Capitolul 2

1.5K 101 1
                                    

În momentul în care am păşit în încăperea uriaşă, toate privirile s-au întors în direcţia noastră. M-am simţit incomod imediat ce am realizat că nimeni nu mai vorbea, toţi ne priveau cu expresii diferite. Unii nu ne doreau acolo şi acelea erau sclifositele şcolii, iar ceilalţi, majoritatea băieţilor ne priveau de parcă ne-ar vrea dezbrăcate. Ino m-a tras de mână, ceea ce m-a făcut să realizez că eu de fapt mă oprisem la intrare. Am păşit sigură pe mine printre mulţimea de adolescenţi, sperând că măcar de această dată o să fiu observată. Nu mai purtasem de mult timp tocuri aşa de înalte ca acestea, dar eram mândră că mă descurcam de minune. Ino mergea înaintea mea, făcându-ne amândurora loc să trecem, dar acest lucru nu era necesar. Privindu-ne fie cu admiraţie, fie cu invidie, adolescenţii se dădeau din drumul nostru, ajutându-ne să ajungem mai repede la locul propus.

        L-am văzut pe Asul negru pe o canapea din colţul camerei, fiind acompaniat de două domnişoare ce nu aveau deloc respect de sine. Una dintre ele i-a făcut semn celeilalte spre noi, apoi privirile celor trei s-au îndreptat asupra noastră. Brunetul m-a privit curios, apoi singurul lucru ce se citea pe faţa lui era dorinţa. M-am simţit dezgustată, în acelaşi timp în care ştiam că îmi îndeplinisem scopul. Arătam atrăgător, chiar şi pentru cel mai apreciat tip din liceu. 

        - Arătaţi ucigător, a spus fratele blondei, Naruto.

        Mi-am luat privirea de la trio-ul petrecăreţ şi am îndreptat-o spre persoana care a vorbit. I-am mulţumit, încercând să nu par prea satisfăcută. Naruto mă privea încântat, analizându-mi fiecare părticică a corpului meu. Din spatele lui ne privea cu o oarecare invidie, Hinata, iubita blondului. În momentul în care Naruto a exagerat cu analizatul, Hinata i-a dat un ghiont în abdomen, făcându-l pe blond să se revolte ca un copil de maxim cinci ani. Până la urmă, Hinata l-a tras pe Naruto de o parte, sperând că asta îl va opri din a se holba. Am chicotit, mi se părea foarte amuzantă situaţia. Shikamaru, un senior al acestui liceu, a venit lângă Ino şi a invitat-o să danseze, iar ea, în culmile fericirii, a acceptat. 

        Rămăsesem în totalitate singură, dar nu mă plângeam, mă bucuram pentru prietena mea. Am mers până la bar şi mi-am comandat o Cola Cherry. Barmanul avea în jur de douăzeci şi cinci de ani, nu-l cunoşteam, dar acesta era de părere că nici nu trebuia ca să îmi facă ochi dulci. Nu era tipul meu de băiat, arăta mai mult ca un cântăreţ ce şi-a ratat cariera. Părul lui îmi dădea de înţeles că a greşit salonul de coafură şi că în locul frezei de cântăreţ Kpop se afla una de cerşetor. Nu l-am băgat în seamă şi am continuat să sorb din băutura răcoritoare nepăsătoare. Privirea mi-a zburat către Asul negru, care încă se uita la mine într-un mod ce îmi dădea de înţeles că mă aştepta să merg lângă el. L-am ignorat şi de această dată, iar atenţia mi-a fost atrasă de Hinata ce se urcase peste Naruto, cred că nu mai aveau mult până la actul final. Nu am vrut să fiu martoră la aşa ceva, aşa că am întors capul, părând interesată de aspectul paharului meu. Era gol. L-am pus pe bar şi m-am îndreptat spre baie. Bineînţeles că în acea încăpere erau câteva piţipoance care îşi retuşau machiajul doar pentru a arăta "perfecte". Le-am ignorat şi m-am dus la singura chiuvetă liberă. 

        - Asul negru m-a invitat la el acasă, a spus una entuziasmată.

        - Mie mi-a spus să îi zic Sasuke, Asul negru îi spune toată lumea, îţi dai seama, m-a rugat să fac asta pentru că eu sunt mai specială, a spus cealaltă.

        Am avut tendinţa să râd de entuziasmul celor două, mă întreb ce s-ar putea întâmpla dacă le-ar spune cineva cum stă treaba de fapt. Probabil nu le-ar păsa, felul lor de a fi le dădea de gol lipsa de inteligenţa. Am vrut să le sustrag ideea cum că Asul negru le-ar prefera pe ele, dar după ce şi-au dat seama că nu pot spune cu exactitate cine e mai importantă pentru Sasuke, au ieşit din baie. Mi-am uscat mâinile şi m-am îndreptat şi eu spre încăperea unde avea loc petrecerea. 

Asul negruWhere stories live. Discover now