"Se på deg da"

74 1 2
                                    

«Se på deg da» Han smiler stort så hele ansiktet blir dekket av det. Du rødmer og smiler tilbake. «Takk for at du kunne komme!» sier du og klemmer han. «Selvsagt, det er jo min datters bryllup» Sier han og klemmer hardere. Det banker på døren. «Kan vi snakke?» spør Tae. «Lukk øynene og ikke se. Så kan du komme inn» sier du og gjør det samme. «Vi kan stille oss med ryggen mot hverandre» Sier du og treffer den behagelige ryggen til Tae. «Hei» sier du og dere holder hender. «Er du nervøs?» spør Tae, du nikker men kommer på at han ikke ser. «Ja litt, men mest spent» sier du og Tae klemmer hånden din «Jeg vet at dette ble planlagt av foreldrene våre og alt det, men jeg føler virkelig at dette er skjebnen og at det er liksom skrevet i stjernene at vi skal være sammen. Jeg elsker deg» sier han og du kjenner at hjertet ditt svulmer opp. «Jeg vet at du kanskje ikke føler det helt sånn akkurat nå, men jeg gjør det» forklarer Tae og du skal akkurat til å svare når døren slåes opp, faren din kommer inn og sier at seremonien starter om 2 minutter og at Tae må gjøre seg klar. Tae klemmer hånden din og går. De to minuttene går fort forbi. Du står bak de store dørene som skal åpnes. Musikken fra innsiden høres, dørene blir opp. Faren din holder rundt armen din. «Det kommer til å gå bra» sier han og gir deg et beroligende smil. Du gir et kort nikk og holder tettere rundt armen hans. Du får øye på Tae som står klar ved alteret. Du går inn i kirken og alle reiser seg, Jisoo, Yooa, Joohyuk og Seojoon vinker smått og smiler. Yooa har noen tårer i øynene, du gir de et smil.

-Tae POV-

Du er på henne når hun kommer inn, du klarer ikke å ta øynene dine fra henne. Kjolen passer perfekt på henne, måten hun går på er fortryllende. Du ser blomsterbuketten du valgte i hendene hennes. Et smil brer seg over munnen hennes og din. Hun kommer opp ved siden av deg, du tar tak på sløret som henger over ansiktet. Du møter blikket hennes og vipper sløret bort fra ansiktet hennes. Presten må kremte for å få oppmerksomheten deres. Dere snur dere sakte mot han og slipper hendene til hverandre. Presten begynner å snakke, men du hører ikke helt etter, oppmerksomheten din ligger fult og helt på Y/N. Hun er bare helt utrolig vakker. Plutselig snur Y/N seg mot deg og ser rart på meg, du snur deg mot presten og finner ut at alle gjestene ser på deg. «Hm?» spør du og nesten alle bryter ut i latter, inkludert presten. «Jeg sa, det er din tur å lese løftene dine» Sa presten etter han hadde stoppet å le. «Ja» sier du og kremter nervøs.

-Y/N POV-

«Dagen vi møtes hjemme hos meg var den mest pinlige, men mest skjebneforandrende dagen i mitt liv. Jeg visste at det var deg jeg vill dele livet mitt med. Jeg elsker deg utrolig høyt, jeg vet vi ikke har sagt det enda til hverandre, men dette er sannheten. Jeg vil elske deg helt til dagen jeg dør. Jeg gleder meg til å oppdra en familie med deg. Jeg elsker deg» Sier Tae og smiler. Du kjenner tårene presse på og du smiler mot Tae. Presten snur seg mot deg og rekker ut hånden for å si det er din tur. «Jeg er ikke flink med ord, men jeg skal prøve, som du også sa så elsker jeg deg. Jeg var jo spent på starten av dette forholdet, men du fikk det til å virke mer normalt og behagelig. Du passer på meg og jeg vet vi kan/skal og kommer til å bli lykkelig sammen det finnes ingen andre som deg. Takk for de fine månedene sammen med deg og jeg gleder meg til å være sammen videre, jeg elsker deg» Sier du og nå er det Tae sin tur til å få tårer i øynene. Dere smiler til hverandre og klemmer hendene deres. Så begynner presten å snakke igjen. «...- og da ber jeg om at de som har noe imot dette snakker nå eller tier i stillhet for alltid» avslutter presten. Dere smiler til hverandre til dere hører et « JEG HAR NOE IMOT DETTE!» roper Youngbin og reiser seg. Alle snur deg og ser på ham. Du møter blikket hans, men bryter blikk kontakten med å se på presten. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 05, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The loversWhere stories live. Discover now