> EGY <

676 56 19
                                    

MINHYUK

- Kihyun hyung, éhes vagyok - jelentettem ki sokadszorra, teljesen fölöslegesen, ugyanis a csapat Eommája épp kétségbeesetten próbálta féken tartani a virgonc Changkyun-Jooheon duót, akik egy pillanatra sem tudtak volna nyugodtan megmaradni a helyükön.

- Hallottam Minhyuk, mit akarsz, honnan szüljek neked kaját?!

- Légyszíves, ne magadból.

A rosszcsont páros erre nagyban felnevetett, ezzel akkora lármát csapva, hogy Wonhot is sikeresen felébresztették a sziesztájából.

- Mi ez a nagy vihogás?

- Wonho hyung, éhes vagyok! - panaszkodtam egyből a hupikék hajú tagnak, viszont cserébe csak egy párnát kaptam vissza, egyenesen az arcomba.

- Ne nyavajogj már, te is felnőtt vagy.

- De te vagy az idősebb!

- Pfh, csak fél évvel, az meg nem nagy cucc - mormogott Wonho, azzal át is fordult a másik oldalára, hogy tovább folytathassa az általunk félbeszakított cselekvését.

- Nyolc hónappal - javítottam ki automatikusan, de ezt, a hortyogó hyungom már nem hallhatta, ugyanis időközben arrébb slisszoltam. 

- Mi ez a lárma? - nyitott be a próba termünkbe Shownu hyung egy hatalmas mosollyal az arcán, amiről arra lehetett következtetni, hogy a kérdése ellenére nagyon is örül a hangzavarnak.

- Pont jókor jöttél! - könnyebbült meg Kihyun, miközben végig a két csirkefogó grabancát fogta - Rájuk férne valami, ami egy időre lefoglalja őket.

- Akkor én elrabolom Changkyunt, a menedzser amúgy is érte küldött.

- Helyes, helyes - bólogatott nagyban Kihyun, azzal át is adta szerencsétlen I.M-et a vezetőnknek.

- Nee, nem akarok menni! - kalimpált kétségbeesetten a maknae, hátha sikerül elmenekülnie a leszidás elől - amit nem mellesleg Hyungwon hülyesége miatt fog kapni -, ám Shownu túl erősnek bizonyult ellene, így csak szánakozva néztem, ahogy fölöslegesen vergődött,miközben elhagyták a helyiséget.

Na igen, Hyungwon, és az ő brilliáns ötletei.

Mint amikor azt mondta, hogy milyen poén lesz sáska táncot járni a tetőn, aztán meg ki se tehettük a házból a lábunkat két hétig a büntetés miatt.

Nem mintha nem bírnám a hülyeségeit, sőt, pont ellenkezőleg!

Nagyrészt én is benne vagyok a bulikban, - ki nem találnátok, hogy ki viszi el mindig a nagyobb balhét - szóval nekem sincs glória a fejem felett, de legalább becsületesen felvállalom a tetteimet, és nem hagyom, hogy másra maradjon a büntetés.

- Hé, Minhyuk figyelsz te rám? - lóbálta meg a kezét az arcom előtt Kihyun, én pedig meglepettségemben teljesen hátra hőköltem a mögöttem alvó Wonho-hoz, akin végül sikeresen átestem.

- Itt komolyan nem lehet már aludni se?!

- Wonho! Te velem jössz - vezényelt az Eommánk, azzal karon ragadta a kék hajú izompacsirtát, és az ajtó felé kezdte húzni.

- De na, hát én aludtam!

- Úgy is épp ideje volt, hogy felébredj - jelentette ki ellentmondást nem tűrő hangon Kihyun, végül pedig rám csapta a fehér faajtót.

just a selfie || joohyuk ꪜDove le storie prendono vita. Scoprilo ora