> KETTŐ <

514 42 24
                                    

MINHYUK

- Már pedig én akkor is a Rapunzelre szavazok! - jelentette ki ellentmondást nem tűrő hangon Hyungwon, ám sem Jooheon, sem Shownu nem engedte neki, hogy a távirányítóhoz jusson.

- Szerintem ebből sose lesz családi mozi - morfondírozott a kanapén fekve Wonho, miközben épp bőszen ropogtatott, egy marék pattogatott kukoricát.

- Hát, ha továbbra is így folytatják, max. a napfelkeltét fogjuk megnézni együtt - kontrázott Changkyun a telefonját nyomkodva, az egyik fotelből.

- Nekem igazából mindegy, mit nézünk - szóltam bölcsen a közvélemény-kutatáshoz, amivel valljuk be, nem sokat segítettem a helyzeten. De legalább Honey majd mellettem fog ülni a film alatt.

Már ha egyáltalán lesz film.

- Még mindig nem sikerült választanotok? - lépett be a nappaliba Kihyun, egy újabb tál kukoricával a kezében, miközben a tv előtt dulakodó srácokat méregette - a végén Changkyunnak tényleg igaza lesz, és reggelig itt fogtok veszekedni.

- De én nem akarok Rapunzelt!

- Köszönjük Jooheon, ezt eddig is tudtuk.

- Mi lenne, ha Star Wars-t néznénk?

- Bocs Shownu hyung, de azt már milliószor láttuk, és most nincs hozzá kedvünk - Hyungwon kijelentésére a leader morcosan lehuppant a másik kanapéra, ezzel feladva a filmért vívott harcot.

Természetesen Kihyun hyung egyből mellette is termett, hogy lenyugtassa párját.

Elgondolkozva vizsgálgattam őket, vajon mi is ilyenek lennénk Honey-val? Valószínűleg nem. Jooheon tipikusan olyan, akiben mindig túlteng az energia, szóval ha őszinte akarok lenni, egyáltalán nem tudnám elképzelni, ahogy ilyen könnyen feladna bármit is.

- Igaz Minhyuk? - nézett rám megerősítést várva Jooheonnie, de mint általában, most sem sikerült végig követnem az eseményeket, így csak kérdőn néztem szét a szobában.

- Mi is volt a kérdés?

- Az, hogy szereted-e Honeyt, mire ő rávágta, hogy igen.

Úgy látszik valamiből nagyon sok jutott a szervezetembe, ha már ennyit halucinálok.

- Az, hogy jobban szeretsz táncolni, mint énekelni - vigyorgott sunyin az általam legjobban kedvelt srác, nekem pedig fogalmam sem volt arról, hogy mégis milyen módon jutottak el a filmektől az én tánc szeretetemig.

- Ja, asszem...

- Tehát akkor a táncra szavazol ugye?

- Hé, Jooheon ez csalás! - ripakodott rá a fiatalabbra Hyungwon - Így persze, hogy nem fog a karaoke-ra szavazni...!

- Vá-várjatok csak, milyen karaoke?

- Amíg te Sohaországban kalandozgattál, a többiek film nézés helyett inkább a Just Dance és a karaoke mellett döntöttek - vázolta fel az eseményeket Wonho - Ám Kihyun hyung kikötötte, hogy csak az egyiket csinálhatjuk, mert addig szerencsétlenkedtek a többiek, hogy mindjárt fél tizenkettő. Magyarul menni kéne buválni, mert holnap korán kelünk.

- Hát, ez fantasztikus.

- Minnie~ - bújt hozzám hirtelen Jooheon kiscica módjára, ami mondanom se kell, egyből felvitte a pulzusom - Ugye a Just Dance-re fogsz szavazni?

- M-Mi-Miért, a többiekkel mivan?

- Shownu hyung, Hyungwon hyung, és I.M a karaoke mellett van, míg Kihyun hyung, Wonho, és én, a Just Dance pártját fogjuk. Neked kell döntened, Drágám!

just a selfie || joohyuk ꪜWhere stories live. Discover now