Kap 6

20 2 0
                                    

Sabrinas p.o.v

Efter att spenderat dom 2 veckorna med Shawn och Miranda. Har jag verkligen kommit närmare dom. Jag har fått två vänner. Något jag trodde aldrig skulle kunna hända i Sverige i alla fall dom tre senaste åren. Antagligen hade jag inte levt ifall jag stannade. Jag tror att jag vill träffa Edwin igen.

Jag börjar äntligen gilla skola. Speciellt på resterna då jag och Shawn brukade spela tillsammans medan Miranda brukade fota instrument eller när vi spelade. Vi hade nästan alltid roligt.

Shawns p.o.v
I think I have a little crush on Sabrina but I don't now. I think she is only want me to be her friend. The problem are that I think a also have a big crush on Miley. Now I should ask her about it.

Hey Miley

Hey Shawn do you want something

Yeah I have thinking about something

Okay and what it is

Can we meet today on the hill

Yes but when should we meet

I am think about 5:00pm

Okay that is great.

Sms over

I was feeling very nervous but I take on my favorite t-shirt and a black jeans. I went out I was going to the hill. I saw her. I got more nervous. Hey I say.
Hey Shawn said she. I take her hand to the steep. We was sitting and talk. Miley can I ask you something. Yes of course said she. Okay I wonder if you want to be my girlfriend? I was looking at her. She said yes. We hug and then we started to kiss. I really like it and then we went home to her. We went up to her room. We started to kiss again it was feeling so good. 
Put her on the bed. I was taking of my t-shirt and she was taking of her t-shirt. I was starting to kiss her on her shoulder . She was groan then I started to taking of her pants. Then she was taking of my pants.

It was so nice and I want it again with her.

Sabrinas p.o.v

Jag sitter och kollar på Instagram medan jag pratar med Miranda. Jag gick in på Shawns privat Instagram och ser en bild på han och Miley tror jag som kysser varandra. Jag knuffar till Miranda och räcker över telefon. Hon skriker till medans jag sitter och skrattar. Jag hade aldrig trot att han skulle bli tillsammans. Jag undrar varför han inte har berätta det för oss. Vi är ju trots allt några av hans bästa vänner. Why did he not tell us sa jag med en liten irriterande blick. I know, but Shawn need to have secrets. You now we are his only friends her in Toronto. And I think he need to ask if he want to. A boy cause we don't understand him ever time sa hon
Okay I am understanding you. I think I am a lucky person because I have you some friend sa jag. Efter att ha kramats ett tag så hade vi en film kväll då vi satt där och kollade på film.
Efter en stund somnade Miranda och så kände jag hur mina ögon blev tunga och så somnade jag också.

När jag vakna så kollade jag mig om kring Miranda sov fortfarande. Så jag försökte ta mig ut ur soffa så att inte Miranda. Efter fem minuter kom jag ut ur soffan. Jag gick upp och duschade och tog på mig ett svart par jeans som hade hål och en vit t-shirt där det stod beautiful. När jag kom ner så såg jag att Miranda hade vaknat. Hello darling have you sleeping good tonight sa jag. Yeah I have sleeping very good with you my little darling sa hon med en liten hes röst. Do you want breakfast now because I am very hungry now sa jag och såg med henne med en liten sorgsen blick.
Yes I am very hungry too, my little chef sa hon innan hon börja asgarva snart började jag också asgarva. Jag hade inte gjort på väldigt länge och det kändes så rätt. När vi satt där på golvet och skrattade åt varandra.

Efter en stund hade vårat skratta landat lite. Jag var tvungen att resa mig sakta för att jag inte skulle få ont i magen efter allt skratt. När jag äntligen kom upp gick jag mot kylskåpet. Jag tog fram två ägg och bacon. Jag stekte baconen och sedan knäckte jag äggen. Jag la äggen på varsin talrik innan jag delade upp baconen lika. Sedan gav jag en talrik till Miranda och så gick vi och satte oss på soffan och kollade på tv medans vi pratade.

———————————————————————————
Hej hoppas ni gillar det här kapitlet. Har börjat att få slut på inspiration så det kan ta ett tag att skriva kapitlet. Förresten så kommer jag inte kunna lägga upp så ofta eftersom att jag har skola och massivs med prov. Det var allt jag ville säga. Hoppas ni har en bra dag vart ni är och vad ni än gör

Kaossan

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 22, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Why did he save me ( Shawn mendes fanfiction)Where stories live. Discover now