Negyedik rész

776 68 10
                                    

Hát Pandácskák... Nem értem mit szerettetek annó ezen a ficin. Katasztrófa milyen hibákat vétettem, és milyen hülyeségeket vetettem ,, Papírra ".
Viszont nagyon köszönöm annak, aki akkor is, és most is velem van😊❤❤Remélem hibák nélkül valamennyire élvezhetőbbé tudom varázsolni ezt a ficit. 😇

Jó olvasást! 😘

Végre elérkezett az, amire egész nap vártam. Mind a négy negyedéves osztály külön - külön fogja bemutatni osztályuk ,, kabaláját " . Először a negyedéves KR mutatta be, az ő kabalájuk egy Disney Herkules volt. Az osztály Jungkookot öltöztette be. Jungkookal amúgy nagyon jó haverok vagyunk. Amióta ide jött egy másik iskolából, beilleszkedett hozzánk. Nagyon segítőkész és eléggé szívén viseli ha valakivel valami rossz történik. negyedéves GA osztálynak egy csipkerózsikájuk volt, nevén nevezve TaeRózsika. Nem mondom hogy rosszul nézett ki mert egyáltalán nem. Most szívesen levezetnék vele még egy kört. De ennek kettő bökkenője van. Az első, hogy suliban vagyunk, a második pedig hogy azzal megszegném a saját szabájaimat. Az első még nem is lenne gond, azt megoldanám. De nem szegem meg a saját szabájaimat. Az már más hogy a másokét igen. Nekünk, az IK osztálynak mint mondtam már Hoseok lett a kabalánk, mint Hoseokkió. Vagyis Pinokkió. Mivel nagyon jól megoldottuk, megkaptuk érte a tíz pontot. A negyedéves FG pedig egy a másik iskolában hordandó csaj egyenruhás lány volt. Háh. Hát ez minden csak nem vicces. Mit kell azon titkolni hogy egy csajt kaptatok egy sulis egyenruhában?! Megölöm Hoseokot amiért lelket öntött belém! Mondjuk most így megnézve ... Hmm. Kicsi, vékonyak a lábai, hófehér bőre van, szép arca, és az egyenruha is jól áll neki... Csinos. Ez az egyetlen szó, ami tökéletes szimbolizálja őt. Hogy hogy még sose láttam őt? Egy ilyen szép lányt csak kiszúrt volna már a szemem. Mindegy, az a lényeg hogy szemet gyönyörködtetően szép ... És szexi is. Nincs agyonsminkelve, kulturált a megjelenése és még jól is néz ki. Tökéletes! Vajon mennyi ideig tartana őt felszedni? Mivel nem tűnik annyira pláza cicának, lehet akár két nap is. De ha fel tudom szedni, akkor már megérte a fáradozást.

- A ,, zsűri " össze számolta a pontokat. A GA osztály hetvennégy pontot szerzett, így negyedik helyen végzett. A KR osztály a harmadik helyen nyolcvanhat ponttal. Itt jött egy kisebb bökkenő. A zsűri elhallgatott egy kis időre, bizonyára azért hogy döntsenek a versenyben maradott két osztályról. Az enyémről és a csinos csajéról. Nekünk kéne győzni, keményen megdolgoztunk érte. Mondjuk tény hogy mi akkor is népszerűek lennénk ha nem nyernénk. Mivel még év elején az osztály engem választott meg DÖKösnek, lehet felvetem hogy ők nyerjenek. Bár kit érdekelnek ők? Mindenki azt a helyezést kapja amit megérdemel. Így lenne a helyes.

