Harmincötödik rész

283 14 0
                                    

Nagyon boldog nőnapot kívánok minden női olvasónak! ❤




ⓘⓓⓞ ⓤⓖⓡⓐⓢ


Holnap lesz karácsony. Az ajándékok pedig becsomagolásra várnak.
Úgy terveztük, hogy Yoongiéknál tartjuk a karácsonyt, ezért most itt vagyunk nála és segítünk sütni.

- Jimin! Mégis mit csinálsz? A lisztes asztalt gyúrod! - szólt rám Yoongi.

- Csak elkalandoztam. - nevettem fel. Ő is tudhatná, hogy mást szívesebben gyúrnék...

- Ezt neked! - dobott arcon egy egész maroknyi lisztel, Aminek a háromnegyede biztos, hogy a hajamon kötött ki.

- Hé! Azonnal állj meg! - kezdtem el kergetni Yoongit, majd amikor elkaptam egy tojást törtem szét a fején.

- Au! Ez fájt te ökör! - ütött mellkason.

- A szép és táplált hajért meg kell szenvedni - nevettem fel, majd arcon pusziltam.

- Gyerekek megtaláltam a Hókocka rece... Itt meg mégis milyen bomba robbant? - nézett ránk mérgesen Yoongi anyukája.

- Egy Yoongi felé háború. - mutattam a tettesre.

- De te meg folyattad! Ne csak engem sarazz, ez nem ér - mutatott rám.

- Szerelemben és háborúban mindent szabad. - kacsintottam rá. - És milyen sárról beszélsz? Tudtommal én tojást raktam a hajadra.

- Te nem raktad, hanem kegyelmet nem ismerve törted szét a fejemen! - vágott vissza.

- Ejej... Az ember azt hinné a karácsony a szeretet ünnepe, erre ezek itt vitatkoznak előttem. - szállt be a beszélgetésbe Mrs. Min. - Menjetek és fürödjetek le, én meg befejezem ezt a keveset. - mosolygott ránk.

- Rendben anya. Ha kell segítség majd szólj. - mondta Yoongi, majd felhúzott az emeletre. Bementünk a szobájába, majd a szekrényéhez lépett.

- A nadrág maradhat, mert nem lett piszkos, viszont a pólód és az inged megy - nézett végig rajtam. - Ez a póló nagy rám, szóval szerintem jó lesz rád - húzott elő egy nagy fekete kötött pólót, majd a kezembe adta. Magának is választott ruhát, majd mindketten a fürdő felé vettük az irányt. Nem bírtam nem végig nézni, ahogy előttem vetkőzik, Yoongi pedig pironkodó arccal nézett a szemeimbe.

- Azt ajánlom, ha nem akarod hogy a zuhanyzó legyen a következő helyszín, ahol szeretkezünk, akkor nagyon gyorsan nézz el, mert nagyon izgató, ahogy nézel. - mondtam szép lassan, minden szót kiemelve. Yoongi pedig úgy nézett el másféle, mintha ezelőtt még a napba nézett volna. Mikor mindketten meztelenül végig páztáztuk egymást, megnyitottam a csapot. Mivel hajat is kelett mosnunk -mert Yoonginak úgy maradt a haja a rászáradt tojástól, én pedig úgy néztem ki, mint valami őszülő Tata - ezért a plafonon lévő zuhanyrózsából kezdtük el folyatni a kellemesen meleg hőmérsékletű vizet.

- Mosd meg a hátam! - parancsolt rám, miközben hátat fordított. Hmm... Talán többször kéne együtt fürdenünk. Hatalmas vigyorral az arcomon simítottam végig mindkét karján, amitől libabőrös lett. Közelebb léptem hozzá, majd gyengéd puszikkal kezdtem ellepni először a vállait, majd a lapockáját és így tovább, még végül Yoongi megállított.
- Jimin. Azt mondtam mosd meg a hátam, nem azt, hogy izgass fel. - Nevetett fel, majd felém fordulva megcsókolt.

