tizennegyedik rész

458 38 4
                                    

Min YoonGi szemszöge :

- Rohadék Kim TaeHyung! Rohadék Park JiMin!
Hogy tehette ezt? Hisz megbeszéltük! Mármint inkább elmagyarázom!

,, - Tae! Mégis hogy kéne elmondanom neki? Az sem biztos, hogy jó ötlet lenne..

- Ugyan már! Biztosan tetszel neki, ha képes volt megcsókolni. Habár annó én ráerőltettem magam, kényszerből engem is képes volt. És ha téged magától smárolt le, az csak jót jelenthet! - magyarázta Tae. Bár a szemeivel simán meg tudott volna folytani.

- mond.. Miért nézel így rám -kérdeztem.

- Mi?.. Hogy? - kérdezett vissza.

- Hát olyan gyilkosan néztél rám - mondtam neki.

- Jaa... Bocsi.. Nem akartam. - nevetett fel kínosan.
- Amúgy! Ne bízd el magad nagyon. Chim megbízhatatlan ha kapcsolatról van szó. És sosem tudhatod kiben bízhatsz meg! - mondta komolyan - Most mennem kell. Az én óráimnak már úgy is vége van. - jelentette ki, majd felált a földről, és lesétált a lépcsőn.

A suli tetején voltunk. Nem sokan járnak fel ide, mert sok a lépcső, ezért ez a hely tökéletes arra, hogy a fontos dolgainkat ki lehessen beszélni.

Taenek arról beszéltem, hogy borzasztóan tetszik nekem Jimin. Vagyis Tae szerint Chim.. Vajon mióta becézi így?
Azt mondta, Jimin biszexuális, szóval nincs ezzel baj, és próbálkozzak meg. De mind eközben olyan gyűlölet volt a szemében, amit nem tudtam hová tenni. Remélem nem mondtam semmi rosszat, nem akarom megbántani. "

- Ezt gondoltam ideáig. Hogy tehette ezt? Miért nem mondta el, hogy ő is Jimint pályázta? Miért úgy kellett megtudnom ezt a szar igazságot, hogy a szerelmemet csókolja ez a seggfej? Nem igazság!

Az élet folyamatosan kibasz velem. El kellett költöznünk, meleg lettem, mielőtt pedig ez megtörtént, meghalt a barátnőm...
,, Ni Yeon ". ( Tüdőrákban halt meg ... Hát igen...még egy ok a sok mellé, amiért ki nem állhatom a cigit...
Persze mindig mondtam neki, hogy fejezze be, mert még baj lesz belőle. És rákos lett. Meghalt... )

A ,, mostani " szerelmem valaki mást szeret... Lehet ennél rosszabb? Már nagyon régen nem eresztettem meg egy jóízű mosolyt sem, csak akkor amikor Jiminnel voltam. Mondjuk az is nagy szám, hogy egyáltalán egy mosolyt ki tud csalni belőlem, nem hogy még érzéseket...

Pszichológushoz is jártam egy darabig, de hála, annak már vége. Sosem szerettem azt a vén komát, kotnyeles egy fasz volt, az biztos. Habár egy ici picit tényleg segített. Jobban is lettem, újra talpra is álltam.
Aztán újra szerelmes lettem, és azt is elfogadtam, hogy meleg, vagy legalább is biszex.

Most meg újból szarul lehetek... Megint elhittem a lehetetlent. Régen azt, hogy meg fog gyógyulni a barátnőm, most meg azt, hogy egy sráctól viszonzást kapok szerelem terén... Ahj Yoongi. Túl naív vagy... És egy kibaszott nagy szerencsétlenség.

- Újra könnyáztatta arcal megyek végig az utakon. Sajnos nem tudom elég jól kontrolálni az érzelmeimet, így ha például haragszom, akkor könnyebben vágok pofán valakit vagy ordítom le a haját. Most csalódott vagyok. És az sem érdekel, ha valaki meglát sírva, habár tudom, hogy nem valami férfias, de leszarom. Leszarok mostmár mindent! Túl sok bántódás ért rövid időn belül, és sajnos nekem sincs kőből a szívem. Sőt! Nagyon is érzékeny vagyok. De persze itt senkinek sem nyíltam meg annyira, hogy tudomást szerezzen erről. Pedig azért titokban reménykedtem benne, hogy Jimin lesz az első, akinek megnyílok itt. De ahogy látom, Tae miatt inkább csak távolodunk, minthogysem közelebb kerülnénk egymáshoz. Ez ellen pedig nem tudok mit tenni. Tennék én szívesen, de ha Jimin Taet szereti, nem állhatok az útjukba. Én nem vagyok olyan mint Taehyung. Csak tudnám hogy miért fáj ennyire...

