LAST

43 8 12
                                    

Selam! Birden final bölümü ile karşınıza geldim. Artık seriyi yavaş yavaş bitirmenin vakti geldi bence bundan dolayı akılda kalan soruları cevapladıktan sonra final yapmanın doğru olacağını düşündüm. Son bölüm iyi okumalar.

"Taehyung biraz konuşalım mı?" dediğimde Tae bana korkan bakışlar attı. "En son böyle dediğinde bana boşanalım demiştin." dediğinde hafifçe sırıttım. "Sadece tekrardan bir ilişkiye başlıyoruz ve ben o sekreter kızla ne olduğunu merak ediyorum." dediğimde suratı ciddileşti ve dikleşti. "Biliyorsun ki benim asistanımdı o kız beraber bir çok iş yapıyorduk meğerse bu bana aşıkmış ve her şeyi planlamış senin ile beni ayırmak amacıyla, o gün sen tam girerken elimi tutup beni öptü ama ben karşılık vermedim olayın şokuyla öyle kaldım. Çok özür dilerim Yerin gerçekten böyle olsun istememiştim." dedikten sonra beni kucakladı. Ona sarıldım uzun bir sürede öyle kaldık.  Karnımdaki bebek bize iyi gelmişti. O bir mucizeydi bizi bir araya getiren harika bir mucize bundan sonra da kolay kolay kopabileceğimizi hiç ama hiç sanmıyordum. Tae benim için oksijen gibiydi kokusunu yanımda almadığım zaman boğuluyordum. Onun ile tamamlanıyordum.  Karnımdaki küçük şeye  hala çocuk gibi olmamıza rağmen nasıl annelik babalık yapacaktık pek bir fikrim yoktu ama çok güzel bir aile olacağımız kesindi. Şimdi canımdan olan 2 kişi vardı biri Tae diğeri de bebeğimiz. "Seni çok seviyorum Kim Taehyung!" Dediğimde kafasını kaldırdı ağlamaktan kızarmış gözleriyle gözlerimin en içine bakarken kalbim ısınıyordu gülümsedi "Bende seni seviyorum Jung yerin ve küçük embriyo" dediğinde gülmeden edemedim nasıl anne baba olacağımızı cidden ama cidden çok merak ediyordum.

Evet son bölümümüzde bitti kitap bitmiş olabilir  ama daha öncede dediğim  gibi özel bölümlerde ve diğer kitaplarda sık sık görüşeceğiz diğer kitaplarımdan haberdar olabilmek için beni takip edebilirsiniz. Son bölümü yazarken sevindirici bir haberim var hikayemiz Taerinde 1. Olmuş desteğiniz için çok teşekkürler görüşmek üzere!❤

DOCTOR AND NURSES//TAERIN✔Where stories live. Discover now