het verhal van roenoeld en plascal

164 6 51
                                    

halo hier en niewe one sjot over roenscal vel plesier!!!!!!!11!111 roenscal is riel!!1!uwu

plies geen haat :))))())

trigger warnin: heel sed, meen caracter deth, zelvmord

-

HET VERHAL VAN ROENOELD EN PLASCAL; BXB DONT LIEK DONT REED!!!

plascal ging naar sool. hij was hel sad ):, want hij hielt niet want sool. hij haate warken en leeren, hij was er slegt in. maar voral omdat hij wert gepest door hele gemene jongez.

plaskal liep de sool binnen en ging naar sijn kluisje. hij trok sijn hoedi over sijn hooft, hopelijk sagen de gemiene pesters hem niet. maar het was te laaat. ze waaren dr al. hee klotsjak zij de langste, jost. plascal vond jost heel eng,,,, omdat jost sijn haar bijna uit sijn hooft viel. plies ga weg jost ): zij plascal. jost en zijn vrienden, lunk wurm en jerrycan moesten lagen hahahahah plascal is echt dom en noeteloos  ahahahha echt n geye sukel hahahahahhahaha foek jou.

hurm duwde plascal en hij vil tgen een muur aan. ou zei plascal. hahahahaha zeiden lunk jost en jerrycan. jij bent echt kut zei jerrycan. ik ben traanman ik ben better dan jou.  hahahahahahah. ze lipen weg en spuugten omsteburte in plascal sijn gesigt.

plaskwal vegde de spuug uit zijn gesigt. ew er sit spuug op mijn niewe hoed8ie ): zij hij. hij ging nar sijn klusije en dan naar de les.

TEIDENS DE LES 000;

opeens liep de dierectur binnen. er is een niewe jonge voor julie klas! sij hij. plascal keek op.  wow hijs hot en lang dagt hij nee plascal je kan niet gey sijn!!!11!1 je bent hetro!!!11!1.

ok roenoeld gama sittten sij de dierectur. oke hij heet roenoald mooie naam is da dagt plascal. onee hij gaat naast mij sitten!!!1 roenoeld ging naast plascal sitten en zij hoi. plascal andworte niet want hijs een klijn verlgen jochie uwu. de les begind maar plascal kon nie opleten. roenoeld was soooo aflijdendd )):

DIE VULGENDE DAG UWU


plaskwal liep nar sool. hij kwam bij t hekkkende hek en liep naar binnen. hij wonde dicht bij sool, dat was fein. bij de ingang stont roenoeld, hij lek te wachten. hey plascal ik weet de weg op sool niet goet ))): wil je me helpen? plaskal werd rood, als een tomaat. o kut dacht hij./ ok roenoeld sij hij. hoe koen hij nu nee seggen??????

se liepen door sool naar de kluisjes. palascal vroeg sich af warom de pesters hem niet nog gepest hebben. hij maakte sich sorgen dat ze roenoeld missien souden pesteren. maar hij was grot en niet klijn soals plaskwal dus missien ook niet maar alsnog maakte hij sich sorgen. hij is ene goete jongen.

BIJ DE KLUISJES ;)

plascal stont op zijn teentjes om sijn boeken uit sijn kluiske te haalen. warom gefen ze hem ok zon hoge vroeg hij aan zichzelv. opeens foelde hij een hnad die net van hemzelf is. het was roenoeld !!!!1 O:. hier is je bwoek plaskal zij roenoeld. dankje sorry dat ik kijn ben ): zij plascal terug. nee het is kjoet vin ik zij roenoeld. se liepen naar lokaal 666 voor niedrlands. (sij hebben die les nammelijk nodieg! ik niet, ik heb een 1 vor niedrlands. ik ben numeer 1 dat is goet aahhahahahaah)

PAUZEEEEEEEE JEEJ

roenoeld en plascal gaan sitten. en paken hun eeten. ik ga efen naar de wc zecht roenoald. oke pascal ging eeten hmm lekker zou roenoeld ook lekkur smaken??? neeeeeee je bent hetro plaskwal!!!! shoet tie foek oep.

heeeee plascal zij een bekkunde stem. het was jost en zijn geng onee. lekkur eeten? hhaahahah nee seiden ze en pakken zijn eeten. se begonen darna plascal in mekeer te slaan op de gront. idereen in de sool lachde. plascal moest huillen, hij was heel sed. warom hem?? maar toen stopte t. omg roenoeld redde hem!!1 (hadden julie dit aan sien koomen?? ikke niet hihi!)  ga weg klotsakken sei roenoeld. plascal gaat het?? plascal rende weg terwel hij mensen om hem hen horde praaten.

OP HET SOOLPLEIN (dees is leuk! lees seker door!)

PLASKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL GAAAAT HET ))))))): sei roenoeld besorgt. hij is njet als plaskal een goetejonge. hij sag dat plascal aan het huillen was. onee plascal, hij ging naast plascal sitten en knuffwelde hem. plascal ging harter huilen. warom heben ze altijt mij???? ik doe nisk. ik be nikse waard. ik ben gey!!! onee hij sei het hardop. oneeeeeeeee

ik ben ook gey! sij roenoeld. en hij soende plaskwal. het voelde heeeeeeel goet. hij smaakte heeeeel goet. is dit hemmel??? vroeg plaskal in sijn hooft. hey plaskal wil je mijn vrientje sijn? vroeg roenoeld. JAAAAAAAAA sei pwaskwal. hij was soooooo blei,,, eindelijk was hij niet meer depreesief. roenoeld is gewoon so goet. laten we sool skippen zij roenoeld, want foek sool hhaahahhahah. ok sei plascal.

ze liepen naar het hekkende hek en gingen het terrien af. ze stakken de straat over maar plascal lette niet op!!!!! er kwam een oeto... en hij reet over plascal hehen.... )):... hij bloeddde. neee plascal!1!! sei roenoeld. maar het was te lal. plaskwal was doot. NEEEEEEEEEE sei roenoeld hij moest huilen.

IN ROENOELDS HUIS

nee plascal is dood dagt roenoeld. nu wil k ook niet meer lefen, hij was de liefde van mijn lefen ik wist het seker!!! hij pwakte een messie. sou ik dagt hij. nou foek it ik heb tog geen vrienden en mijn oeders haaten mij ook sws ja egt waar. hij stak het messie in sijne borst. en hij bloette doot. (ik moesd huillen))): jij ook?)

IN DE HEMEL

omg roenoeld sij plascal. omg plascal zij roenoeld. nu koenen we alsnog vrientjes sijn!11!! jeeje

-

einde hoppelijk vonden julie het luk! k heb hier heel vel moeite aan besteed plies geen haat )): dat zou mij heeeeeeel sed maken )))): <3 <3 <3

 stan bts

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Mar 07, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Ronscall One ShotsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu