PERIGANT.

88 13 15
                                    

Merhaba ikinci bölüm ile karşınızdayım umarım beğenirsiniz. Şuan en son yayımladığım hikayeler pek sevilmedi sanırım ama olsun ben gene de yazmaya devam edeceğim umarım sevilir. Her neyse daha fazla uzatmayayım iyi okumalar.
Odadan yıkılmış bir halde çıkmıştım. Sowon ise gülüyordu. "Tanrı sizi ayırmak istemiyor uzayliçe." Derken kahkahalar atarak gülüyordu. Tae'nin bana uzayliçe dediğini öğrenmişti ve şimdi bana öyle  sesleniyordu. Cidden hayat neden bana hep götü ile gülüyordu. Tamam bende hep çocuğum olmasını istemiştim. Küçük Yerin ve Küçük Taehyunglar güzel olurdu ama Tanrı aşkına neden boşandıktan 3 gün sonra hamile olduğumu öğrenmek durumundaydım ki? "Bunu Tae'ye söylemen lazım Yerin." dediğinde suratımı buruşturdum. "1 hafta sonra söylesem de az burnu sürtse?" dediğimde kafasını olumsuz anlamda salladı. "Tae bunu öğrenince kıyamet kopar." dediğinde göz devirdim. Lanet olsun ki çok haklıydı.  O masum şey sinirlenince çok korkutucu oluyordu. Sowon unnieye bir şey demeden acile gittim. Orada belgeleri incelerken yanıma Tae'nin gelmesiyle bakışlarımı ona çevirdim. "Ben uzun süredir kalp doktoruyum, seni görünce kalbime bilmediğim şeyler oluyor Yerin-shi" yandan bir gülüş attıktan sonra sol kaşımı kaldırdım. "Doktor değilim ama hastam çok Tae-shi" dedikten sonra havalı bir şekilde arkamı dönüp ilerlemek istemiştim ama ayaklarım birbirine dolandığı için kendimi yerde bulmuştum. Sinir ve utançla saçlarım önümde o şekilde bir süre durdum. Normalde normal bir erkeğin sevdiği kadın düştüğünde onun yanına gidip 'Canın yandı mı?' 'Bir yerin acıdı' 'İyi misin?' gibi şeyler deyip yerden kaldırması lazım ama Tae şuan arkamda kahkahalar ile gülüyordu. "Düşerken ki yüz ifaden harikaydı seksi uzaylım." dediğinde iyice sinirlenmiştim. "Uzaylılar siksin seni Kim Taehyung!" dedikten sonra hızlıca ve dikkatlice ilerlemeye başladım bu sefer. "Bu bir teklif mi?" dediğinde sakince arkamı dönüp ona ilerlemeye başladım. Önünde durduğumda yumruğumu karnına geçirdim. Bu adam nasıl bir baba olacak acaba diye düşünmeden edemedim. "Taehyung senin ile bir şey konuşmam lazım." Dediğimde surat ifadesi meraklı bir hal aldı. "Konuşalım uzayliçem şimdi mola zamanı yemeği yerken konuşalım." Dediğinde kafamı salladım ve beraber yemekhaneye ilerlemeye başladık. Yemekhaneye gittik. Yemeğimizi aldıktan sonra bir yere oturduk. O bana merak ile bakarken ben nereden başlasam diye düşünüyordum. "Artık söyleyecek misin Yerin?" Dediğinde en sonunda dayanamadım. "Ben hamileyim." Belki birden söylemem kötü bir fikirdi ama hemen söyleyip kurtulmak istemiştim. Bir 5 dakika boyunca o şoktan hareket edemezken bende o sırada yemeğimi yemeğe devam ettim. Sonuçta aç kalmak istemem. "Şimdi ben baba mı oluyorum." Dediğinde göz devirdim. "Hayır amca kardeşinden hamileyim. Sen nasıl bir salaksın?" Dediğimde birden kalktı ne yapacağını az çok bildiğim için yemek yemeye devam ettim o da yemek hanede koşmaya "BABA OLUYORUM LAN BABA BABA!"  Ardından doktor Taeyong'u omuzlarından tutup sallar iken "Ben ba a oluyorum ama sen baba olmuyorsun" dedikten sonra seke seke yemekhane de ilerlemeye başladı. Bu adamın kim derdi bu adamın 30'una yaklaştığını. O etrafta ilerlerken bende hiç ona bakmadan yemek yemeye devam ettim.

Bir bölümün daha sonuna geldik umarım hoşunuza gitmiştir. Lütfen oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın lütfen. Umarım hikayeyi Tae ve Yerin'e uygun olacak şekilde yazabiliyorum dur. Diğer bölümde görüşmek üzere hoşçakalın.

Diğer kitaplarıma da şans verin👍

🎀 LIARMAN--> EUNGİ

🎀 FAİRY--> EUNKOOK

🎀 PLATONİC--> YUMIN

🎀 Jung Eunbi FACTS

🎀 TEACHER--> SUMJI

🎀 Choi Yuna FACTS

🎀 MERMAID-->SOWJIN

🎀 DOCTOR AND NURSES--> TAERIN

DOCTOR AND NURSES//TAERIN✔Where stories live. Discover now