5

25.9K 1.2K 145
                                    


Kahvaltımızın devamını genelde masada benim Arman'ın ağzına tıktığım yemekler, Arman'ın söylenmesi, Emel abla ve İrem'in kıkırdamasıyla sonlandı. Arman giyinmek için odasına çıkarken bende Emel abla ile masayı toplamasına yardım ediyordum İrem yine hayalet kız misali kayboldu. Bulaşıkları makinaya koyduktan sonra Emel abla beni Arman'ın odasına yolladı.

Kapıyı çalmadan içeri girdim ve girdiğime pişman oldum arman altında sadece pantlon ile yatağın üzerinde oturuyordu kapı açılınca kafasını kapıya çevirdi. "anne ?" ses vermeden önce boğazımı temizledim benim olduğumu anladığı an gülsem mi yoksa ağlasam mı karar veremediğim anlardan birinin içinde buldum kendimi. 

Arman aniden ayağa kalkıp yanında bulunan sabah çıkarttığı tişörtü bulup üzerine giydi. Konuşma sırasının bende olduğunu biliyordum ama hala sesimi bulamamıştım Arman bunun farkına varmış olmalı ki ellerini bana uzatıp konuştu.

"Ben tişörtümü senin seçmeni istemiştim ama geldiğini gerçekten bilmiyordum yoksa üstümü şey yapardım giyinirdim" Bende bir kaç adım ilerleyip Arman'ın elini tuttum ayağa kaldırıp boşta olan elimi çenesine götürüp benim olduğum tarafa çevirdim. "Sorun değil bende sana kıyafet seçmeyi çok isterim" gülümseyip kafasını salladı ve yanağını öpmek için ona yaklaştığımda kafasını çevirdi ve dudaklarım dudaklarını kapattı herşey o kadar çabuk oldu ki kendimi geri çekemedim belki şarşırdığımdan belki heycanlandığımdan belki de onu öpmek istediğimden öylece kaldım.

Kendime gelip kafamı geri çekmeye çalıştığım anda ikinci şokumu yaşadım Arman elini enseme getirip geri çekilmemi engelledi. Beni öpmeye başladığında hissettiğim duygu karmaşasının içinde buldum kendimi. Hissettiklerim tam olarak neydi? Sevgi? Arzu? İstek? Kaybetme duygusu? İlk öpücüğümü sevdiğim bir adamın alması bence en güzeliydi ve biliyordum ki Arman'ı seviyordum. Bende acemilikle öpücüğüne karşılık vermeye başladım nefesimiz kesilene kadar öpüştük kendini geri çeken Arman oldu alnını alnıma dayayarak gülümsedi. Nefesimi düzene sokana kasar konuşmadım aslında ne demem gerektiğini de bilmiyordum evet ben Arman'ı seviyordum fakat oda beni seviyor muydu? En iyisi öğrenmemekti beni sadece arkadaş olarak görmesi bildiğim ama duymak istemediğim birşeydi.

Ensemdeki ellerini yavaş yavaş kollarımdan geçerek ellerime indirdi. Ellerimden tutup beni dolabın önüne getirdi ama hala ikimizde öpüşmenin etkisindeydik Arman'ın dudakları biraz kızarmıştı tabi yanakları da öyle. O da benim gibi utanmıştı ama yanaklarının göremediği için utanmadığını göstermeye çabalıyordu.

Dolabının kapaklarını açıp geri çekildi "Uyumlu giyinelim" dedi. Nereye göre giyinecektik ki ama yaza yeni girdiğimizden hava hep sıcaktı altına koyu yeşil dar kesim pantolon üzerine beyaz kısa kollı gömlek çıkarttım gömleğin kolları kesinlikle yaşına göre fazla olan kaslarını belli edecekti ve ben onu kıskanacaktım ama bunları giynce çok tatlı olacaktı kıyafetleri eline verdim ve "Benim de üzerimi giyinmem gerek giyin ve beni bekle hemen gelicem" Gülümseyerek kafa salladı bende onu giyinmesi için yalnız bırakıp Emel ablanın yanına gittim mutfakta oturmuş kahve içiyordu beni görünce gülümseyip karşısındaki sandalyeyi işaret etti bu aile sürekli gülümsüyordu.

" Eve gitmem gerek üzerimi değiştirmeliyim" Kafasını sallayıp "Tamam canım görüşürüz " dedi bende kafamı sallayıp eve girdim annem işe gitmiş olmalıydı ki evde yoktu abim büyük ihtimalle odasındaydı. Ona görünmeden odama çıktım.

Arman uyumlu olmamızı istiyordu dolabımı açıp düşünmeye başlamışken kenardaki Arman'ın pantlonun rengiyle aynı renk olan salaş üzerime iki beden bol atlet dikkatimi çekti askıdan alıp yatağımın üzerine attım altınada yüksek belli kısa beyaz şortumu aldım. Kıyafetlerimi giyip kıyafetimin uçlarını şortun içine sokup Arman ile geçen hafta beraber aldığımız beyaz vanslarımı giydim uyumlu giyinmemizi isteyen oydu ikimizde aynı ayakkabıyı alarak uyumu en başında yakalamıştık aslında. Havalar gittikçe ısınıyordu bu havada saçlarımı salmak mantıksızlıktı bana göre yukarıdan güzel bir a kuyruğu yaptım rimel ve eyeliner sürüp odamdan çıktım.

Arkadaşım Olur Musun?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin