12. Kapitola

813 42 6
                                    

George sledoval ako Hermiona zišla po schodoch dole. Vyzerala skoro...potešene. George dúfal, že jeho dvojča je stále živé a schopné hýbať všetkými končatinami. Hermionine vlasy boli strapaté a malá značka na jej krku hovorila za všetko. Možno dostal Fred šancu odvrátiť smrtiacu kliatbu.
"Ahoj, Fred," začul ju povedať, keď Fred vošiel do klubovne.
Fred neodpovedal, zamieril k nemu a Leemu, chytil ich za ruky a kráčali do svojej izby.
"Zmena plánu," zašepkal Fred.
V momente, ako vstúpili do izby, Fred sa hodil na postel a stočil do klbka, "som ranený," nariekal, "a naozaj začínam súcitiť s veď-vieš-kým, chlapík nevie, do čoho ide, keď sa stretne zoči-voči Harrymu, Ronovi a...Hermione..."
"Ublížila ti?" Spýtal sa Lee prestrašene.
Fred prikývol, "presný pravý uhol, prisahám, že sa chystám zabiť ju..."
"Zase to nevyšlo," zamumlal George.
"Práveže to nebolo zlé," riekol Fred, "šlo to dobre, až na...toto..." vzdychol si a otvoril zásuvku. Bol tam utišujúci elixír proti bolesti. Používal ho po metlobale. Radšej ho nechá na stolíku. Nikdy nevieš... "No, všetko šlo tak, ako sme plánovali. Parvati a Lavender vošli práve keď sme boli na posteli...oblečení," dodal s pohľadom na škeriaceho sa Leeho, "a Hermiona vyzerala absolútne zahanbená...videli ste jej krk...pekná značka," zasmial sa.
"Veľa ľudí to videlo," prikývol George.
"Ale ak všetko šlo perfektne," začal Lee škodoradostne, "tak ako to, že si skončil zranený?"
"Podviedla ma," pripustil neochotne Fred, "chytila ma za habit a potom som sa ocitol v klbku na jej posteli. Ale stále si myslím, že som ešte skončil dosť dobre..."
"Takže...dobre...Konečne sme ju dostali i keď ti to vrátila...hm...takýmto," Lee začal gestikulovať, "spôsobom," dokončil uhladene.
"Ale neurobila to dôkladne," riekol George, "chcem tým naznačiť, že nejakým šťastným spôsobom je Fred ešte stále schopný spraviť ju tehotnou, keď ako vidieť, sú už pripravení na rodinu..."
"Sklapni," jedoval sa Fred.

Celá škola diskutovala o Fredovi a Hermione aj keď nevedeli, že Hermiona Freda kopla, čo však donútilo Freda ešte odhodlanejšie chcieť Hermionu zničiť. Georgeov rozhovor s Hermionou pridal na váhe, hlavne keď použil slová 'včera večer', čo si každý hneď myslel, že spolu spali, obzvlášť po tom, čo pobozkal Hermionu a tvrdí, že je do nej zbláznený. Dokonca Lee sa stával bojovnejší, hlavne zo zábavy a loajality k priateľom.