- Nos! Mivel az FG osztály és a IK ugyanannyi pontal döntetlent kapott, megtárgyaltuk hogy hogyan is fogjuk kiválasztani a győztes osztályt. Mind a kettő osztályból kérjük a képviselőket. - mondta a zsürink. Várj! Mi? A képviselőket? De hisz az én vagyok. Nemár! Vajon milyen hülyeséget találtak ki? Ezt nem hiszem el!
Oda áltam a zsűri elé, jobbomon a szexi csajjal.
- A feladat a következő. Mind a kettőtöknek készíteni kell egy kollázs videót EGYMÁS osztályából, amin bemutatjátok hogy ők mennyire érdemlik meg a győzelmet. Ebben kérhettek egymástól segítséget, de az osztályotokból nem. A végén pedig az az osztály nyer, aki jobban és szebben mutatta be az ellentétes osztályt. Erre öt napotok van. Utánna döntünk... Ennyit akartunk. - mondta a zsűriben lévő tag, én pedig hirtelen azt sem tudtam hogy hol vagyok. Most komolyan a másik osztállyal kell bemutató videót készítenem? Ráadásul a másik iskolás ruhában lévő lánnyal kell együtt dolgoznom?!? Nem, én ezt nem fogom kibírni! Túl jól néz ki, én pedig mostanában mindenkit visszautasítok, így a kicsi Chim, ami nem is olyan kicsi, hiányolja a törődést. Idő kérdése lenne és rávetem magam, főleg ha ilyen közelben tudhatom majd magam mellett. Ez így nem lesz jó, nagyon nem lesz!

- Hello - köszönt semlegesen.
- heló - köszöntem vissza. - Még sosem láttalak itt.
- Most jöttem ebbe a suliba, mivel a szüleim elváltak. Amúgy Min YoonGi vagyok - nyújtott kezet. Elég férfias név egy ilyen szép nőhöz, de elnézem.
- Park JiMin - fogadtam el a kézfogását.
- Nem te vagy az a srác, aki megfektette már majdnem az egész sulit? - kérdezte ártatlanul.
- Hé, azért nem az egész sulit! Ezt kikérem magamnak! - mondom egy kicsit felháborodva. De most komolyan! Majdnem az egész sulit? Fujj... Azért nekem se mindegy hogy kit viszek az ágyamba esténként.
- Jó - Jó, bocs. Én ezt csak hallottam. - mentegetőzött egy aranyos mosoly kiséretében
- Amúgy jó lenne megbeszélni az ötleteinket, hogy ne ugyanazt csináljuk majd. - mosolygott rám.
- Igen, ez jó ötlet. Bár suli időben nem lenne jó, akkor mindig körbevesznek mint bogarak a lámpát. - mosolyogtam vissza. Erre pedig egy jóízű kacagás kaptam. Istenem de aranyos.
- Rendben, akkor délután? De lehetne nálad? Nálunk még nagy a kupi. - mosolyodott el egy kissé hamiskásan. Biztos rossz neki hogy elváltak a szülei.
- rendben, akkor nálam. Este hat óra jó?
- Nekem igen. Akkor nállad, hat órakor. - csillogtak fel szemei. Nocsak, nocsak. Csak nem imponálok neki?? Hmm... Ha igen, az még jól jöhet.
- Nálam, hatra. -ismételtem meg, miközben belenéztem sötét íriszeibe. Huh milyen gyönyörűek. Könnyű bennük elveszni, az biztos.
Ezután hátat fordított, majd visszament az osztályához. Én csak ugyanott álva figyeltem, ahogy távolodik alakja.
- Na mi van Rómeó? Bejön a csajszi? - kérdezte tőlem Hoseok, amikor megállt mögöttem.
- Igen, bejön. - adtam tudtára az egyszerű válaszom. Nincs mit ezen titkolni, meg amúgy is. Hobi két perc alatt ki tudja belőlem húzni a legféltettebb titkaimat is.
- Hát... Haver. Sok sikert hozzá! Nem tűnik valami könnyen kaphatónak - mondta mélyen elgondolkodva.
- Tudom - sóhajtottam. - De tudod hogy nem adom fel, amíg meg nem szerzem. - néztem rá, merészen elmosolyodva.
- Tudom haver, ismerlek - húzta ő is széles mosolyra ajkait.
Készülj fel Min YoonGi! Pár nap és úgy is alattam fogsz feküdni, kéjesen nyögdécselve. Azután még nem tudom, az már a jövő...

Sziasztok Pandácskák! 🐼😘
Remélem elnyerte a tetszéseteket ez a rész is. Ha igen, kérlek nyomj rá visszajelzésként a csillagra, vagy kommentelj. ^^
Legyen további szép napod. 😊

A „ Nőcsábász " [ Befejezett ] Where stories live. Discover now