Panna

7 0 0
                                    

- yuta gyere már! - kiáltottam be barátomnak a fürdőszobába, amit már vagy egy órája lefoglalt. - le fogjuk késni a buszt!!
- mondja ezt az, aki még nálam is több időt tölt itt!
- mégis előbb kész lettem, mint te!
- persze, mert te már három órával ezelőtt bementél!!
- na, szerintem fejezzétek be a veszekedést - jön oda hozzám barátnőm, szonja nevetve, majd megveregeti a vállam. - ha elkésnénk, vezetek
- milyen nagylelkű vagy szerelmem - csókolja meg őt jaehyun, majd továbbmennek a konyhába. abban a pillanatban tér vissza yuta is, egy szál törölközőben és még vizes hajjal.
- ne haragudj kicsim - húz közelebb magához derekamnál fogva. - csak tudod, milyen fontos nekem is ez az egész program.
- tudom életem - mosolyodtam el, majd átkaroltam nyakát. - sajnálom, hogy veszekedtem veled.
- most már szent a béke - csókol meg perverz mosollyal kerítve, majd egy hosszabb és egyre vadabb csókcsatát vívunk egymással, mire lakótársaink hangosan köhintve figyelmeztetnek minket, hogy jelenleg nincs idő szobára menni. yuta is elkészül lassan, addig mi rendet teszünk, s hamarosan elindulunk.

a buszt szerencsére nem késtük le, így el tudtuk foglalni méltó helyünket a leghátsó üléseken, s bevártuk miyoung barátnőmet, aki tennel oldalán érkezett. az utat természetesen végig poénkodtuk, az egész jármű tőlünk zengett. megosztottuk egymással a kajánkat, amit azalatt az egy óra alatt szinte el is fogyasztottunk.
a kastélyban is nehezen tudtuk visszafogni magunkat, de muszáj volt, ha nem akartuk, hogy kivágjanak minket.
- a következő terem pedig a néhai császár hálószobájaként funkcionált. felesége sosem léphetett be oda, kizárólag a szeretőit vitte el esténként.
- akkor mindenkivel lefeküdt és mindannyian a leszármazottai vagyunk? - röhög fel yuta, mire elég erősen tarkón csaptam, hogy ne legyen már ennyire idióta.

a kastély után egyenesen a karácsonyi vásárba mentünk, ahol mindenki kapott két óra szabadidőt. mi hatan egy ideig nem váltunk el egymástól, később viszont fiúk és lányok is különváltak.
- csajok, segítsetek jaehyunnak ajándékot választaniii - kérlelt minket szonja barátnőm.
- csapj fel magadra valami szexi ruhát aztán tessék ott az egész este - röhögött fel miyoung, mire megforgattam a szemeimet.
- vegyük komolyabbra a szót. van egyáltalán ötleted?
- na ezaz - nevetett fel kínosan. - ezért kérdeztelek titeket.
hosszas nézelődés után sikeresen megvett mindent, de vele együtt mi is beszereztük az ajándékokat tennek és yutának is. vettünk egy-egy bögre forrócsokit, képeket csináltunk a főtér fája előtt, majd amikor a fiúk is visszatértek, őket is bevontuk a sorba.

a busz estefele indult vissza, mindenki nagy élménnyekkel gazdagodva, de már fáradtan. szonja jaehyun, miyoung pedig ten karjaiban aludt el a két oldalunkon, yutának és nekem viszont bőven volt még energiánk.
visszaérve ugyanezeket tapasztaltuk. míg az alvók közössége egyből pihenni tért, addig yuta csókokkal letámadva vezetett be a szobába, dobott le az ágyra és vívtunk egy lepedőcsatát.
a menet végén lihegve feküdtem mellkasára, mire mosolyogva puszilt homlokon.
- szeretlek panna!
- én is szeretlek yuta. köszönöm ezt a napot neked. a legjobb volt.

Ezt nagyon szerettem írni, nem is szándékoztam sose kitörölni sem!

shots! || little novelsWhere stories live. Discover now