Žiaľ, momentálne sa v skupine Fred-George-Lee minuli nápady a Harry, Ron, Hermiona a Ginny sa rozhodli čakať, kým prejdú vianočné prázdniny, aby sa vyhli problémom s pani Weasleyovou. Tej sa totiž báli obe strany, Fred aj Hermiona. Obaja dostali pergamen s rozhodnutím, že ich ďalší trest bude 12. decembra.
Obozretne sa sledovali, zatiaľ čo Filch im prikazoval, že majú vydrhnúť všetky stoly, podlahu a okná v Snapeovej učebni a to bez mágie.
"To je tvoja vina," začala Hermiona mrzuto.
"Moja vina? My sme dostali znova trest, pretože TY si ma pobozkala, pamätáš?" odvetil Fred zúrivo.
"Ty si to začal a ty to vieš," reagovala Hermiona a usilovne drhla stôl.
"Ja som bol taký milý, že som ťa odniesol na poschodie, keď si zaspala," odvrkol Fred a vyhodil handru na Snapeov stôl, "keby som bol vedel, že ma budeš kvôli tomu trápiť po zbytok môjho..."
"Trápiť ťa?" Prerušila ho Hermiona ostro," trápiť TEBA??? Prosím?!"
"Kvôli tebe sa zbláznim," kričal Fred, "tie reči, čo kolujú a otázky a plánovanie proti tebe, áno, stále plánujeme, George stále počíta chvíle, kedy ťa chcem pobozkať a ..." zrazu prestal a v tvári zružovel. Hermiona na neho civela, nevediac, či mu veriť alebo nie.
"Nepokúšaj sa ma znova ignorovať," zajačal Fred, "už toho bolo dosť. Naozaj som do teba zamilovaný, ale neznepokojuj sa, dostanem ťa z mojej hlavy, aj keby to mala byť posledná vec, ktorú urobím!" Na dôraz zamával handrou okolo seba a mydlová voda z nej zasiahla Hermionu priamo do tváre.
Fred na ňu prekvapene a šokovane zízal, uvedomujúc si, že zrejme zašiel priďaleko, aj keď to nebolo úmyselné.
Hermiona zúrila, zamračene sa na neho dívala a voda z nej pomaly kvapkala.
"ááááááá," zajačala a rozbehla sa k nemu, mávajúc za ním handrou a tiež sa jej podarilo zamokriť ho. Fred schmatol jedno vedro, Hermiona druhé a vodná vojna sa začala.
Naháňali sa okolo stolov ako nahnevané levy, obaja boli čoskoro úplne premočení a na podlahe sa vytvorili mláky mydlovej vody. Hermiona dostala Freda do slepej uličky, stále chrbtom opretý o Snapeov stôl. Zúfalo sa snažil preliezť, keď videl, že Hermiona sa blíži. Nakoniec ho zastavila a stihol sa len posadiť na stôl. Celý obsah svojho vedra vylial na ňu, ale ani to ju nezastavilo.
Hermiona prišla bližšie, v tvári sa jej odrážala nepríčetnosť, vyzerala ako nejaká morská bohyňa túžiaca po pomste, napadlo Fredovi.
Svojou špongiou ho zasiahla priamo do tváre. Fred ju schmatol za zápästia a otočil ju. Hermiona mu ešte na poslednú chvíľu stihla vraziť vedro plné vody rovno na hlavu.
Fred na ňu s úžasom pozeral, neschopný rozprávať. Poobzeral sa okolo seba. Sedel na katedre "najobľúbenejšieho" profesora, kde mal mať trest. Skončil tak, že s Hermionou sa hrali na vodnú vojnu a teraz má vedro na hlave. Čím si tento trest zaslúžil?!
Hermiona na neho hľadela a vyzerala, že každú chvíľu vybuchne v smiech.
Fred odhodil vedro z hlavy a nebezpečne na ňu pozrel.
"Ty si myslíš, že je to zábavné?" zavrčal.
Hermiona sa zasmiala a prikývla.
"Naozaj si myslíš, že je to zábavné?" zopakoval nebezpečným hlasom, "práve sme zaplavili učebňu - Snapeovu učebňu a ty si myslíš, že je to zábavné?!"
Znova prikývla, neschopná cez smiech ani odpovedať. "My budeme zabití alebo prinajmenšom vylúčení a ty...ty...vyleješ vedro vody na moju hlavu a začneš sa smiať?!"
"Vedro...na hlavu..." začala Hermiona koktať cez smiech. Fred na ňu chvíľu hľadel a potom sa sám rozosmial. Toto bola tá najzábavnejšia vojna, čo kedy zažil. Potom Hermionu schmatol a posadil ju na stôl. Šokovane na neho hľadeľa, očakávajúc, čo spraví. Pozrel sa jej do očí a sklonil sa k nej. Hermiona si ho pritiahla bližšie a ich pery sa stretli v horúčkovitom mydlovom bozku, kým ich niečo nevyrušilo.
"VYPADNITE z môjho STOLA!"

Dark_Quinn12

𝔍𝔲𝔰𝔱 𝔞 ℌ𝔞𝔯𝔪𝔩𝔢𝔰𝔰 𝔍𝔬𝔨𝔢 / 𝒟𝑜𝓃𝑒 ✔Where stories live. Discover now