- Szia, mi a baj? - jött egy hang mögüllem. Ha?

- Ö... Ö.. - Karon ragadott, miközben kihurcolt a sok kocsi rabságából.

- Máskor kérlek ne a zebra közepén kezdj el gondolkodni, mert következőleg elüt egy autó. - mondta mosolyogva.

- K.. Köszönöm hogy meg.. mentettél - Dadogom az ismeretlen srácnak, elveszve íriszeiben.

- Semmiség. De máskor azért vigyázz! - dorgált meg.

- Mi a neved? - kérdeztem tőle, ugyanis nagyon fúrta az oldalam ez a kérdés.

- Kim Sung Gyu vagyok. - Nyújtott kezet. - Na, és te? - passzolta vissza nekem a kérdést.

- Min Yoon Gi - válaszoltam.

- Min? Hm.. Ez a név valahogy olyan ismerős.. - gondolkodott el egy percre. - Na mindegy. Merre mész? - kérdezte.

- Arra - mutattam a balra lévő irányba. Igazából nem feltétlen akartam hogy elkisérjen, de ha már megmentett és szeretne velem jönni, akkor tartozom neki ennyivel.

Elindultunk, majd szinte egész úton a kérdéseire válaszolgattam. Szerencsére azt nem kérdezte meg, hogy miért álltam meg a gondolataimba hagyatkozva a zebra kellős közepén. Igazából fel sem tűnt, hogy hol álltam meg, csak elkaptak a különféle gondolatok. Bár elég jó társaság, nem sokszor találkozok olyan emberrel, aki ilyen kíváncsian képes hallgatni a sületlenségeimet.

- Nézd! Fagyizó! - mutatott egy kissebb fagyizóra, a házunkhoz legközelebb eső kis bódéra. Kiskorom óta ide járok, szinte már törzsvendégnek számítok ott. Nem akartam ellent mondani, egyrészt azért, mert láttam a gyermeki csillogást SungGyu szemében, másrészt pedig, a fagyi jó ha szomorú vagy, szóval pont jól jön.

- Üdvözlön önöke .. á Yoongi! Sziasztok, miben segíthetek? - kérdezte meg SeoMin, aki most éppen a kassza mögül tekint ránk. SeoMinnel együtt nőttünk fel. Lehet azt mondani, hogy a legjobb barátom.

- Fagyit szeretnénk. - mondtam zavartan, ugyanis éreztem, hogy a srác lyukat éget a szemeivel a hátamba.

- Rendben. Neked ugye dupla cukorkával a tetején igaz? Sugar. - nevetett fel. FÚÚ TE!

- Ez nem vicces, tudod hogy gyerek voltam! Csattantam fel. - Ne vágj fel ezzel mindig. És igen, dupla cukorral a tetején kérem.

- Na jól van ... Na és ki meletted ez a helyes fiú? Csak nem a pasid? -kérdezgette fel - le húzogatva szemöldökét. Na most égett le az arcomról a bőr is. Torkomon akadt a szó. Ezt nem előtte kellett volna! Esküszöm SeoMin, ha nem most rögtön, egyszer még megöllek!

- Háát.. Nem. Még nem. - mondta ki a könnyed szavakat. Bizony ám! NEM! Várj! Azt mondta még? MÉG? Nem, erről nem volt szó! De nagyon - nagyon nem! Mondjuk ahogy elnézem ... Helyes. De Nem! YoonGi! Te más vagy. Te nem rohansz egyik srác után másik karjaiba! Te felelősség teljes ember vagy, nem egy olcsó hímribanc, mint Taehyung! Bár... Egyszer minden ember kirúghat a hámból nem?

Sziasztok Pandácskák! 🐼😘
Remélem elnyerte a tetszéseteket ez a rész is. Ha igen, kérlek nyomj rá visszajelzésként a csillagra, vagy kommentelj. ^^
Legyen további szép napod. 😊❤

A „ Nőcsábász " [ Befejezett ] Where stories live. Discover now