Overraskelsen

70 5 2
                                    

Utenfor døra står det noen jenter "Går det bra?" spør hun ene. "Jada" sier Tae og lener seg på deg "Dra hjem du" sier hun andre. "Vi sier fra" sier de i kor. "Takk" sier han og smiler. "Kom" sier han og drar deg med seg. "Hvor skal vi?" spør du. "Det er en noe som roper på oss" sier han lurt, men også flørtende. Han åpner døra til leiligheten (den var STOR og DRIT PEN). Han tar av seg ytterjakka og går inn. Du gjør det samme og følger etter "Hva venter på oss?" spør du, du har en liten anelse. Du går inn til stua og ser en gave stå på stuebordet "Hva er det?" spør du og akkurat da hører du bjeffing "Nei!" gjesper du og løper bort til gaven og åpner den og der ligger den søteste hunden du har sett, du holder den i armene dine og legger merke at hunden har en nøkkel knyttet til halsbåndet "Hva er dette?" spør du "Vil du flytte inn med meg?" spør Tae og du stopper opp, før du legger hunden deres kjapt ned og kaster deg inn i armene hans og hvisker "Ja" inn i øret hans.

"Kan vi kalle han Alex?" spør du og smiler "Selvsagt" svarer han. Du drar med Tae og bærer Alex under armen din, dere går ut til parken. Du setter han ned og tar på et bånd på, Tae tar hånden rundt deg. Dere går nedover hovedveien til parken.

-Neste uke-

Dere har nå flyttet helt inn med hverandre og dere er super lykkelige. Du sitter på sofaen og leker med Alex når moren din ringer "Hei mamma" sier du og fortsetter å klappe Alex "Hei vennen jeg ville bare ringe deg for å si at du eller dere må huske at dere skal gifte dere i neste uke!" sier hun og du fryser og nå kommer alt slående, selvfølgelig. Det er sånn dere blir sammen det kan være derfor han vil at dere skulle flytte sammen..."Ja ja, mamma" sier du og later som du har det under kontroll "Så du vet når prøvingen av kjoler er?" spør hun og virker ikke helt overbevist "Ja of course" sier du "Så du vet den starter om 5 minutter" sier hun og nå er alt tomt i hodet ditt "Jeg er der så fort jeg kan" sier du og legger på og styrter ut døra "Jeg er tilbake før middag" roper du til Tae og løper bort til brudekjolebutikken. Det tar rundt 2 timer å finne den perfekte kjolen, men når du ser deg selv i den fikk du nesten tårer i øynene, men du holdt deg. Det gjorde ikke moren din hun brast ut i gråt og du smilte skjeft til henne.

De neste dagene gikk alt for fort, du hadde nesten alt ferdig, det er også Tae. Og plutselig var det kvelden før den store dagen, dagen dere skulle gifte dere. Dere satt hjemme bare gikk gjennom alt, dere hadde begge bestemt dere for å skrive deres egne løfter så dere holdt på å skrive deres nå.

The loversWo Geschichten leben. Entdecke jetzt