe care mi-l adusese dezinhibata brunetă, am intrat în dormitor și m-am privit în oglindă. Cămașa albastră, sacou negru, pantalonii și papionul de aceeași culoare cu sacoul, am zâmbit seducător, gândindu-mă că nu avea cum să nu mă considere s*xy. Mai mult, nu avea cum să fie mai s*xy decât mine. Încrezător în mine, m-am încălțat, mi-am luat telefonul și am plecat din vilă, urcându-mă în BMW-ul X5 pe care îl aveam. În circa jumătate de oră ajunsesem la scara blocului unde locuia frumoasa rozalie, realizând că am ajuns puțin prea devreme. După zece minute deja mă plictisisem, mi se făcuse cald, așa că am claxonat de câteva ori, speriindu-i toți vecinii Sakurei. Într-un minut am văzut-o venind spre mașina mea și am încremenit, rămânând cu gura căscată ca un idiot. Purta o rochie roșie superbă care i se mula pe corp ca o a doua piele, făcându-mă să icnesc și să-mi doresc să o duc acasă și să o seduc de zeci de ori. Părul roz îi era prins într-un fel de coadă de cal buclată, lăsând la iveală spatele gol pe care rochia îl expunea vederii , iar în picioare purta cele mai sexy sandale pe care le văzusem vreodată. Probabil că și picioarele contribuiau cu mult la părerea mea, dar nu mai conta în acel moment. Eram doar șocat de frumusețea ei și de faptul că era încă virgină. Ce tip în toate mințile nu s-ar chinui să o determină să se culce cu el, indiferent cât ar dura asta? Fata s-a oprit lângă portiera pasagerului rânjind și apoi a țipat, speriindu-mă și făcându-mă să tresar:

- Nu-mi deschizi ușa? Mișcă-ți fundul jos din mașină și deschide-mi ușa. 

- Să fac ce? o întreb eu uimit cu glasul tremurător abia revenit. Păpușă, ai și tu mâini, așa că folosește-le! 

- Dacă fac asta, nu primești niciun sărut de ”Mă bucur să te văd.”, zise ea mijindu-și ochii și punându-și mâinile în șold. 

- Pentru un sărut de-al tău mă fac ușier, iubito.

Am izbucnit în râs, apoi am ieșit din mașină, trântind portiera și minunându-mă iar de cât de superbă putea să fie când renunța hainele fără formă pe care le purta de obicei. Am îmbrățișat-o și am oftat când sânii ei mi s-au lipit de piept, iar ea și-a pus mâinile în jurul gâtului meu, întinzându-se ca o felină. I-am zâmbit, m-am aplecat și mi-am lipit ușor buzele de ale ei, testând-o, făcând-o, speram eu, să mă dorească din ce în ce mai mult. Și-a mușcat buza inferioară, încercând să-și ascundă o oarecare iritare pe care eu am observat-o imediat, apoi a încercat să mă sărute. Mi-am ridicat capul astfel încât ea să nu ajungă la buzele mele și am întrebat-o:

Asul negruWhere stories live. Discover now