8.

2.2K 92 0
                                    

,,já tě zabiju Nialle" zašeptal Zayn a já si stoupla vedle něj, abych viděla, proč to řekl. Opět se mi v mysli objevil obrázek toho muže s prostřelenou hlavou. ,,zlato můžeš mi říct, proč tu pizzu házíš na zem?" vzala jsem mu poloprázdnou krabici od pizzy z ruky a dala ji na stůl v kuchyni. ,,dej mi to, vždyť má hlad" hmátl na mě poslepu a oči měl přišpendlené k zemi. ,,podívej se na mě" vzala jsem ho za bradu a násilně mu zvedla hlavu, protože se nechtěl nechat. Oči měl úplně černé a na rtech úsměv, takže jsem usoudila, že si zase něco vzal. ,,bože můj ty jsi marný" pokroutila jsem hlavou a odešla. ,,hej počkej" vzal mě zezadu za boky Zayn a přitáhl mě zpátky. ,,dáš si s náma aspoň dneska?" zašeptal mi do ucha a mě na rukou naskočila husina. ,,nedám, Zaynie" otočila jsem se k němu čelem. Nechtěla jsem to zkusit nikdy a on to moc dobře věděl. ,,Meg nebuď..." zarazil se. ,,prostě to zkus. Aspoň jednou" vytáhl ze zadní kapsy džín nějakou cigaretu. Byla to tráva, čímž jsem si byla stoprocentně jistá. ,,nechci to" dala jsem mu ruku dolů. ,,ty jsi hrozná, fakt" zasmál se, políbil mě na čelo a pak odešel. S povzdechem jsem si sedla na sedačku a rozhlédla se. Všude okolo byl alkohol, další alkohol a zase alkohol. Chtěla bych vidět, jak vypadají jejich játra.

,,do prdele Meg, proboha, kde lítáš?" přišel ke mně Liam. Pořád jsem k němu cítila nechuť, protože se mezi námi stalo něco, co se stát nemělo, ale dokázala jsem se s ním normálně bavit. ,,psala mi Molly" dala jsem si mobil do kapsy. Ona tu nebyla, což jsem se divila, ale psala mi. Sice mi nenapsala nic o tom, proč se celý den culila do mobilu, ale to jsem z ní hodlala dostat co nejdříve. ,,stalo se něco?" zvedla jsem se ze židle. Byla pravda, že jsem se nudila. ,,Zayn je zase v prdeli. Potřebuje pod sprchu a nás by zabil, když mu to uděláme. Na tebe nevyjede" celý večer jsem ho neviděla, ale netušila jsem, že to s ním bude tak špatné. ,,kde je?" projela jsem si rukou vlasy. Začínala mě bolet hlava, jak kolem hrála hlasitá hudba. ,,pojď" vzal mě za ruku a vedl mě mezi množstvím lidí, co tu bylo. Nikde jsem neviděla známou tvář, což mě děsilo, ale ještě víc mě děsilo to, že mě drží za ruku.

,,achjo Zaynie, jak jsi to dopadl" pohladila jsem ho po vlasech a vzala si do ruky sprchu. Kluci ho dotáhli do sprchového koutu a zbytek už byl na mě- bohužel. Kdykoliv bych řekla, že jsem byla šťastná, že jsem mohla Zayna pocákat studenou vodou, ale teď mi ho bylo spíše líto. Opil se do němoty a věřila jsem, že drogy v tom taky hrály svou roli. Vždycky jsem si říkala, že bych nemohla být s klukem, co pije, kouří a bere drogy, ale se Zaynem je to jiné. Nikdo by to nepochopil. No počkat. Já a Zayn nejsme spolu. ,,kurva co to děláš?" hned ožil, když jsem pustila studenou vodu a já ji vypnula stejně rychle, jako jsem ji zapnula. ,,Megan do prdele co děláš?" zpátky se opřel zády o zeď a zavřel oči. ,,byl jsi totálně mimo, Zayne. Kluci mi řekli, že tohle pomáhá" sedla jsem si na zem naproti němu a opřela se zády o skříňky, co měli pod umyvadlem. Někdy jsem se až divila, že pět kluků v jednom domě není tak špatné. Uklizeno měli, navzájem se o sebe starali, jen ty párty by mohli omezit. ,,proč jsi tolik pil a... Bral ty věci?"nevěděla jsem jak to nazvat, protože se mi to hnusilo. ,,jeden... Kretén- slušně řečeno- se začal navážet do mamky" sklonil hlavu a upravil si lem trička, i když mu to k ničemu nebylo. Bylo mi ho ještě víc líto, než když jsem na něj musela lít studenou vodu. ,,řekl, že by si mě měla vychovat a pak se hraně zhrozil a vysmál se mi, že je vlastně mrtvá, takže si mě vychovat nemůže. Zmrd" i kdyby mu bylo padesát, tak ho tohle bude mrzet. Byla to přece jeho mamka. Chtěla bych vidět toho kluka na jeho místě. ,,Zaynie" zvedla jsem se a dřepla si těsně před něj. Bylo mi jedno, že budu mít mokré oblečení. Chtěla jsem být u něj. ,,nechápe, jaké to je. Ty se kvůli tomu nemusíš takhle opíjet a prát se" přejela jsem mu palcem přes klouby na ruce, které měl odřené a červené. ,,nestojí ti to za to" Zayn nad tím jen zakroutil hlavou. Myslel si pravý opak, věděla jsem to, ale nic jsem neřekla. Pral by se tak či tak.

,,už nepij" vzala jsem mu z ruky flašku nějakého alkoholu. ,,Megan" zaskučel, ale nenatáhl se pro ni. ,,už na tebe nechci lít studenou vodu" odložila jsem flašku na linku a sedla si na ni. ,,jsi vážně hrozná" protočil očima a stoupl si těsně přede mě. ,,já vím, ale hrozně to z tebe táhne" zacpala jsem si prsty nos a odstrčila ho. Pravda byla, že to smrdělo všude, ale z něj to táhlo extrémně. ,,Megan, víš" objal Zayna kolem ramen Niall a podíval se na mě. Byl dost na sra... Já chtěla říct sprosté slovo? Kluci mě vážně zkazili! ,,tohle ti změní život" zvedl mezi ukazováčkem a prostředníčkem nějaký pytlík, ve kterém byl nějaký prášek. ,,Nialle nech ji. Nechce to" shodil si jeho ruku z ramen, vzal mě za boky a postavil mě na zem.

,,Meg?" zašeptal Zayn. Byli jsme u něj v pokoji a hudba že spodního patra šla slyšet jen trochu. ,,hm?" byla jsem dost unavená na to, abych mu odpověděla normálně. On se přitáhl blíž ke mně a objal mě kolem pasu. Ležela jsem k němu zády a tohle se mi nezdálo jako nejlepší poloha. Cítila jsem se nesvá, ale Zayn na to byl očividně zvyklý. Možná, že kdybych věděla na co se chce ptát, tak bych šla domu a nezůstávala u něj. Ani utéct jsem nemohla, protože zamknul dveře, aby v noci náhodou nepřišel nazvaný host a klíč někde měl. Nepřišlo mi důležité se dívat kam ho dává, ale hned bych si za to nafackovala. Doufala jsem, že si to díky alkoholu a drogám nebude ráno pamatovat.

Popelka 2//CZ FF✔️Where stories live. Discover now