Ploaia și ... marea întrebare

210 10 0
                                    

Darian grăbit fuge în casă după umbrelă, dar pe când se întoarce afară vede portiera mașinii deschisă, iar Ella nu era nicăieri. Speriat și confuz, fuge pe stradă în speranța de a o vedea pe iubita lui și se gândește să meargă la locul lor secret. Singură pe stradă, plângând, cu gândul doar la el...Avea în suflet un gol imens si parcă simțea dezamăgire fața de ea si un regret ca nu a dat tot ce avea ea mai bun. Aude pe cineva fugind și strigând disperat în urma ei. Ea îl recunoaște și o ia la fugă cât o țin picioarele. Darian o ajunge din urmă și o prinde de mâini.
Afară ploua cu găleata, dar el cade în genunchi în fața ei și îi spune:
,,-Acea femeie este sora mea..Nu e vreo amantă sau ce crezi tu.. Cum aș putea eu să te înșel? Am învățat atâtea cu ajutorul tău, am făcut totul împreună.. știi ce?! Eu te iubesc enorm!,, Atunci Darian, scoate o cutiuță albastră din sacoul lui și spune cu lacrimi în ochi: ,,-Ella, vrei să fii soția mea? Să fii a mea pentru totdeauna?,,
Ella se calmează instant si lacrimile i se opresc brusc: ,,DA VREAU!,,
El o ia în brațe și o sărută.
Cei 2 se întorc spre casă ținându-se de mână și îi vede tipa blondă venind prin ploaie și le aduce repede o pătură ca să se încălzească.
Ella îsi cere scuze pentru felul în care reacționase mai devreme și băiatul o ia de mână și îi dă noua veste surorii sale. Ea îi cuprinde în brațe și îi felicită, dar chiar atunci se aude sunând soneria. Tipa blondă se duce să deschidă ușa și vede un bărbat înalt, foarte frumos, cu ochii albaștrii, care întreabă dacă nu cumva Ella locuia aici. (Acest băiat era de fapt fostul iubit al Ellei, James. Ea a crezut că acesta murise într-un accident cu 2 ani în urmă. Cel puțin așa știa ea că s-au întâmplat lucrurile)

Povestea noastră de iubire Where stories live. Discover now