Ezután tényleg megmostam a hátát, majd megengedtem neki, hogy ő is megmossa az enyémet. Felöltöztünk és bementünk a szobájába, ahol TV-t néztünk.
Kábé olyan délután öt óra lehetett, amikor is haza kellett indulnom, ugyanis még az ajándékokat sem csomagoltam be. Yoongi nagy nehezen, de tényleg nagy nehezen, - A lábamba csimpaszkodott, miközben könnyes szemekkel kérlelt, hogy ne menjek el. - de elengedett, így az anyja levette rólam yoongit, majd egy elég hosszúra sikeredett csók után és egy méghosszabbra sikeredett ölelkezés után végre, hat óra húszkor kitehettem a lábam a Min család otthonából.

Gondoltátok volna, hogy ez lesz? Hogy a régebbi, hetenkénk más csajt hazahozó Park Jiminből egy felelősségteljes, egy személyhez ragaszkodó, hűséges ember lesz?
Emlékszem arra, mikor legelsőnek megláttam és azt hittem, hogy egy csaj. Hogy már akkor is elvarázsolt a személyiségével. Hogy mennyire kétségbe voltam esve, mikor legelőször csókoltam meg, ő pedig elfutott. Hogy amíg ő Sunggyuhoz futott, addig én Taehez, miközben egymást akartuk.
Rengeteg minden történt szeptember óta. Jók is és rosszak is egyaránt, de mind hozzájárultak a mostani boldogságunkhoz. Ha nem lett volna a fecske avató, ha nem lett volna Sunggyu, lehet ma nem lennénk együtt Yoongival. Szóval hamár előben nem is, de gondolatban szeretném megköszönni nekik, amit tettek.

- Mikor haza értem, köszöntem a még mindig a konyhában lévő szüleimnek, majd bementem a szobámba, ahol elővettem az ajándékokat, és gondosan becsomagoltam az összeset. Mondjuk a kalappal meggyűlt a bajom, de megoldottam. Mikor mindennel készen voltam, lementem anyuékhoz és rendet raktunk a konyhában. Ezután pedig felállítottuk apával a fát, és elkezdtük feldíszíteni, mivel holnap nem lesz rá időnk. Kilenc óra múlt, mire végeztünk, így egy pár perc gyönyörködés után mindenki ment, vagy fürdeni, vagy aludni. Én a másodikhoz tartoztam, mivel Yoongiéknál már fürödtem.
Átöltöztem pizsibe és az ágyamba feküdve kezdtem el telefonozni.

Mochie drágám 😍💕
Szia baba. 😙

Cukor Angyal 😇💞
Szia! Hiányzol! Miért kellett elmenned? 😭

Mochie drágám 😍💕
Már elmagyaráztam neked. Csak egy estét bírj ki nélkülem, ígérem sosem lesz több ilyen. 💗

Cukor angyal 😇💞
jó, most az egyszer és utoljára. Hidd el, szavadon foglak! De én most megyek aludni, azt akarom, hogy minél a hamarabb holnap legyen.

Mochie drágám 😍💕
Álmodj velem 😴💭👨‍❤️‍💋‍👨

Cukor angyal 😇💞
Mintha tudnék is mással 😝 💗 Jóéjt! Szeretlek! 😍🤗

Mochie drágám 😍💕: Neked is jóéjt. Én is szeretlek! ❤❤❤

A beszélgetés után mosolyogva hajtottam álomra a fejem, végig azon gondolkodva, hogy vajon tetszeni fog - e Yoonginak az ajándék.

Sziasztok Pandácskák! 🐼😘
Remélem elnyerte a tetszéseteket ez a rész is. Ha igen, kérlek nyomj rá visszajelzésként a csillagra, vagy kommentelj. ^^
Legyen további szép napod. 😊❤

A „ Nőcsábász " [ Befejezett ] Where stories live. Discover now