Kap 3

43 3 3
                                    

Sabrinas p.o.v

Jag vaknade av att utav att Marie skakade på mig. Det var första dagen i skolan. Jag satte på mig ett vit T-shirt där det var en liten krona på mitt högra bröst och sen ett pösiga håliga jeans. Jag gick ner och åt frukost vi satt och pratade om att det var första dagen. Marie sa att hennes kompis son var lika gammal som mig.

Jag gick upp och satte på platt tongen och började platta mitt blonda hår. Jag tog min laptop och telefon och gick ner till Marie som var klar att åka. Are you ready frågade hon mig. Yes I think I am svarade jag henne. Vi gick till bilen och så åkte vi till mina nya skola.

Bye darling sa hon. Bye svara jag. Jag gick mot skolan och kollade omkring mig. Jag skulle vara här en månad sen skulle jag få bli hem skolad. Jag gick till rektorn och frågade vart jag skulle. Hon gav mig ett papper med mitt schema och en nyckel till mitt skåp. Here you have. Go to left and then are your locker. Okay thank you sa jag.

Jag gick till vänster och jag kollade på min nyckel det stod 114 jag såg 110 så jag fortsatte en liten bit tills då jag såg skåp 114. Jag lade ner min väska och kollade på schemat det stod: math. Det ringde in och jag gick in i rummet. Min lärare sa att jag skulle stanna kvar för att jag skulle presentera mig.

Hey my name is Sabrina and I am new her in Canada sa jag. Jag kollade ut i klassen och då såg jag den där killen som höll i mig igår. Läraren pekade mot stolen bredvid han. Jag satte mig bredvid han. Hey sa jag. Hey sa han och log mot mig.

Jag satt där och försökte fokusera på att jobba matte men det fick inte. Eftersom jag inte hade några vänner åt jag snabbt innan jag gick tillbaka. Jag bestämde mig att gå in i musikrummet. När jag kom in satte jag mig vid pianot och spelade mercy på piano. Jag hörde någon komma in men jag brydde mig inte jag fortsatte spela mercy. Då hörde jag hur någon började sjunga mercy. Han lät precis som Shawn Mendes. När jag hade spelat färdigt så kollade jag vem det var. Jag såg den där killen som räddade mig han hade nu tagit fram en gitarr och började spela.

Hela dagen gick tillslut så ringde skolan ut. Jack stod där och väntade på mig. När vi hade kommit hem så sa dom att dom ville att vi skulle träffa Maries kompis som hade en son som var lika gammal som mig.

Vi åkte klocka sex. Marie satt och pratade med Jack om något men jag brydde mig inte så mycket.

När vi kom fram så stod en tjej där, hon såg väldigt glad ut. Vi hoppade ut ur bilen. Vi alla sa hey till den tjej. Come in everybody we are waiting for you sa hon. Vi gick och då såg jag killen igen. Hans mamma sa att han kunde visa sabrina runt. Vi gick upp och vi gick in i hans rum. Hey how are you? I am feeling good.
So I think you don't now my name. No sa jag. Okay my name is Shawn. Okay sa jag. So is you coming from Canada? Yes I coming from Canada but I have live in Sweden all this year. Okay sa han. I think you was playing very good piano today. Thank you and you play very good guitar. Vi satt där en stund senare gick jag ner.

Vi åt mat och sedan gick vi upp igen. Do you now who I am? Frågade han. Yes I know how you are, you are Shawn Mendez. Yeah I am. Do you want to watch a movie or something.
Yeah we can watch passengers. Vi satte på filmen. Jag vart lite stelt eftersom vi satt i hans säng.

Shawn p.o.v

I was looking on her. She was cute specially with her blonde hair and blue eyes. She was not looking like somebody how not come from Canada. And she was very good to play piano.

She was sleeping on my shoulder so I was going to sleeping too.

Sabrina p.o.v

Jag vaknar det var mörkt. Jag kände hur någon kollade på mig. Jag vände mig om och såg Shawn kolla på mig. Good morning sa han. Good morning.
Jag reste mig upp och såg lite förvirrad om kring. Where are We? In my bedroom, you fall asleep when we were watching passengers. Okay bu I most go it is school today. Okay bye Sabrina sa han. Bye Shawn sa jag. Wait can I got your number sa och rodnade Och så gick jag.
När jag kom hem så skyndade jag mig att duscha och sedan byta om till andra kläder.
Sedan tog jag mina saker och gick till skolan.

Efter jag var klar på förmiddagen och det var lunch så gick jag till musik rummet och satt och spela piano.
———————————————————————————
Hoppas ni gilla det här kapitlet
Kaossan

Why did he save me ( Shawn mendes fanfiction)Where stories live. Discover now