První dojem a den školy

37 1 1
                                    

Pohled Kačky:
Pondělí. Poprvé jsem musela jít na střední.Ještě chvíli jsem přemýšlela. A najednou jsem se podívala na hodiny 8:00. ,,A sakra první den a už jsem zaspala".Nahodila jsem svůj BAD GIRL styl.

Nahodila jsem svůj BAD GIRL styl

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A vyrazila do školy.Do školy jsem to měla 15 minut busem a pak ještě 5 minut pěšky.Přišla jsem tam v 8:25 protože autobus nejede na zavolanou.Když jsem se podívala v jaký třídě jsem tak jsem se k ní hned rozběhla.Zaklepala jsem a vešla dovnitř třídy. První co řekla učitelka bylo:,,Slečna Kačka White první den a hned pozdě ".Na to jsem jí odpověděla jen život. ,,Prosímtě posaď se támhle vedle Davida" nakázala mi učitelka. Tak jsem si vedle něj sedla. Vypadal i celkem hezky ale vím jak je to tady s těma BAD BOYEMA. Najednou na mě začal mluvit. ,,Ty takhle normálně mluvíš s ředitelkou "?,,S ředitelkou?! "zeptala jsem se vyděšeně. ,,Jo"zasmál se. ,,No tak hádám že první dojem byl fakt dobrý" řekla jsem a položila jsem si hlavu do dlaní. Do konce hodiny jsme pak na sebe nepromluvili. První den jsme měli jen jednu hodinu. Tak jsem se těšila až pudu domů. Ale najednou na mě zavolala skupina kluků i s Davidem byla tam i holka ale tý jsem si nevšimla. Jestli bych s nima nechtěla jít do skateparku. Řekla jsem proč jse ptají zrovna mě. Oni odpověděli jen že bych byla dobrá do jejich party. Chvilku jsem uvažovala ale nakonec jsem řekla jo.Celou cestu byli ticho.A když jsme dorazily tak jsem se zeptala jestli by jse mi nepředstavily.Řekli že jo.Kluci jse mi představili jako první jedinej zrzek jse jmenoval Tom další byli dva černovlasý James a Shawn.Pak David který jen řekl že už ho znám. Poslední jse mi představila holka. Jmenovala jse Lajla.Nazačátku jsem jí nepoznala měla kapucu. Nakonci řekla že jse 100% staneme kámoškami. Kluci skákaly a my jsi povídali. Pak jsem řekla že už musím domů. Všichni mi řekli ahoj a kde jse ráno schází. Pak jsem došla domu. ,,Rose jsem doma"zařvala jsem. ,,Jsem v kuchyňi.",,Tak co jaký byl první den? "zeptala jse mě s nadšením. ,, Nic moc ráno jsem udělala fakt dobrej dojem na ředitelku a pak jsem šla z jednou skupinkou ven". ,,Tak to je dobrý máš aspoň kámoše ". ,,Pravda řekla jsem"a odešla do pokoje pak jse nic zajímavého nedělo. Jen na konci dne když už jsem chtěla jít spát mi poslala parta žádosti a přidali mě do skupiny. Přijmula jsem to a šla spát.

Takže máme tu 3 díl nepovedená párty .Proty co by nepoznali tak Rose je kačky sestřenice. Doufám že si to užíváte. 4 a 5 díl by měl vyjít zítra.Zatím ahoj. A díly budou delší zatím jenom 449 slov.

Z GOOD GIRL na BAD GIRL(nepovedená párty)Where stories live. Discover now