HOME

76 11 18
                                    

Uzun süre sonra 3. bölüm ile karşınızdayım. Umarım beğenirsiz. Okullar açıldı bildiğiniz gibi ve ben bu sene 9. sınıf oldum. Yeni ortama alışma dersler filan derken hiç girip bölüm atamadım. Az az yazdım her kitaba ama bir türlü birleşemedi. Her neyse sonunda birleştirebil dim. Umarım beğenirsiz iyi okumalar!

Bazen hayat sizi neden diye sorgulamaya yöneltirdi. Ben de şuan aynen onu yapıyordum, bu bebeği boşanmadan önce neden öğrenmemiştim ki? Şuan Tae beni kendi evine yani eski evimize götürmek için bin bir takla atıyordu. "Of siktir et ya gidiyoruz işte." dedikten sonra kolunu bacaklarımın altına koyup diğer kolunu da belime koyduktan sonra beni kaldırdı. "Beyinsiz misin? Sana gelmeyeceğimi söylemiştim!" dediğimde yandan bir sırıtış attı. "Bende geleceğini söylemiştim." Dediğinde direnmenin faydasız olacağını bildiğimden onun kollarında kalmaya devam ettim. Arabaya gelince beni ön koltuğa oturtup kemerimi bağladıktan sonra sürücü koltuğuna geçti.

***

Salonda otururken hamile olamanın çok güzel bir şey olduğunu fark ettim. Tae ne istersem onu yapıyordu kölem gibi ve bu çok hoşuma gitmişti. "Tae yemeğim nerede kaldı. Bebeğimiz çok acıktı!~" Dediğimde elinde tepsi ile salona girdi. "Geldim uzayliçem!" Önüme yemeği koyduktan sonra yanıma oturdu. Yemeğimi yerken televizyonda da çizgi film izliyordum. "Sence kız mı olacak erkek mi uzayliçem?" Dediğinde ona bakmadan konuştum. "Bilmem." Dediğimde o heyecan ile konuşuyordu. "Bence kız olacak senin gibi güzel benim gibi zeki."  Biraz durdu ve bir şeyler düşündü. "Şimdi düşündüm de ina ağabey lazım ondan dolayı ya iki olsun ya da erkek olsun sonra da kızı yapalım." Dediğinde yavaş bir şekilde ona döndüm. "Sen korursun onu." Dediğimde kafasını hayır anlamında salladı. " Ben doktorum canım benim kızımın yanında olamadığım zamanlar olacak bundan dolayı erkek ağabey lazım." Dediğinde göz devirdim. "Ben korurum onu Tae şimdi kapa çeneni çizgi film izliyorum." Dediğimde susup o da benim ile çizgi film izlemeye başladı. Cidden biz nasıl anne, baba olacaktık. Bizim hala ruhumuz çocuk gibiydi.

***

Üzerime giydiğim beyaz elbiseye bakarken düşündüğüm tek şey ne kadar güzel olduğumdu. Umarım doğurduktan sonra kilo kalamazdı yoksa sinir krizi geçirirdim. Bugün benim ailem ve Tae'nin ailesine bebek olayını haber verecektik. Bundan dolayı da bir restoranta gidiyorduk.  Tae kravatı ile cebelleşirken göz devirdim ve kendime bakmaya devam ettim. Normal de olsa gidip kravatını düzeltmem ve romantik dakikalar yaşamamız gerekirdi, ama ne biz normaldik ne de şuan ki durumumuz. "Annem tekrar bir araya geldiğimiz için çok mutlu bebek için Tanrıya dua ediyormuş." Dediğinde Tae'ye döndüm. "Benim annem senin ile tekrar bir araya gelme aşamasında olduğumuz için mutsuz." Benim annem hiç bir zaman Tae ile evlenmemi istememişti. Tae'nin annesi ise beni çok severdi ve her zamanda bizi desteklemişti. Ayrıldığımızı onlara söylediğimizde benim annem çok mutlu olmuştu, dans edecek durumdaydı neredeyse. Tae'nin annesi ise üzüntüden ağlamıştı. Şimdi ise karnımda ki bebek sayesinde tekrar barışma durumuna geldik ve bunu duyunca annem torunu olmasına hiç sevinmedi ve tekrar birleştiğimiz için üzülme aşamasında, hatta bana boşver Tae'yi babasız beraber büyütelim çocuğu dediğinde iyice değiştiğinin farkındayım. "Şaşırmadım nedense." Diyen Tae'ye gülmeden edemedim.  "Neyse artık evden çıkalım." Diyen Tae'ye kafa salladım ve evden çıkıp arabaya bindik. Umarım yemekte kötü şeyler olmazdı.

Evet bir bölümün daha sonuna geldik. Umarım hoşunuza gitmiştir. Cidden en zorlandığım kitabım bu Tae ve Yerin gibi düşünmek çok zor onların eğlenceli kişiliklerini yansıtmak bundan dolayı ilham gelmiyor. Anca bunlar çıktı ama bu bir geçiş bölümüydü diğer bölüm daha eğlenceli ve aksiyonlu olacak.  O zaman diğer bölümde görüşmek üzere hoşça kalın!

Diğer kitaplarıma da şans verin👍

🎀 LIARMAN--> EUNGİ

🎀 FAİRY--> EUNKOOK

🎀 PLATONİC--> YUMIN

🎀 Jung Eunbi FACTS

🎀 TEACHER--> SUMJI

🎀 Choi Yuna FACTS

🎀 MERMAID-->SOWJIN

🎀 DOCTOR AND NURSES--> TAERIN

DOCTOR AND NURSES//TAERIN✔Where stories live. Discover now