Lufteturen

68 5 3
                                    

Du hadde skrivesperre og det eneste du kunne skrive var "Tae..." og så sto det stille. Men Tae skrev og skrev så du ble skikkelig nervøs "Tae?" sa du "Ja?" svarte Tae "Jeg tror jeg går en tur med Alex" sier du og reiser deg "Skal jeg bli med?" spør han "Nei det går bra" svarer du "Sikker?" spør Tae "Ja, jeg tar bare den vanlig runden, jeg er tilbake om maks et kvarter" sier du og ler litt. "Du er snål" sier Tae og du kaster en pute på han "Hade" sier du og kysser han kjapt på munnen "Tenk at du snart er min" hvisker han og du rødmer og kysser han kjapt igjen og tar med deg Alex og går ut. Du går den vanlige runden som du sa, men når du er et kvartal unna, hører du plutselig noen snakke og snur deg mot dem og der står Youngbin "Jeg visste ikke neste gang jeg kunne prate med deg alene" sier Youngbin.

Du tar et skritt tilbake "Jeg vil ikke snakke med deg" sier du og gjør deg klar til å gå. "Men du må Y/N" sier han og du merker at du blir litt nervøs "Hva mener du...?" spør du og prøver å rygge. Alex merker hvor nervøs du er og begynner å bjeffe. Youngbin griper tak i båndet til Alex og knyter det til en stolpe "Hva gjør du?" sier du og prøver å få Alex tilbake. Han griper nå tak i hendene dine "Nei" avbryter han. "Jeg vil ha deg tilbake, jeg vil ha den kroppen og jeg ikke at noen andre skal kunne røre deg" hvisker Youngbin inn i øret ditt "Vi er over Youngbin, jeg vil ikke være sammen med deg, det er din feil at det er over og jeg vil ikke være sammen med deg igjen jeg er sammen med Tae og jeg er veldig lykkelig" roper du tilbake før du plutselig ser hodet hans bli slengt mot veggen Youngbin holdt deg mot.

-Tae Pov-

Du hadde sittet og prøvd å skrive løftene dine og merket at det hadde gått mer en 15 minutter og Y/N var ennå ikke kommet hjem, så du ringte henne, men hørte telefonen hennes ringe ved sofaen. "Shit" sier du og løper hele runden dere pleier å gå med Alex til du ser Y/N klint til en vegg med armene over hodet, og Youngbin var den som holdt de oppe. Du visste ikke hva du gjorde før du slenger hodet hans mot veggen. Du kan se lettelsen i øynene til Y/N og en knyte i magen din strammes. Du slipper tak i Youngbin og drar Y/N inn i armene dine.

-Din Pov-

Du klemmer han hardt med et smil. Du kjenner at han strander grepet om deg, etter dere har klemt en lang stund slipper dere taket og ser på hverandre. "Jeg er så glad du er her" sier du og fletter fingrene dine i hans, et smil kommer vokser frem på munnen hans. "La oss gå hjem" Tae løsner Alex fra stolpen. Dere går hjem.

"Har du sluttet på McDondalds?" spør du og Tae ser mot rommet "Hm...?" sier han og snur seg mot deg "Har du sluttet på McDonalds?" spør du igjen i mens du løsner Alex fra båndet "nei, jeg jobbet der egentlig aldri jeg bare tok et skift for en venn" sier han og legger armene sin rundt deg "Jeg er så glad for at vi skal gifte oss, og nå vil jeg aldri la deg gå" sier Tae og du rødmer litt og legger armene dine rundt han og ser inn i øynene hans og plutselig vet du akkurat hva du skal skrive i løftene. Du løper bort til stua og griper tak i penn og papir og løper inn på soverommet deres før du roper "IKKE KOM INN!!!" til Tae som ser forbløffet ut

-Jeg ville bare si tusen takk for alle leserne og for all støtten!!!


The loversWhere stories live. Discover now