> NÉGY <

401 41 28
                                    

MINHYUK

- Oké srácok, akkor először menjetek az öltözőbe, ahol felpróbáljátok a fotózáshoz szükséges ruhákat! - terelgetett minket a menedzserünk a stúdió labirintusaiban.

- Három perc múlva találkozzunk a fotósnál - kiabált hátra Kihyun, szigorú anya módjára, mielőtt még eltűnt volna, egy öltözőszoba ajtaja mögött - Ja és Jooheon, PRÓBÁLJ MEG NEM ELKÉSNI!

A rapper srác csak vállrántva csukta be maga után az ajtót, amikor már mi is elfoglaltunk egy termet, Changkyunnal karöltve. Nekem, személy szerint egyáltalán nem tetszett ez a három személyes szituáció, így gyorsan el kezdtem lehámozni magamról a ruháimat, hogy aztán a fotós által kiválasztott göncöket vehessem fel.

- Hé srácok, nem csinálunk egy közös képet? - kérdezte ártatlanul Joohoney.

- Bocs, nem, majd később - válaszoltam félvárról.

- Én csinálok veled! - mosolygott I.M, azzal be is álltak különféle pózokba.

Amikor én már a fekete-fehér fotós ruhámban feszítettem, a rap line, még mindig a képek készítésével foglalatoskodott, és túlságosan is szemet szúrt, hogy állandóan közel vannak egymáshoz. 

- Nem akartok végre öltözni? - kérdeztem az éppen ölelkező párostól. Oké, ez most egy kicsit szarul esik.

A két srác, rám sem hederítve lőtte tovább a selfie-ket, így én inkább csak dühösen kimasíroztam a szobából. Akkor fulladjanak bele egymás szeretetébe!

- Hol vannak Changkyunék? - szegezte nekem a kérdést Kihyun, amint megérkeztem a megbeszélt helyszínre. Wonho és Hyungwon egymást etetve beszélgettek, míg Shownu ideges párját próbálta lenyugtatni.

Az létezhet, hogy én csak egy harmadik kerék vagyok ebben a bandában?

- Fogalmam sincs - motyogtam alig hallhatóan, de az eomma nem hagyta annyiban a dolgot.

- De hisz' veled mentek egy szobába öltözni!

- Ha ennyire kíváncsi vagy rá, nézd meg magad! - a hirtelen kirohanásom nem csak engem, a többieket is ugyan úgy meglepte, de gyorsan lesütöttem a szemeimet és elszontyolodva válaszoltam - Bocsánat...

Lehajtott fejjel ültem le az egyik sarokba, egy kicsit messzebb, a 2won párostól, mert nem akartam zavarni őket. Kihyun elindult, hogy lecsekkolja Jooheonékat, én pedig a telefonommal kezdtem játszani.

Később jött egy értesítés, miszerint I.M, és Jooheon is új képet posztolt instagramra, ráadásul mindketten megjelöltek. Összeszorítottam a kezemben tartott készüléket, de az csak fogozta a haragom, amikor a két rapper, képes volt kézen fogva beállítani a terembe.

Azt hittem, ott helyben fogok kiugrani az ablakon, de helyette inkább a sírást választottam. Taps, taps, Minhyuk.

- Minden rendben Minnie? - rohant oda hozzám Kihyun, aggódó tekintettel, mire mindenki körém sereglett.

- Nem, semmi sincs rendben! - válaszoltam, miközben a szemeimet törölgettem.

- Ki bántott? Egyáltalán mi történt? - faggatózott mostmár Shownu is, de én csak remegő kezekkel Jooheonra mutattam.

just a selfie || joohyuk ꪜWhere stories live. Discover now