Den store dagen

97 5 4
                                    

-Neste dag-
Tae dytter i deg og blåser i øret ditt. "Stå opp" hvisker han "Den store dagen er idag" sier han og tar hånden under dynen og ned magen din. Du griper dene og drar den ut, du kysser den og åpner øynene "Tulling" sier du og smiler. "Ditto" han og du slår han lekent i armen og reiser deg opp så du sitter "Tenk at bare om noen få timer er du min" hvisker han og du smiler. Dere går å spiser frokost og sitter egentlig bare å spiser og snakker når Jisoo og Yooa kommer brasende inn, "Nok snikk snakk!" sier Jisoo og drar deg opp av stolen du blir dyttet inn på gjesterommet "Ta av!" Yooa virker stresset. "Jada" sier du og ber de snu seg rundt. Jisoo går til klesskapet "Er den her?" spør du "Mhm" Jisoo drar brudekjolen ut av skapet og må holde den høyt oppe slik at den ikke slepes på bakken "Den er drit pen!" sier Yooa og det er nesten som om du kan se hjerter i øynene hennes. 

"Gleder meg du deg?" spør Jisoo "Ja, men jeg er så nervøs" svarer du og drar opp kjolen "Kan noen hjelpe meg med glidelåsen?" spør du og kjenner kjapt at noen gjør det for deg

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

"Gleder meg du deg?" spør Jisoo "Ja, men jeg er så nervøs" svarer du og drar opp kjolen "Kan noen hjelpe meg med glidelåsen?" spør du og kjenner kjapt at noen gjør det for deg. "Takk" sier du før de får deg til å sette deg på en stol så de kan ordne håret og sminken din. "Voila" sier Jisoo og smiler. "Klar?" spør du "Nesten" Yooa holder opp noen forskjellige øredobber "De" sier du og peker på noen med perler på. "Hvor lange er det igjen" stemmen din er litt skjelvende og nervøs. Yooa og Jisoo går ut for å hente skoene dine, og plutselig hører du at døren åpnes og du hører stemmen til Tae "Y/N?" spør han "Tae?! Hva gjør du her? Du må gå ut, det er dårlig lykke at brudgommen ser bruden før sarmonien" nesten roper du. "Men..." sier han først "Ok.." sier han og lukker døra, etter litt kommer Yooa og Jisoo inn med skoene dine. Du tar de på og smiler bredt, dere går ut til bilen som har motoren i gang og er varm og god. Du sitter ovenfor Yooa og Jisoo som smiler og har tårer i øynene "Går det bra?" spør du og ser på de. "Det er bare så vanskelig å tro at du faktisk skal gifte deg" sier Yooa og Jisoo nikker, du smiler og dere klemmer, eller prøver å klemme. Klemmen blir bare skjev og litt snål. Dere kommer frem og begynner å gå inn, der står faren din, du løper og klemmer han. Du har ikke sett han på måneder så når han takket ja til å komme ble du overlykkelig.


-Hei, unnskyld for at jeg ikke har oppdatert på en stund. Har bare hatt mye å gjøre, men nå kom det i hvert fall noe.

The loversNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