Tipa blondă

201 13 0
                                    

Într-o zi, cei 2 ajung acasă după o cină romantică (Ella reușește să-și îndeplinească visul si are cariera mult visata, iar Darian are acum propria lui afacere). Ella observă că ușa era deschisă, dar nu îi spune asta băiatului, crede că e vreo surpriza sau cine știe... Darian merge în sufragerie, iar Ella se schimbă în dormitor, însă aude voci venind din sufragerie... Se duce repede să vadă poate e vre-un coleg de muncă sau prieten de familie, dar vede o tipă înaltă, blondă, stand în brațele soțului ei...
Ella îi vede și striga plângând la Darian:,,- Ce?!?,,
Ella își ia cheile de la mașina si fuge. Darian, confuz de reacția ei, se uită pe geam și o vede cum pleacă în grabă. Își cere scuze de la tipa blonda și fuge după iubita lui.
O împătimită a vitezei, Ella era deja destul de departe. El o flameaza din urmă și reușește să-i taie calea. Ella se dă jos supărată, iar el îi spune că tipa blondă e de fapt sora lui. Ella încă șocată îi zice că îl crede. (afară începuse să plouă). Ei se întorc acasă, iar el îi cere să nu coboare pentru că îi aduce umbrela din casa. Ea da din cap în semn afirmativ, dar coboară repede din mașina si fuge pe stradă prin ploaie, plângând..

Povestea noastră de iubire Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon